Az iPhone XS Max kijelzője lenne a világ legjobbja?

2022.06.28 0 hozzászólás 3457 olvasás
Az iPhone XS Max kijelzője lenne a világ legjobbja?

Az iPhone XS Max eddig sosem látott nagyságokba emelte az iPhone-ok kijelzőit – szó szerint is. A minden eddiginél nagyobb, 6,5 hüvelykes képátló és a továbbfejlesztett OLED technológia páratlan élményt nyújt a felhasználóknak. Olyannyira, hogy a DisplayMate Technologies szerint az iPhone XS Max rendelkezik jelenleg a világ legjobb okostelefon kijelzőjével.

iPhone XS Max kijelző csere 1 órán belül szervizpontjainkban.

Dr. Raymond M. Soneira, a DisplayMate Technologies elnöke szerint az iPhone XS Max kijelzője számos kiemelkedő fejlesztést mutat az iPhone X-éhez képest, beleértve a magasabb csúcs fényerőt és a jobb színpontosságot, valamint számos területen megegyező vagy új megjelenítési rekordokat állít fel.

Például, az iPhone XS Max teljes képernyős csúcs fényereje 660 nit az sRGB és DCI-P3 színtartományokban – egyszerűen mondva javítja túl világos (napfényes) körülmények esetén a képernyő láthatóságát. Összehasonlításképpen, az iPhone X az elmúlt évi teszteknél „mindössze” 634 nites teljes képernyős csúcs fényerőt ért el.

Az iPhone XS Max képernyő visszaverődése a tesztek alapján közel van a legalacsonyabbhoz, amit valaha okostelefonon mértek. Ez és a nagy fényerő azt is jelenti, hogy az Apple legfrissebb csúcskészüléke rendelkezik az egyik legjobb kontraszt értékeléssel magas környezeti fényben. Ezért is tartottuk fontosnak, hogy utánajárjunk, pontosan milyen minőségű iPhone XS kijelzőket lehet kapni a piacon.

iphone_xs_max_kijelzo-1

A DisplayMate vizsgálata elég átfogó képet mutat az iPhone XS Max kijelzőjéről, és az éppen erre az alkatrészre fókuszáló cég egyenesen lenyűgözőnek tartja a fejlesztést, akár a világ legjobb kijelzőjének is nevezhetjük az iPhone XS Max büszkeségét.

“A kiterjedt laboratóriumi tesztjeink és méréseink alapján az iPhone XS Max jelentősen jobb megjelenítési teljesítményt nyújt, mint más konkurens okostelefonok, így a készülék a DisplayMate legjobb Smartphone Display díját kapja, amely a DisplayMate legmagasabb A+ osztályzata.”

Mivel az iPhone XS és az iPhone XS Max kijelzője is ugyanazokat a megjelenítési technológiákat használja így a „kistestvér” érdemeit sem tekinthetjük kevésbé páratlannak. 

Ezért is nem mindegy, hogy iPhone XS Max kijelző csere alkalmával milyen minőségű alkatrészt kapsz. Ahogyan azt fentebb már említettem, utánajártunk a jelenleg piacon elérhető kijelző típusoknak, érdemes elolvasnod mert azt is megtudhatod, hogy mi miért döntünk mindig a legjobb minőség mellett.

Szervizpontjaink elérhetőségét itt találod.
Foglalj most időpontot bármelyik szervizünkbe és menj biztosra!
Nincs időd vagy messze élsz tőlünk? Kérj szerviz futárt! Magyarország egész területén!

Egy kis érdekesség: Mi lehet drágább egy iPhone XS Max-nál? Hát egy tiszta arany XS Max!

Ha kérdésed van, tedd fel nyugodtan kommentben!