Főszezonra - iPhone 6 tok válogatás

2022.06.30 0 hozzászólás 2082 olvasás
Főszezonra -  iPhone 6 tok válogatás

Augusztusi iPhone tokos razziánk keretén belül megismerkedhettek több, valamilyen plusz funkcióval, dizájnnal vagy alkotóelemmel kiegészített iPhone 6 tokkal. Ilyen például az absztrakt mintákkal ellátott Laut, a tükörre öntapadós Monster, az utazások társaként szánt Hitcase. Továbbá a teljesség igénye nélkül nem kisebb nevek, mint a Nodus, Portenzo vagy Tech21 gyártósoráról lekerült iPhone 6 tokokat is bemutatjuk.

Griffin

Egy egyedülálló, ütésálló és mindenre kiképzett iPhone 6 védőtok a Griffin szakembereinek kezei közül, melynek gyártósorra kerülését nem kis ideig tartó tervezés és többféle tesztelés előzött meg, de ennek köszönhetően méltán érdemelte ki a Survivor Custom iPhone 6 tok megnevezést. A többi ütésálló iPhone toktól személyre szabott színeivel válik bárki kedvenc kiegészítőjével, hiszen így igazán egyedi megjelentést kölcsönöz.

1-griffin-survivor-custom-iphone-6-opt

Valóban nem fukarkodtak a színpalettával, mivel a habbal bélelt ütésálló polikarbonát keret, a kemény ütésálló szilikon védőréteg és a strapabíró övcsat is külön-külön tervezhető a végfelhasználó tetszésének megfelelően. Ennek valóságtartalmát a 9261 színkombináció garantálja, ami extrán túlszárnyal az összes eddigi ismeretünkön. Egy megtervezett Griffin Survivor iPhone 6 tok ára hozzávetőlegesen 15.000 Ft, melyet nem sokallunk, ha figyelembe vesszük, nem valószínű, hogy szembe jön velünk az utcán.

Hitcase

Még nem töltötte le idei szabadságát? Még csak most tervezgeti a nyaralást? Akkor ajánljuk, tervezzen a HitCase Pro iPhone 6 tokkal. Ez a védőtok az iPhone-t a legmostohább körülmények között is biztonságban tartja 100% vízálló és ütésálló szerkezetének köszönhetően.

2b-hitecase-pro-iphone6-opt

És végre egy teljesen beépített, zárt rendszerű vízálló iPhone tok, mely képes élményeink legcsodálatosabb képeinek és videóinak rögzítésére a cserélhető TrueLUX ™ lencsének hála. Így a fényképezés megszállottjai is minden igényt kielégítően tudnak kattintgatni a cég saját tervezésű, cserélhető kamera objektívek segítségével.

2a-hitcase-pro-iphone6-opt

Mindenesetre az árát megkérik – nagyjából 29.000 Ft – de talán a spórolt pénzből futja erre is, főleg ha épségben akarjuk a szabadságról visszahozni szeretett készülékünket.

Laut

A Nomad névre hallgató iPhone 6 tokok azoknak tökéletes választás, akik a védelmet szívesen kombinálják a stílusos önkifejezéssel. A legkorszerűbb 3D grafikával készült NOMAD egyedülálló stílussal és kétrétegű védelemmel védi telefonunkat.

3-laut-nomad-iphone-6-opt

A Laut tokok hátoldalán található színes, absztrakt vonalak ihlette térképek híres és neves városokról lettek mintázva, mint Párizs, New York vagy London utcáiról, de megtalálhatjuk akár Chicago, Tokyo vagy egyéb neves város részleteit is. Sajnos Budapestről nem találtunk, de ettől függetlenül is akadt kedvenc város, amit a kb. 7-8 ezer forintos áron szívesen felpattintunk készülékünkre.

Monster

Csak annyit mondunk Selfie iPhone 6 tok. A Monster hamar túllépett a szelfi botok korszakán és megalkotta egyedülálló szabadalmi iPhone tokjait. A különleges anyaggal borított védőtok lehetővé teszi, hogy az iPhone-t tokkal együtt függőleges felületre tapasszuk minden erőfeszítés, vagy komplikált egyéb kiegészítők felhasználása nélkül. Ablakra, tükörre, szélvédőre egyetlen pillanat alatt illeszthetjük és már készülhetnek is tökéletes szögből a képek. De akár tartóként is használhatjuk, és kézbevétel nélkül nézhetünk videókat, filmeket.

4-monster-selfie-iphone6-opt

Így már nagyjából 9.000 Ft-os árán biztosíthatjuk magunk, családunk és baráti társaságunk részére, hogy nem lesznek homályos, elmozdulós, vagy rossz szögben készült képek.

Nodus

Kívülről exkluzív és elegáns bőr, belülről praktikus használat és varázslat. A Nodus iPhone 6 tok első osztályú, luxus olasz bőrből készült, így feltűnően patináns megjelenést kölcsönöz, de emellett több hasznos tulajdonságot is rejt magában. Belső felülete puha, mikroszálas béléssel van ellátva, mely egy tartózsebbel lett ellátva, a hitelkártyák és készpénz részére.

5-nodus-iphone-6_opt

És akkor itt a meglepetés. Egy mikró-szívó technológiával ellátott tapadófelület, melyhez egy pillanat alatt tapasztható a telefon és egy könnyű mozdulattal el is távolítható. Elsőre talán nem gondolná az ember, hogy ez a keskeny, diszkrét rétegcsík egy valóban erős megoldást nyújt, de igen. Ennek használatával tehát a telefon szabadon, korlátozások nélkül használható, a tok semmilyen része nem sérti a telefont, és természetesen nyomot sem hagy maga után.

Minden bőr kissé egyedi, és a korral még karakteresebb lesz, így egyáltalán nem sajnáljuk a közel 15.000 Ft-os árat érte, hiszen ez biztos több évig tok marad.

Portenzo

Az Aspen Sleeve Wallet iPhone 6 tok mottója lehetne a „nyerő hármas”. Megvédi a telefont, tárolhatjuk benne a kártyáinkat és kialakítottak rajta egy fémgyűrűs tartót, melyre bármilyen kapcsos, vagy karabineres pántot akaszthatunk, így már attól sem kell tartani, hogy elhagyjuk vagy véletlen leejtjük. Egy hibája, hogy a bőr fogantyú nem a tok része, azt külön kell megvásárolni.

6-portenzo-aspen_sleeve_wallet_iphone-6-opt

Küllemét tekintve speciális bőrből készült, fakéreg hatással ékeskedő iPhone 6 tok, mely sport ejtőernyős, strapabíró varrással készült, így szinte örökéletű tervezés köszön vissza ránk ennél a védőtoknál. A tapintásából adódóan pedig elkerülhetjük a véletlenül kézből kicsúszó baleseteket.

Ennél a 18.000 Ft-os Portenzo toknál is érvényes, mint a minőségi bőröknél általában, hogy minél többet használják, annál jobban néz ki, így mindennapos használatra is szívesen ajánljuk.

Seidio

A Seidio által fejlesztett elől-hátul ütés- és karcálló iPhone 6 tok, tökéletes választás azok számára, akik nem szimpatizálnak a brutális és vastag tokokkal, mégis megbízható védelemre vágynak. Az INTEGO kiváló minőségű polikarbonát és termoplasztikus poliuretán ötvözetéből épül fel, így a kétrétegű tervezési szerkezetnek hála erős pajzsként védi a készüléket. Nincs szükség külön fóliákra, edzett üvegekre, a beépített képernyővédő tökéletesen véd a karcoktól, ütésektől.

7-seidio-intego-iphone-6-opt

Ráadásul a hátlapon egy diszkrét kitámasztó is helyet kapott, ezzel is növelve az iPhone 6 tok funkcionalitását, nem beszélve a gomboknál és elülső kameránál beépített védőrétegekről, melyek a víz ellen is védelmet nyújtanak. A teljesen fekete, vagy fehér-szürke változat már 10.000 Ft környékén megvásárolható, melyet teljesen korrekt árnak vélünk.

Tech21

A Tech 21 számításba vette tervezése során, hogy a készülékek egy vékonyabbak és könnyebbek, ezért olyan megoldásra van szükség, mely olyan speciális anyagból készül, ami elnyeli és eloszlatja az ütések okozta rezgéshullámokat.

8a-tech21-evo-iphone6-opt

Az EVO Mesh fröccsöntéssel készült FlexShock hatású, TPU iPhone 6 tokok, a legvékonyabb ütésálló megoldást nyújtják, és ennek köszönhetően garantáltan a legmegbízhatóbbak is. A többfajta, vidám színben elérhető, izgalmas dizájnnal ellátott iPhone tokok ára 10.000 Ft környékére tehető.

8b-tech21-evo-iphone6-opt

Vaja

A sor végét pedig zárjuk egy igazán exkluzív és kicsit magasabb árfekvésű iPhone 6 tokkal a Vaja kínálatából. Ez a puha és sima bőrből készített iPhone 6 bőrtok, illatában, tapintásában és színeiben is visszaadja a prémium kategóriás bőr élményét. Valóban nem fukarkodtak a bőr felhasználásával, mindenhova került, de épp annyi amennyi kell, precíz eldolgozásokkal és kialakításokkal egyaránt.

Kemény polikarbonát védi a készülék hátát és oldalát, míg a kemény, flipes megoldású előlap a kijelzőt. Az esztétikus küllem formabontó megoldással kiegészülve jött napvilágra, hiszen a hátlapjához egy plusz mágneses zseb lett illesztve, irat- és pénztartó gyanánt, mely megoldással eddig még nem találkoztunk.

9-niko-wallet-iphone-6-opt

A NIKO Wallet iPhone 6 tok 35.000 Ft-os áron szerezhető be, de aki értékeli a luxust, az időtálló kivitelezést és a praktikus felhasználást, az biztosan nem fog csalódni ebben az bőr iPhone 6 tokban.

 

Ha további márkák és típusok is érdekelnek, nézz körben az oldalunkon, ahol számos másféle iPhone 6 tokot találsz.