Ballistic iPhone és iPad tokok városi vagányok számára

2015. augusztus 7. -
Azok számára, akiknek nap, mint nap aggódniuk kell szeretett iPhone-juk biztonsága miatt, valószínűleg számtalanszor gondoltak már arra, mennyivel könnyebben vennék a mindennapi akadályokat, ha okoskészülékeik védelmére nem kéne percről-percre ügyelniük. Ha magadra ismertél, van egy jó hírünk: a Ballistic okostelefon védőtokokat gyártó amerikai cég éppen ezzel a küldetéssel kezdte meg működését közel egy évtizede.
Ballistic iPhone és iPad tokok városi vagányok számára

Számos termékük van jelen a nemzetközi piacon, mi kiragadjuk a legnépszerűbbeket, és két kategóriára bontottuk őket, hogy a betondzsungel rabjai, valamint a természet meghódítói számára egyaránt egyszerűbbé tegyük a választást.

A Ballistic cégről

A Ballistic körülbelül 8 éve jelent meg az amerikai piacon. Annak köszönhetően, hogy alkalmazottaik javarészt magasan képzett és komoly tapasztalattal rendelkező mérnökök, igen gyorsan piacvezető státuszt harcoltak ki, majd világszerte terjeszkedni kezdtek. A gyártó számára elsődleges cél, hogy olyan karc- és ütésálló iPhone tokokat tervezzen és állítson elő, melyek a legzordabb körülmények közt is helytállnak. A Ballistic egyébiránt iPhone-okon kívül iPad-re, Samsung-ra, LG-re, HTC-re és Nokia-ra is gyárt különböző típusú, időtálló védőtokokat.

Ballistic Aspira

A Ballistic Aspira egy színes, sportos iPhone tok, mely kialakításának köszönhetően ötvözi a dizájn tokok és az ütésálló iPhone tokok tulajdonságait. Védelem és megjelenés tekintetében egyaránt egyedülállóak a Ballistic Aspira színes iPhone tokok.

Az iPhone 5 és iPhone 5S tokok tökéletesen illeszkednek a készülékre, így szinte teljességgel kizárt, hogy a tok és a telefon közé por vagy bármilyen egyéb szennyeződés kerülhessen. Ez azért is nagyon fontos, mert azon iPhone tokok, melyek nem illeszkedése lehetővé teszi, hogy a készülék és a védőtok közé por kerüljön, nem nyújtanak maximális védelmet, a telefont ugyanis a por és a tok mozgása egyaránt karcolhatja.

Az iPhone 5S védelméről egy kétrétegű hátlap gondoskodik, mely a Ballistic Aspira-t még stabilabb, megbízhatóbb kiegészítővé teszi. A készülék sarokrészeit mindenütt megerősített, úgynevezett Ballistic Corners technológiával készült rezgéscsillapítóval ellátott protektor védi az esetleges sérülésektől. Szerencsére a Ballistic gondolt az iPhone kijelző védelemre is, ugyanis az Aspira-t emelt külső peremmel látta el annak érdekében, hogy az olykor vajaskenyér módjára pofára eső iPhone 5S kijelzője ne karcolódjon, az ütést az emelt külső perem fogja fel, s így annak rezgése nem a telefon kijelzőjére összpontosul.

A divatos színek és minták hatására pedig minden bizonnyal sokak kedvence lesz az Ballistic Aspira iPhone 5S tok. Akik a nyár folyamán tánctudásuk és őrült mozgásukon ívül telefonjuk megjelenésével is szeretnének kitűnni a tömegből, mindenképpen próbálják ki a Ballistic Aspira ütésálló, színes iPhone tokok valamelyikét. A kiegészítő most 4.495 Ft-ért megvásárolható többféle színösszeállításban.

Ballistic Aspira iPhone 5 tokok 

Ballistic Jewel

A Ballistic Jewel a letisztult, visszafogottabb iPhone 6 védőtokok táborát erősíti. Az átlátszó, színes iPhone tok ultravékony kialakításának és tökéletes illeszkedésének köszönhetően a mindennapi használat során tökéletes védelmet nyújt kedvenc iPhone 6 készülékünk számára.

A Jewel-re is jellemző, ami az összes Ballistic iPhone tokra, mégpedig az egyedi kialakítású, megerősített, ballisztikus iPhone sarokvédelem. Ezenfelül a kiegészítő megemelt peremrésze a hétköznapi igénybevétel során a készüléket veszélyeztető felszíni sérülésekkel, karcolásokkal  szemben nyújt védelmet az iPhone 6 kijelzője számára.

A Jewel legnagyobb előnye a jelenleg forgalomban lévő legtöbb iPhone tokkal szemben, hogy ütésálló mivolta ellenére ultravékony és zsebben is könnyedén tárolható. A nyúlás- és szakadásmentes iPhone tok mindemellett stílusos és egyedi, ráadásul a gombok és portok menti kivágások is rendkívül precízek és pontosak, csakúgy, mint a Ballistic Jewel rugalmas iPhone 6 tok illeszkedése, melynek köszönhetően a készülék teljes egészében védve van a különböző szennyeződések, illetve a por által okozott sérülésekkel és meghibásodásokkal szemben.

A Ballistic Jewel strapabíró, színes iPhone 6 tokjait fekete vagy áttetsző színtelen és piros kiadásban 6.990 Ft-os összegért bárki magáénak tudhatja.

 Ballistic Jewel iPhone tok

Ballistic Urbanite

A Ballistic Urbanite iPhone 6 védőtokok nem sokban különböznek az imént említett Jewel-től. Kialakítását és védelmi intenzitását figyelembe véve a különbség valóban nüánsznyi. Az Urbanite ugyanis nem egy feltűnő, csillogó fényezéssel ellátott, átlátszó kiegészítő, hanem egy letisztult, egyszerű elegáns iPhone tok.

Nomen est omen, a Ballistic Urbanite a városi hétköznapok viszontagságainak ellenálló, masszív iPhone 6 tok. A kiemelt, ballisztikus iPhone sarokvédő rész és a megemelt perem természetesen nem hiányozhat az Urbanite-ról sem, ahogyan elődjeiről sem hiányzott, s vélhetően útódairól sem fog. Vékony, karcsú kialakításának köszönhetően könnyedén szűkebb zsebekben is könnyedén elfér ez a rugalmas iPhone 6 tok. A gombok és portok kialakítása, csakúgy, mint a tok telefonhoz való illeszkedése pontos és precíz. A bekapcsoló- és hangerőszabályzó gombokat egy gumírozott fedlap védi az esetleges szennyeződésektől és ütődések által keletkező sérülésektől. A némító gomb, a dock csatlakozó és a hátlapi kamera kivágása pedig továbbra is kényelmesen elérhető és használható.

 Az egyszerű, strapabíró iPhone 6 tok azok számára készült, akik a rohanó várossal éjjel-nappal együtt mozognak, s mindeközben fontosnak tartják kedvenc iPhone 6 készülékük hatékony, időtálló védelmét is. A Ballistic Urbanite iPhone 6 tok fehér és fekete színben 9.990 Ft ellenében megvásárolható. A Ballistic ráadásul az iPhone 6 Plus tulajdonosokkal sem kivételezik, ők is ugyanezen az áron vásárolhatják meg az Urbanite iPhone 6 Plus tokot fekete színben.

 Ballistic Urbanite iPhone tok

Összegzés

A fentiek alapján valószínűleg mindenki számára igazolást nyert, hogy a Ballistic valóban világszínvonalú gyártó, s termékkínálatában egyaránt fellelhető a precíz kivitelezés és a lehető legmagasabb iPhone védelem éppúgy, mint az igényszerinti elegancia vagy egyediség.

A Ballistic Aspira-t leginkább olyan színes egyéniségeknek ajánljuk, akik a hatékony iPhone védelem mellett fontosnak tartják az egyedi divatos megjelenést is. A Ballistic Jewel tökéletes társ az elegáns, fényes iPhone kiegészítők kedvelőinek. Ez a tok úgy képes megóvni készülékeinket a mindennapok során rájuk leselkedő veszélyektől, hogy közben szemet gyönyörködtető látványt biztosítanak. A Ballistic Urbanite leginkább a Jewel utcákat járó bátyjaként aposztrofálható. Letisztult, egyszerű megjelenése bármilyen közegben megállja a helyét, s mindemellett erőn felül védelmezi iPhone-jainkat a betondzsungelben rájuk leselkedő sérülésveszélyektől.

Azoknak sincs okuk az aggodalomra, akiknek egyik Ballistic védőtok sem nyerte el igazán a tetszését. Az SmartClinic.hu honlapján tucatszám fellelhetők jobbnál-jobb és szebbnél-szebb iPhone, iPod és iPad kiegészítők.

Mi case su case! - iPhone tokok, melyeket mi is használunk Mi case su case! - iPhone tokok, melyeket mi is használunk
2015. július 8.
Bizonyára sokak dilemmája meghatározni, készülékükhöz melyik kiegészítő passzol leginkább. Ezzel kapcsolatban szeretnénk saját tapasztalataink alapján bemutatni, csapatunk mi alapján választ iPhone kiegészítőket.
Ballistic iPhone és iPad tokok az őrült körülményekhez Ballistic iPhone és iPad tokok az őrült körülményekhez
2015. augusztus 7.
Előző írásunkban a városi igénybevételnek megfelelő Ballistic iPhone tokokkal foglalkoztunk. A soron következő cikk tematikája ennek megfelelően azon iPhone és iPad tulajdonosok számára lehet érdekes, akik okoskészülékeiket komolyabb igénybevételnek teszik ki.
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 13/15 – Ajándék tippek igazi férfiaknak! Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 13/15 – Ajándék tippek igazi férfiaknak!
2017. december 17.
Hölgyeim, ha már megvettétek a legnagyobb ajándékokat kedveseiteknek, de még szeretnétek pár apróságot melléjük, a népszerű Mercedes és BMW tokok környékén érdemes szemezgetni. A karcálló kiegészítők hasznosak és nincs olyan férfi, aki nem örülne neki.