A változás szelét fújja felénk a tavasz – Smart Clinic összefoglaló 12. hét

2022.06.28 0 hozzászólás 628 olvasás
A változás szelét fújja felénk a tavasz – Smart Clinic összefoglaló 12. hét

Ahogy színesednek a kertek és érezzük a bőrünkön az első meleg napsugarakat, úgy vagyunk egyre optimistábbak és bizakodva várjuk, mit hoz el a tavasz. Ezen a héten van is minek örülni, hiszen többek közt az iOS 13 egy régóta várt újdonságot tartogathat, de még a téli álomba zuhant iPhone-okba is életet lehelünk néhány trükk segítségével. És ezt csak fokozni tudjuk!

iOS 13 – Megváltásként érkezhet meg a Dark Mode

Ha van valami, amiben minden iPhone-os egyetért, az a sötét mód égető hiánya. De most úgy néz ki, megcsillant egy reménysugár, ami az Apple fejlesztőit is megihlette, mivel a jelek szerint idén végre megérkezhet a többek közt a szemet is kímélő funkció. Érdekelnek a részletek? Olvasd el a teljes cikket!

A következő iPhone Lightning port helyett USB-C-vel és 3 hátlapi kamerával érkezhet

A jó öreg, szaftos pletykák, amikért minden évben epekedünk, hogy már jó előre a legfrissebb iPhone megjelenése előtt tudjuk, mire számíthatunk. Az biztos, hogy fel van adva az Apple-nek a lecke, hiszen nem csak a konkurencia szorongatja őket a legújabb innovációikkal, de a felhasználók sem kímélik a gyártót az elvárásaikkal. Mire számíthatunk hát idén? Kattints és kiderül!

Vége a henyélésnek! – Így pörgesd fel az iPhone 6s teljesítményét

Nem könnyű egy öregurat sprintre bírni. És bár az iPhone 6s nem a legrégebbi telefon az Apple felhozatalában, de jó pár év áll mögötte, ha már a megjelenéskor beszerezted. Így az sem csoda, ha néha az első alkalmazás megnyitása is sűrű zihálások közt megy neki – de néhány egyszerű lépésben sokat segíthetsz rajta. Kíváncsi vagy, mik ezek? Lesd meg tippjeinket!

Kijelző csere otthon? Itt egy példa miért ne!

Vannak azok, akik bármilyen „háztartási” hibát észlelnek, azonnal szakembert hívnak és vannak azok, akiknek a kisujjukban van a szerelés, akármiről legyen szó. Egy telefon kijelzőjének cseréjét viszont még utóbbi esetben sem ajánlom, mert jó pár buktatóba ütközhetsz közben, amit aztán már nem tudsz korrigálni. Egyik ügyfelünk ezt a saját bőrén tapasztalta meg – olvasd el és tanulj a példájából.

Extrém helyzetek, extrém megoldások! - iPhone 8 Plus ütésálló tokok

Az iPhone 8 Plus nehezen ugyan, de belefér az „egykezes telefon” kategóriába, de ehhez kell némi rutin a felhasználó részéről is. Ráadásul ez a modell nem épp a csúszásgátló részleteiről híres, ezért nem árt, ha egy ütésálló tokkal vértezed fel a bakik elkerülésére. Hogy ebből melyik stílust kedveled, az rajtad múlik, mi viszont felsorakoztattuk előtted a lehetőségeket. Kattints és válaszd ki a kedvenced!

A TrueDepth kamera pótolható, de a Face ID funkció elveszik!

Könnyen megütheti ez a mondat a füled, ha nem vigyázol eléggé a telefonodra vagy nem egy szakemberekből álló csapathoz viszed kijelző cserére az iPhone XR-t. Ahogy a Touch ID, úgy az Apple arcfelismerő rendszere is gondosan összehangolva működik a készülék alaplapjával – vagyis nem véletlen, ha egy javítás után már nem tudod ezt a funkciót használni. Minden részletet tudni szeretnél erről? A lehetőség egy kattintásnyira van!