Ettől leesik az állad – a legőrültebb iPhone X kiegészítők

2022.06.29 0 hozzászólás 2180 olvasás
Ettől leesik az állad – a legőrültebb iPhone X kiegészítők

Az iPhone X megjelenésekor sokakat meghökkentett az árával, innovációival és megjelenésével. Nem csoda hát, ha a készülékhez tervezett kiegészítők között is találunk feltűnő vagy egyenesen eszement darabokat. Némelyik az árával különbözeti meg magát, de vannak egészen vicces megoldások is, amikre érdemes egy kis figyelmet fordítani.

Luxus, napenergia, Tesla

Nem, ez itt most nem egy környezetvédelmi reklámblokk, hanem egy Caviar tervezésű mobil kiegészítő. Az „iPhone X Tesla” névre keresztelt luxus tok (vagy hátlap) tulajdonképpen nem is nevezhető igazán különálló tartozéknak, hiszen a készülékkel egybeépítve kapható, megduplázva annak vastagságát.

iphone_x_tesla

A Tesla legnagyobb különlegessége a beépített napelemes panel, ami gombnyomásra képes tölteni a telefont, egyéb kiegészítők nélkül. Az aranyozott részletekkel kiegészülve nem meglepő, hogy borsos ára van egy ilyen iPhone X modellnek, az viszont meghökkentő, hogy az eredeti készülék négyszeresét kellene kifizetnünk érte.

Szemrevaló kiegészítő azt meg kell hagyni, de én inkább maradok egy hasonlóan betonbiztos, ütésálló iPhone X toknál, ami a karcok és a por ellen is véd, sőt még a pénztárcám is vastagabb marad tőle. Aki pedig hiányolná a kényelmes töltést, annak a Baseus vezeték nélküli töltőjét ajánlom. Nem napelemes ugyan, de remekül elfér kis helyen is és pont olyan jó munkát fog végezni, mint a luxus verzió.

Gyúrd ki magad iPhone X tokkal

Ez a kiegészítő még egészen friss, én is ma reggel találkoztam vele először, de úgy éreztem, nem hagyhatom ki a válogatásból. Ez az iPhone X tok nem annyira praktikus, mint inkább vicces, amire pedig leginkább rámutat, az az okostelefon függőség elterjedése. De mi is ez pontosan? Egészen egyszerűen egy 10 kilós súlyzó, amit a telefonodhoz csatolhatsz.

iphone_x_tok_sulyzo

Nem tudom elképzelni, hogy a gyártó bármilyen gyakorlati hasznot is tervezett ebbe a kiegészítőbe, azon kívül, hogy fricskát mutat azoknak, akik egész nap a telefonjukat bújják. Ha mégis tévednék, akkor viszont lelkiismeretesen gondol az iPhone használók fittségére, de elég vicces lenne, ha az amúgy is mega nagy táskámból még egy ilyen monstrumot is előkapnék a reggeli metrón.

Szívesebben mennék el ehelyett akár minden nap az edzőterembe és használok egy kevésbé feltűnő, karcálló iPhone X tokot a mindennapokban. Ki tudja, lehet éppen ez a japán tervező célja.

Okosabb vagy, mint a táskád?

Mi az, ami nincs egy női táskában? Hát például ujjlenyomat-olvasó zár, vezeték nélküli töltés funkció, Bluetooth közelség-érzékelő…mondhattad eddig. Az FYB London dobott még egyet az iPhone X kiegészítő kínálatra és kifejlesztett egy olyan „okostáskát”, ami a felsorolt funkciókkal rendelkezik azon túl, hogy finoman megmunkált bőr és elegáns megjelenés jellemzi.

iphone_x_okostaska

Nincs kétség, lesz kereslete ennek a kiegészítőnek is, de nekem sokkal praktikusabb megoldást nyújt jelenelg az iOttie autós tartója. Mindig tudom vezetés közben, merre van a mobilom, ráadásul a vezeték nélküli töltés lehetősége ennél a kiegészítőnél is adott. Plusz így nem kell még amiatt is aggódnom, hogy a táskámnak nehogy baja legyen, ami valljuk be, nőknél elég könnyen megesik.

 

Nálunk ennyire extrém megoldással nem fogsz találkozni, de ha igazán szuper iPhone X kiegészítőre vadászol, nézz körül aktuális kínálatunkban, biztos megtalálod a befutót. :)