2018 legizgalmasabb telefonja? Íme az első videók az iPhone XR-ről!

2022.06.29 0 hozzászólás 1865 olvasás
2018 legizgalmasabb telefonja? Íme az első videók az iPhone XR-ről!

Az Apple idei frissítésének utolsó gyöngyszeme, az iPhone XR előrendelése ezerrel pörög mától kezdve, a sikert pedig nem bízta a véletlenre a gyártó sem. Ugyanis jelentős mennyiségű videó került ki ezt megelőzően a cukorka színekben pompázó modellről az Apple támogatásával, felturbózva a felhasználók vásárlási kedvét. Te is kíváncsi lettél? Nem hibáztatunk, a felvételek alapján menőbb az iPhone XR, mint gondoltuk.

Szuper, minden egyéniséghez passzoló színek, remek kijelző és menő kamera effektek – nagyjából így lehetne összefoglalni a videókon megjelenő véleményeket. Abban mindenki egyetértett már eddig is, hogy az iPhone XR cukorkát idéző színei felüdülést hoztak az iPhone-ok palettájába, de a felvételek alapján élőben még vibrálóbb és jókedvre derítő modellt sikerült összehoznia az Apple-nek. Egyszerűen rajta ragad a szemünk.

A másik összehasonlítási pont a megjelent videókon az iPhone XR kijelzője, ami bár „csupán” Liquid Retina LCD és nem OLED, ahogy a két iPhone XS típusnál, ennek ellenére is mérföldes javulást tapasztalhat az, aki régebbi modellről szeretne váltani.

Végül pedig, ami a fotózási lehetőségeket illeti, egyik videós sem panaszkodott amiatt, mert az iPhone XR hátlapi kamerája csak egyetlen elemből áll. És miért is? Mert szinte minden tuti effektet és fejlesztést megkapunk vele, amit az iPhone XS. Vagyis, ha neked nem a kamera az elsődleges szempont, végtelenül meg leszel elégedve az iPhone XR teljesítményével is.

Elég is a szavakból, lássuk a videókat:

Ha ezek után még több részletet szeretnél magadba szívni az iPhone XR-ről, akkor ezt a cikket mindenképp olvasd el: