Elég jól ismered a telefonod? – Smart Clinic összefoglaló 4. hét

2022.06.28 0 hozzászólás 651 olvasás
Elég jól ismered a telefonod? – Smart Clinic összefoglaló 4. hét

Heti cikkeinkből nem csak az derült ki, milyen nehézségekkel találkozhatsz otthoni javítás során, de az is, milyen extrákat rejt a kijelző, ha egy kicsit babrálsz vele. De tudtad például, melyik iPhone rendelkezik világverő tulajdonsággal? Összefoglalónkban mindent megtalálsz egy helyen!

Nem mindegy, hogy használod az iPhone XS kijelzőjét

Az iPhone XS megérdemli, hogy kiaknázz minden lehetőséget, amit csak nyújtani tud. Ez alól pedig nem kivétel a fantasztikus OLED kijelző sem, amivel egy kis babrálás után nem csak a szemedet kímélheted meg a káros fényektől, de megnövelheted az élettartamát is. Kíváncsi lettél? Kattints és nézd végig tippjeinket!

Így járhatsz pórul, ha otthon cseréled az iPhone 8 kijelzőjét

Elhatároztad magadban, hogy márpedig te otthon is meg tudod oldani a törött kijelző gondodat? Bátor gondolat, de óvva intelek tőle – végül sokkal több kárt okozhatsz, mint azt elsőre el tudnád képzelni. Cikkünkben megtalálod, mennyi buktatót rejt egy ilyen hadművelet és miért jársz sokkal jobban, ha szakemberhez fordulsz.

Hogyan fest egy iPhone 7 akkumulátor csere?

Úgy gondolod, akkumulátort bárki képes cserélni, hiszen csak pár mozdulat az egész? Ha elolvasod cikkünket, erre nagyon gyorsan rácáfolunk és kiderül, mennyi apróságnak kell teljesülnie ahhoz, hogy tökéletesen működő telefont kapj a kezedbe a javítás után. Olvasd el és győződj meg róla magad!

Az iPhone XS Max kijelzője lenne a világ legjobbja?

Az Apple idei frissítése díjnyertesre sikerült, legalábbis ami a kijelző teljesítményét jelenti. Az iPhone XS Max egy teszt alapján egyenesen a világ legjobbjaként került ki. És mivel kisebbik „verziója” is ugyanazt az OLED technológiát tudhatja magáénak, a dicséret az iPhone XS-t is megilleti. Még több részletet elárulunk a cikkben!

 Vigyázz! Nem mindegy, mivel töltöd fel az iPhone 6s akkumulátorát

Biztosan nem szeretnéd, ha te lennél az oka annak, hogy tönkremegy a telefonod aksija. Márpedig egy rosszul megválasztott töltővel könnyen ebbe a helyzetbe kerülhetsz. Olvasd el cikkünket és megtudhatod, mire kell figyelned a vásárlás során, hogy egy "haja szála se görbüljön" az iPhone-nak.

Kövesd blogunkat, hogy ne maradj le a legjobb cikkeinkről és ne felejtsd el megosztani másokkal is, amit olvastál!