Baseus Leather iPad Pro 12,9 (2017) tok iPad Pro 12.9 (2017)

14.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Az iPad Pro használata egészen addig lenyűgöző, ameddig véletlenül le nem esik az ágyadról és nem törik el a kijelzője, vagy horzsolódik az oldalpereme. Szervizünkben döntő többségében hoznak be ügyfeleink kijelző cserére iPad Pro készülékeket, amelyet 89.990 forintért tudunk elvégezni.

A Baseus bőrborítású iPad Pro tokja az esetek nagy többségében meg tudja védeni a készüléket, nem csak a karcolódásoktól, de a törésektől is. Természetesen a külsőre rendkívül elegáns és letisztult kiegészítő, a legerősebb ütődéseket nem fogja tudni elhárítani, így abban az esetben javasolt a vétele, ha leginkább otthon, vagy a munkahelyen használod az iPad Pro-t.

Az előlapján található mintázat nem csak díszítőelemként funkcionál, ezek mentén tudod hajtani a kiegészítőt, aminek köszönhetően a készüléket oldalra döntve is használhatod. Az Apple hivatalos tokjaihoz hasonlóan, a Baseus is „okos” iPad tok, ha ráhajtod az előlapot a kijelzője, a készüléken bekapcsol a billentyűzár.

  • Mivel bőrborítású a kiegészítő, ezért rendkívül tartósnak mondható
  • Illeszkedik az Apple termékeinek megjelenéséhez, visszafogott és kulturált
  • Kompatibilis: iPad Pro 12,9 (2017) tok