Baseus Rocket Dual - USB Quick Charge 3.0 autós gyors töltő Smartphones

7.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

A legújabb telefonok már rendre megkapják a gyorstöltés lehetőségét. Ez nagyszerű funkció, ha csak egy fél órát tudsz otthon ölteni az esti vacsora előtt, már 50%-ra töltheted a készüléked és hazafelé fogsz tudni Facebookozni is. Ez a helyzet azonban ritkán fordul elő, aki autóval közlekedik a munkahelyére, esetleg az egyetemre, pontosan tudja, hogy a reggeli dugóban eltöltött fél óra az, amit erre fel lehetne használni, de az autóhoz kapható töltő mindegyike csigalassú.

A Baseus ugrott egy nagyot és utolérte a modern technológiát, piacra dobta a világ egyik leggyorsabb autós töltőjét! Mennyire gyors? Pontosan ugyanolyan sebesen tölti a készüléked, ahogy otthon azt megszokhattad. A kiegészítő belsejében egy kisebb számítógép gondoskodik a biztonságos töltésről, figyeli a készüléked maximális töltési sebességét, és aszerint szolgálja ki azt.

  • Dupla csatlakozós, így egyszerre két készüléket is képes kiszolgálni
  • Design LED segíti a használatát, nem mellesleg hozzájárul az exkluzív megjelenéshez
  • USB kimenet: 3,6 V - 6,5 V
  • Szoríts helyet az autódban az iOttie autós tartójának is!