Baseus USB - Lightning adatkábel iPhones, iPads

5.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Vásárlóinknak szükségük van olyan kiegészítőkre, amelyek megbízhatóan, hosszú időn keresztül kiszolgálják őket. A Baseus töltőkábele pontosan ilyen. Csendes társ a mindennapokban, amire bármikor lehet számítani. Az iPhone-hoz kapott töltőkábel pár hónap alatt tönkremegy, csavargatni kell, ide-oda illeszteni, ami kényelmetlen, ráadásul a készülékednek is árt. Érdemes végleg megválni az elhasználódott kábeltől, és váltani a Baseus megbízható töltőkábelére.

Annak ellenére, hogy funkcióiban ugyanazt nyújtja, mint az Apple Lightning kábel, össze sem lehet hasonlítani őket. Amíg a Baseus töltőkábele kompatibilis a 2017-es iPhone-ok gyorstöltésével, addig utóbbi nem, csakúgy, ahogy az adatátviteli sebesség között is számottevő a különbség.

  • Fonott anyag borítja a töltőkábelt, ezáltal sokkal inkább időtálló
  • Gyorstöltést és gyors adatátvitelt is biztosít
  • Kompakt, kényelmes és rugalmas töltőkábel
  • A gyorstöltés függ az adaptertől erejétől is. Ahhoz, hogy valóban a maximumon töltsd a készüléked, szerezd be az eredeti Apple 12W-os adaptert!
  • Kábel hossza: 60 centiméter