Baseus Card Pocket iPhone X tok iPhone X

5.990,- Ft
7.990,- Ft
Válassz típust!
Black
Dark Blue
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

A legtöbb tok életidegen. Sok panasz éri a gyártókat, hogy a kiegészítői nem csak elcsúfítják a készülékeket, de kellemetlen érzés őket kézben tartani. Nehezek, vastagok, szélesek, már így is alig fér el a zsebedben a készülék, miért akarnád megnövelni a méreteit. Hatványozottan igaz ez a praktikus kártyatartós tokoknál, amik funkciója megköveteli a túlzó méreteket.

Örömmel mutatjuk be a Baseus bőr iPhone X tokját, ami ötvözi a legjobb tulajdonságokat, és első pillanattól kezdve elnyeri majd a tetszésed. A valódi bőr iPhone tokot élvezet kézben tartani! A bőr rendkívül jól ellenáll a karcolódásoknak és horzsolásoknak, hosszú ideig megőrzi a telefonod épségét, nem kell súlyos tízezreket költeni a szervizelésére. Hátoldalába pedig bankkártyát csúsztathatsz, így  a két legfontosabb tárgyadat mindig a kezedben tarthatod!

A Baseus tokja ráadásul nem gátolja a vezeték nélküli töltést, így nyugodtan töltheted a kiegészítőben is a készüléked. A márka nem csak tokokat gyárt, nem régen adtak ki egy elképesztő megmunkálású bőr vezeték nélküli töltőt, érdemes megismerni.

  • Minimális méretének ellenére 4 részből épül fel.
  • Külső bőr borítása felfogja a karcolódásokat
  • Hátoldalába kártyát rejthetsz
  • Kompatibilis: iPhone X