Felkészültél a karácsonyi szezonra? – Smart Clinic összefoglaló 46. hét

2022.06.21 0 hozzászólás 449 olvasás
Felkészültél a karácsonyi szezonra? – Smart Clinic összefoglaló 46. hét

iOS, iPhone és Airpods Pro tippek mellett némi álmodozás is belefért heti cikkeinkbe. Az iPone 12 megjelenése még messzi távlatokból sem látszik, de máris elképzeltük, mi miatt fogjuk szeretni az új modelleket. És egy kicsit közelibb jövőbe nézve azt is eláruljuk, mit érdemes vásárolni karácsonyra, ha hölgyeknek szeretnénk ajándékozni.

Hogyan használd az iOS 13 szövegszerkesztő gesztusait?

Tudtad, hogy már sokkal egyszerűbben tudsz szöveget szerkeszteni, az iOS 13-nak köszönhetően? Ha eddig ez elkerülte a figyelmed, cikkünkben minden fontos részletet és új trükköt megtalálsz a kurzor mozgatástól a szövegek formázásáig. Kattints!

Így működik a Deep Fusion-t iPhone 11 és iPhone 11 Pro modelleken

Arról már tudunk egy ideje, hogy az iPhone 11 generáció tagjai remek fotós képességekkel rendelkeznek és még a Deep Fusion technológiát is magukban rejtik. De mi ez és hogyan működik? Egyáltalán hogy tudod működésbe hozni? Kattints és minden kiderül!

5 dolog, amiért már most várjuk az iPhone 12 (Pro) megjelenését

Oké, még jó messze vannak azok a hírek, amik közel 100%-os bizonyossággal hintenek el információt a következő évi iPhone modellekről. De senki nem tiltja meg, hogy az eddigi pletykák alapján szemezgessünk a legjobb lehetőségekből. Új dizájn, méretek és még az eddiginél is jobb kamera? Ezeket várjuk legjobban…

A 7 legjobb AirPods Pro tipp

Most, hogy elérhetővé vált az Airpods Pro, nem árt megismerni azokat a rejtett vagy kevésbé rejtett, ámde hasznos funkciókat, amiket a használat során nem árt ismerni – nem mellesleg még jobb felhasználói élményt érhetsz el velük. Kattints a legjobb tippekért!

Karácsonyi meglepetések I. – Amitől minden nő arca felragyog az ünnepek alatt

Karácsonyi ötletgyűjteményünk első részében a hölgyekre gondoltunk és persze azokra a férfiakra, akik nehezen igazodna ki az ő ízlésükben. Egy biztos, egy csodás, csillogó tokkal nehezen lehetne hibázni – ha kíváncsi vagy, milyen kiegészítőket ajánlunk a karácsonyfa alá, kattints a linkre!