Baseus Qi Wireless Charge Receiver iPhone 8/7 tok iPhone 8, iPhone 7

10.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

A vezeték nélküli töltés lehetősége már régóta elérhető az Android rendszert futtató telefonok körében, ennek ellenére az Apple 2017-ig várt a technológia beépítésével és csak az iPhone 8, iPhone 8 Plus és iPhone X kapta meg ezt a lehetőséget. Az iPhone 7 tulajok jogosan panaszkodhatnak a kényelmi funkció elmaradása miatt, nekik szeretnénk kedvezni a karcálló iPhone 7 tokkal.

A Baseus közönség kedvenc termékét használva új lehetőségek nyílnak meg előtted. Esténként és napközben már nem szükséges töltőkábelekkel bajlódnod, csak helyezd rá a tokban a telefonod a vezeték nélküli töltőre és kábel nélkül röpíti a telefonod 100%-ra. Az iPhone 7 töltőtok jól illeszkedik és magabiztosan tart.

Mivel alig pár milliméter vastag, így a mindennapi használatra is tökéletesen megfelel, nem lesz benne kényelmetlen a telefon használata. Felhelyezése roppant egyszerű, és semmiféle installálást sem követel. A készüléked hosszú időn keresztül épségben marad, nem karcolódik majd és a horzsolódások is elkerülik.

  • Ha már vezeték nélküli töltést biztosító tok, szükséged lesz magára a vezeték nélküli töltőre is
  • Rugalmas anyagú, könnyen felhelyezheted
  • Nincs szükség beállításokra, egyből teszi a dolgát
  • Új határokat szab a készülékednek
  • Kompatibilis: iPhone 7