Kedves Ügyfeleink! Szervizünk Húsvéti ünnepek miatt 2023.04.07. (péntek) és 2023.04.10-án (hétfő) között zárva tart! Nyitás: 2023.04.11-én kedden. (X)

x

Bírjuk még akkuval – Smart Clinic összefoglaló 24. hét

2022.06.27 0 hozzászólás 578 olvasás
Bírjuk még akkuval – Smart Clinic összefoglaló 24. hét

Az iOS és az Android kéz a kézben járnak, legalábbis heti cikkeink körében. Ezúttal a Messiásként várt Dark Mode-dal ismerkedtünk meg, majd az akkumulátorok vizén átevezve néhány egészen menő P30 Pro kiegészítővel zártuk le a munkanapokat. Tarts velünk ezúttal is összefoglalónkban!

iOS 13 - Így használd a Dark Mode-ot

Tény, hogy az iOS 13 megjelenése még nem jár a kertek alatt, mindenesetre jó előre felkészítünk arra, mire számíts a sötét téma bevezetésével. Hogyan tudod majd beállítani a funkciót és milyen egyéni lehetőségeid vannak benne? Kattints és kiderül!

Gyenge a Galaxy S10 akkumulátor teljesítménye? Itt a megoldás!

Bár a Galaxy S10 még közel sincs abban az „életkorban”, amikor törvényszerűen akkumulátor cseréért kiállt, ettől függetlenül tapasztalhatsz némi rendellenes működést a használat során. Hogy milyen módszerrel javíthatsz a gyenge üzemidőn, azt a cikkből megtudhatod!

Akkumulátoron innen, töltésen túl! – Mit kell tudni a kikapcsolgató vagy nehezen töltő mobilokról?

Folyamatosan kikapcsol a telefonod, pedig még 50% alá sem merült és nem érted, hogy történhet ez? Vagy épp meglepően gyorsan éri el a teljes töltöttséget? Ez mind egyértelműen visszavezethető egyetlen okra – ha kíváncsi vagy, mi ez, kattints a linkre!

3 fenomenális kiegészítő Huawei P30 Pro mellé

A P30 Pro az a készülék, ami mérhetetlenül megérdemli, hogy a legjobb kiegészítőkkel ruházd fel – a védelme és a saját elégedettséged érdekében is. Ha egyetértesz ezzel, ne szalaszd el a lehetőséget és ismerd meg a 3 darabot, amit mi magunk ajánlunk a telefonodhoz.