Baseus Flexible Elastic Stretch USB kábel Smartphones, iPads

6.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Küzdöttél már félig elszakadt töltőkábellel? Nem kell megválaszolnod, tudjuk, hogy igen. Rántottad már véletlenül ki a töltőből a telefonod a reggeli ébresztő hallatán? Erre sem kell felelned. A Baseus felismerte a felhasználók problémáját és eleget téve a követeléseknek, létrehozta a szinte szakadhatatlan töltőkábelt!

A spirális kialakítású iPhone töltőkábel tökéletes szolgálatot nyújt az autódban, otthon, vagy épp a munkahelyeden. Az Apple készülékekhez kapott töltőkábeleket sok kritika éri, nagyrészt a fehér szín miatt. Az elején valóban nagyon szépen mutat, ugyanakkor pár hónapnyi használat után koszolódnak, elszürkülnek, olyannyira, hogy már nem szívesen vennéd elő társaságban. A Baseus fekete színű töltője minden környezetben jól mutat, ráadásul lehet bármilyen elcsépelt, idővel sem fog veszíteni megjelenéséből.

Az iPhone 8, iPhone 8 Plus és iPhone X már rendelkezik a gyorstöltés lehetőségével. Ez azt jelenti, hogy fél óra alatt, akár 50%-ra is töltheted a készüléked. Azonban az Apple nem biztosít megfelelő kiegészítőt ehhez a funkcióhoz. A Baseus töltője a gyorstöltést is támogatja.

  • A töltőkábel hossza: 1,6 méter
  • Adatátvitelre és gyorstöltésre alkalmas.
  • Hosszú távon alkalmazható kiegészítő
  • Spirális felépítésű töltőkábel
  • Kompatibilis: Lightning csatlakozóval rendelkező készülékek
  • A Baseus számos innovatív kiegészítőt dobott piacra az elmúlt időszakban. Ezen a linken tudsz szemezgetni belőlük.