Baseus Wireless Charger Gravity Car Mount Smartphones

11.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Lassan összeszámolni sem tudjuk, hogy a telefonodhoz összesen hány kiegészítőt kell csatlakoztatnod, hogy minden részét ki tudd használni. A telefon sokszínűségének ez az egyik kellemetlen velejárója. A Baseus univerzális autós tartójának segítségével most rendet tehetsz az autódban!

Már nem szükségesen külön autós tartót, autós töltőt használnod, a Car Mount Qi Wireless Charger valódi 2 az 1-ben termék! A közönség kedvencnek számító kiegészítőt a szellőzőnyílásba csíptetheted, a készülékedet pedig felülről kell belecsúsztatnod. Ilyenkor az oldalán található fogókarok a telefonhoz idomulnak, ezzel erős tartást és "egykezes" használatot biztosítanak. A Qi vezeték nélküli töltőtekercset a kiegészítő hátoldalába építettek, ami közvetlenül érintkezik a telefonoddal.

Láthatod mennyire egyszerű, reggel beülsz az autódba, becsúsztatod a telefonod, elindítod az autót, és a készülék máris töltés alá került. 

  • Impresszív megjelenésű kiegészítő, látványa mindenki lehengerel
  • Az autód ékköve lehet, a mindennapjaid során pedig a legpraktikusabb kiegészítőd
  • Egyszerre tartja és tölti a telefont
  • Tartása annyira erős, hogy a nagyobb padlófékeket is simán túléli
  • A remek autós kiegészítő mellé kedvenc Baseus tokunkat ajánljuk, aminek segítségével egy iPhone 7-et is tudsz vezeték nélkül tölteni