Baseus Galaxy S9 3D üvegfólia Galaxy S9

7.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Feltételezzük, hogyha ilyen szuper telefonod van, csak azért nincs még rajta kijelzővédő üvegfólia, mert a legjobbat keresed. Jó hírünk van, megtaláltad, nem kell többet kattintanod.

Miért mondjuk azt, hogy a Baseus karcálló Galaxy S9 3D üvegfóliája klasszisokkal veri a piacon lévő legtöbb kiegészítőt?

Mert mi is a Baseus termékeit használjuk. Akinek mindennapjai során a telefonja egész nap a kezében van, fel kell készülnie a legrosszabbra.

A Samsung Galaxy S9 esetében ez a kijelző törése. Mivel OLED panelről beszélünk, csak a Samsungtól lehet beszerezni a kijelzőket, mondanunk sem kell, horror áron. Ajánlott megszabadulnod a bóvli, aluljárokban szerzett másolatoktól, és beszerezned egy olyan üvegfóliát, ami valóban a telefonodhoz méltó.

  • Tökéletesen átlátszó, a kijelző minőségét és megjelenését egyáltalán nem befolyásolja 
  • Nem csak a kijelzőt, az egész előlapot lefedi, természetesen a szenzorokat erzékelését sem akadályozza
  • Érzetre tökéletesen megegyezik a kijelzővel
  • A kijelzővédő üvegfólia nem mindegyik Galaxy S9 tokkal kompatibilis. Amelyik toknak erősített a pereme, felnyomhatják. Erről kollégáinknál érdeklődj vásárlás előtt
  • A Samsung Galaxy S9-hez webshopunkon számos remek kiegészítőt találsz. Felszerelkeztél már megfelelő autós kiegészítőkkel?
  • Kompatibilis: Galaxy S9