Hogyan tölts le YouTube-ról videókat vagy zenéket Android-ra

2017. január 18. -
Az évek során a Google sokat változtatott a YouTube-on. Új funkciókat adott hozzá, már elmenthetjük a videókat és később azokat megnézhetjük offline. A YouTube tartalmakkal kapcsolatban a legtöbb kérdés az, hogy hogyan tölthetjük le a videókat, illetve zenéket Android készülékre.
Hogyan tölts le YouTube-ról videókat vagy zenéket Android-ra

Csak hogy tiszta legyen, a Google nem támogatja a videók, zenék letöltését a YouTube-ról, és ez technikailag kalózkodásnak minősül. Azonban bizonyos videóknál engedélyezi, hogy átmenetileg lementsük a készülékre offline megtekintés céljából. Ez egy rövid időintervallumra van korlátozva, nem állandó.

Az offline lejátszás funkció 2014 végén érkezett. Egy ideig ingyenes volt, utána 2016-ban visszakerült a YouTube fizetős verziójára. Ezt YouTube Red-nek hívják, amit alacsony előfizetési díjért igénybe vehetsz. Vagy kövesd az alábbi utasításokat.

Névtelen-8

/forrás: nofilmschool.com/

Számos applikáció elérhető, pl. a YouTibe Ripper, amivel lementhetjük a tartalmat. Ahogy említettük, ez illegális, a Google és az Apple igyekeznek gyorsan eltávolítani áruházukból. A Google tehát nem támogatja, hogy a felhasználók lelopják a tartalmat a YouTube-ról, legyen az videó vagy zene. Szabályellenes a készülékedre másolni. Ennek ellenére nagyon egyszerűen meg lehet csinálni, hogy letölts teljes videókat, vagy csak a hangsávot a videó alól. Ezeket később MP3 formátumban átrakhatod Android-os készülékedre vagy tabletre.

Instrukciók

Elsőként egy legális, és a Google által jóváhagyott rendszert mutatunk be, ami később megtekintés céljából menti le a videókat. Bizonyos videóknál, amik támogatják ezt a funkciót, van egy letöltő nyíl a videó alatt, ha Android készülékről böngészünk. Sajnos ez a funkció csak YouTube Red felhasználók számára elérhető. Nyomd meg a letöltő nyilat, és válaszd ki a felbontást, avagy minőséget, amiben le akarod menteni, és kész. Menj a menü sorra baloldalon, és válaszd ki a „Megnézendő videókat”, ekkor előjön a lista a lementett videókról. Ezeket internet kapcsolat nélkül is meg tudod tekinteni.

Youtube-offline

 

Arra is van lehetőséged, hogy a letöltött videók, vagy zenék ne csak átmenetileg legyen elérhetők, hanem rajta maradjanak a készüléken. Számos alkalmazást találunk, amivel egyenesen a készülékre menthetsz YouTube-ról. Ahelyett, hogy linkelnénk olyan appokat, amik valószínűleg már nem elérhetőek a Google Play Store-ból, és egyéb kétes forrásokból, inkább összegyűjtöttünk néhány weboldalt, amik megteszik ezt neked.

Csupán a YouTube videó URL-jére van szükséged, amivel néhány kattintás után letöltheted, amit szeretnél.

Miközben megy a YouTube videó, nyomd meg három pontos gombot, ami a Megosztás gomb (bizonyos verzióknál jobbra mutató nyíl) és a felugró menüből és kattints a „Link másolására”. Utána keress fel egy olyan weboldalt, mint a YouTubeMP3.to vagy a clipconverter.cc és illeszd be a linket. Általában néhány másodperc alatt átalakítja a videót, és letöltheted vagy a teljes videót, vagy a videó alatti hangsávot MP3 formátumban. Van, ahol lementési beállításokat is variálhatod.

Youtube-ripper

Másold az URL-t és illeszd be egy oldalra, mint a YouTubeMP3, menj a konvertálásra, és már le is töltheted.  Ha megvagy, akkor a dal sikeresen le lett mentve okostelefonodra vagy tabletedre.

Egyebek

Ez a folyamat nagyon egyszerű PC-n, vagy laptopon, de legalább ilyen egyszerű okostelefonon, vagy tableten. A Clipconverter-nél ráadásul beállíthatod a neked megfelelő formátumot, amiben le szeretnéd szedni.

Ha beírod a Google Play Store keresőjébe, hogy „video downloader”, vagy „YouTube downloader”, lehet, hogy kiad néhány találatot. A legtöbbet eltávolították 2017 elején. Helyettük tehát használd inkább a fentebb leírtakat. Ne tölts le olyan alkalmazásokat Android-ra, amik ezzel kecsegtetnek, de nincsenek fent a Play Store-ban. A harmadik feles források nem mindig biztonságosak.

Próbáld ki még ma egy zene vagy egy videó letöltését. Így bármilyen videót élvezhetsz offline, vagy akár beállíthatod csengőhangnak a legfrissebb zenéket. De még egyszer, csak a saját felelősségedre.

forrás: gottabemobile.com/

Hogyan csökkenthető a Google Play akkumulátor-használata? Hogyan csökkenthető a Google Play akkumulátor-használata?
2017. február 16.
A te telefonod akksiját is merítik a Google Play szolgáltatások? Úgy tűnik, hogy ez még mindig gyakori probléma. Cikkünkben alaposan megvizsgáljuk, hogy mi okozhatja ezt, és adunk néhány tippet arra vonatkozóan, hogy hogyan szüntetheted meg a problémát.
Márkaszerviz vagy garancián túli LG javítás? Márkaszerviz vagy garancián túli LG javítás?
2015. december 22.
Bár manapság már egyre több garancián túli okostelefon szerviz működik Budapesten és országszerte, sokan még mindig nem tudják, hogy a meghibásodott csúcskategóriás okostelefonok többségét akár már a javítás kezdetétől számított fél órán belül kézhez vehetik. Alábbi bejegyzésünk az LG specifikus látványszervizek tulajdonságait veti össze a sokak által ismert hivatalos LG szervizekkel kapcsolatos tudnivalókkal.
Erre a 4 dologra mindenképp figyelj, ha eBay-ről rendelsz okostelefon kiegészítőt Erre a 4 dologra mindenképp figyelj, ha eBay-ről rendelsz okostelefon kiegészítőt
2017. január 2.
Évről-évre egyre többen rendelnek online piacterekről. Ezzel alapvetően nincs semmi probléma.