Apple szülinappal indítottuk az évet – Smart Clinic összefoglaló 2. hét

2022.06.29 0 hozzászólás 580 olvasás
Apple szülinappal indítottuk az évet – Smart Clinic összefoglaló 2. hét

Újult lendülettel érkeztünk 219-be, még több hasznos tippel és az Apple szülinapját is kellőképpen megünnepeltük. De nem hagyjuk, hogy eltévedj az izgalmas tartalmak közt, visszatérő heti összefoglalónkban ezúttal is egy csokorba gyűjtöttük az elmúlt napok cikkeit. Szemezgess kedvedre!

iPhone 8 tippek: Ezért válts iOS 12-re

A legfrissebb operációs rendszer használata mindig célravezető, hiszen az újdonságok mellett a korábbi hibák javításai is megbújnak. Az iPhone 8 (Plus) készülékek számára pedig kifejezetten jó szolgálatot tesz az iOS 12, ha szervizelésre kerül sor. Kíváncsi vagy, miért? Olvasd el teljes cikkünket a linkre kattintva!

Vigyáz, kész…tűz? – Felhasználó zsebében kapott lángra egy iPhone XS Max

Nem csak, hogy kellemetlen, de egyenesen durva szituációba került egy ohioi férfi, akinek (állítása szerint) a farzsebében gyulladt ki a telefonja. Megtörténhet ez egy olyan csúcskategóriás készüléknél, mint az iPhone XS Max? És vajon mi lett a történet vége?

Az iPhone 7 is támogatja a gyorstöltést! Tudtad?

Bár a klasszikusnak mondható gyorstöltés funkcióval nem rendelkezik az iPhone 7, némi „trükközéssel” ennél a készüléknél is alkalmazható a módszer. Ennek viszont bőven van hátránya is, így nem mindegy mikor, és hányszor pörgeted fel az akkumulátor töltési idejét. Ha érdekelnek a részletek, cikkünkben mindent megtalálsz!

iphone_tippek

Az iPhone evolúciója

Az iPhone 11. szülinapja alkalmából minket is beszippantott a nosztalgia és végignéztük, hogyan is jutottunk el az apró telefonoktól az iPhone XS Max óriási kijelzőjéig. A vérbeli rajongók számára pedig még egy limitált kiadású iPhone Evolutions bögrét is terveztünk, így akár magadat is megajándékozhatod méltó ünneplésként.

Hol vagy Airpower?

Egy kis üröm is került a cikkeink közé, ugyanis olyan régóta várjuk az Airpower megjelenését, hogy szinte már csak képzelődésnek tűnik. Az áttörés pedig 2018-ban sem jött el, ezek után pedig már csak komoly kétségekkel tudjuk elhinni, vajon egyszer kilép-e a valóságba is az Apple töltőpadja.

Top 3 cikk, amit imádni fog az iPhone 6s akkumulátora

Az iPhone 6s készülékek akkumulátora nagyjából most kerül abba a szakaszba, amikor egy frissítő cserére lenne szükség. Ha szeretnéd ezt az időt még pontosabban belőni vagy húznád még egy kicsit a régi aksival, ebben a három cikkben hasznos tippeket találhatsz.

apple_hirek

Utánajártunk! Ezek a ma beszerezhető iPhone XS kijelzők

Nem gondolnád, de óriási különbségek vannak azon kijelzők között, amit a telefonodba beszerelnek az egyes szervizekben. Értelemszerűen tehát nem mindegy hol és persze milyen áron javíttatod meg az iPhone XS-t. De mi a különbség ezek közt és melyiket ajánljuk? Minden kérdésre választ kapsz a cikkben!

 

Azt hitted, itt véget ért a móka? Kövesd blogunkat a hét minden napján - még vasárnapra is tartogatunk hasznos tippeket!