A frissítéseké lett a főszerep - Smart Clinic összefoglaló 38. hét

2022.06.21 0 hozzászólás 465 olvasás
A frissítéseké lett a főszerep - Smart Clinic összefoglaló 38. hét

Hogyan készülj fel az iOS frissítésére? Mit lehet tenni, ha véletlenül töröltél adatokat a telefonodról? Vajon melyik gyártó dobja piacra idén a legdurvább megjelenésű kamerát? Ha lemaradtál heti cikkeinkről, most itt az alkalom pótolni!

Mégis képes az iPhone 11 Pro más eszközöket tölteni?

Az iPhone 11 Pro megjelenése előtti pletykák és várt funkciók közt ugyan még szerepelt a kétoldali/fordított vezeték nélküli töltés, a készülékek bemutatóján viszont nagy volt a hallgatás ezzel kapcsolatban. De ez nem jelenti azt, hogy legalább egy évig el kell engednünk a technológiát…

Így állíthatod vissza elvesztett adataid Androidos készüléken

Előfordulnak kellemetlen balesetek a készülék használata során és szinte biztosan törölt már mindenki úgy fájlokat vagy képeket a rendszerből, hogy azt azonnal meg is bánta. Jó hír, hogy gyors cselekvéssel korrigálható a baki – kattints, ha tudni akarod, hogyan!

iPhone XR vs. iPhone 11 – Megérte várni?

Az iPhone 11 elődjéhez képest megújult színvilággal mutatkozott be a nagyközönség előtt, de funkciókban is találunk érdekes részleteket. Mi a lényeges különbség a két modell közt és melyiket érdemesebb választani?

iOS 13 – Hogyan készítsd fel az iPhone-t a frissítésre?

Már Magyarországon is elérhető az Apple legújabb operációs rendszere, a maga izgalmas és várt funkcióival. Mielőtt azonban rávetnéd magad a frissítésre, erősen javasolt néhány felkészítő lépésen is átesned (de legalábbis az ihone-nak).

Az elképesztő kamera megoldások éve lett 2019 - hol a határ?

Apple, Samsung, Huawei – mind tripla kamerás készülékeket mutattak be az elmúlt évben és nem is akármilyen formákat felvonultatva. Mikor indult el a kamerák számának növekedése és vajon melyik lehet a legcsúnyább modul? Kattints és döntsd el te!