Kedves Ügyfeleink! Szervizünk Húsvéti ünnepek miatt 2023.04.07. (péntek) és 2023.04.10-án (hétfő) között zárva tart! Nyitás: 2023.04.11-én kedden. (X)

x

Huawei és Apple kéz a kézben – Smart Clinic összefoglaló 48. hét

2022.06.15 0 hozzászólás 511 olvasás
Huawei és Apple kéz a kézben – Smart Clinic összefoglaló 48. hét

Mi köze a Huawei tabletének az iPad Pro-hoz? Milyen shortcutokkal tudod egyszerűsíteni az életed? Hogy fog kinézni az iPhone 12 Pro? Ezekre a kérdésekre is válaszoltunk eheti cikkeinkben sőt, még karácsonyi ajándék tippeket is mutatunk, amikkel a férfiak szívét nyerhetjük el.

Ilyen külsővel érkezhet az iPhone 12 (Pro)

Kicsivel több, mint két hónappal az iPhone 11 széria megjelenése után már válogatni lehet az iPhone 12 (Pro) koncepció közt – ami egyrészt hihetetlenül korai, másrészt nagyon is érdekes. Már csak azért is, mert tavaly az iPhone 11 Pro kamera formájáról is rengeteg renderkép született és bizony volt olyan, ami telibe találta a végleges verziót. Kattints, ha érdekelnek a lehetőségek!

Másolja a Huawei az iPad Pro-t?

Hangosak a hírek a Huawei új táblagépétől, de a gyártó (valószínűleg) nagy sajnálatára nem a MatePad Pro csodálatos teljesítményéről cikkeznek. Sokkal inkább arról, hogy a kínai cég fejlesztői erős ihletet merítettek az Apple-től és a tablet leginkább egy iPad Pro klónnak néz ki. Kíváncsi vagy? Kattints!

Top 10 shortcut iPhone-ra és iPad-re

Hallottál már róla, hogy az iOS shortcutokkal is próbál könnyíteni a készülék használatán vagy lehet, hogy már ismersz is néhányat? Ez szuper, de mindig lehet tovább bővíteni a tudásod. Két részes cikk sorozatunkban 10 hasznos parancsot gyűjtöttünk össze, amikre eddig méltatlanul kevés figyelem irányult. Kattints a linkekre és ismerd meg ezeket!

Karácsonyi meglepetések II. – Ajándékok, amiktől a férfiak szíve is megdobban

Ha bajban vagy, mit vegyél karácsonyra a párodnak/édesapádnak és nem szeretnél a megszokott sél és zokni párosa mellett dönteni (amit teljesen megértünk), akkor itt a helyed. Olyan valódi bőr tokokat válogattunk össze, amik nem csak jól néznek ki, de tökéletesen kiegészítik a személyiségét. Válaszd ki a hozzáillőt, kattints!