Így vigyázz az iPhone XS Max kijelzőjére

2022.06.28 0 hozzászólás 962 olvasás
Így vigyázz az iPhone XS Max kijelzőjére

Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy az iPhone XS Max az eddigi legnagyobb kijelzővel megáldott iPhone. Ez mindamellett, hogy nagyon hasznos, sok bosszúságot is tud okozni annak, aki nem rutinos ilyen nagy készülék kezelésében.

Természetesen itt nem is azon van a hangsúly, hogy milyen törékeny az a nagy kijelző. Az utóbbi néhány iPhone-t már elől hátul üveg borítja, ezek már mind törékenyebbek, és amióta ez így van, bizony tapasztaljuk, hogy van is aki töri elől hátul a készüléket, ennek javítása pedig bizony nem olcsó mulatság.

Arra próbálom felhívni a figyelmed, hogy amennyiben iPhone XS Max készüléked van, már egy olyan kategóriába léptél be, ami nem csak számadatokban, de a gyakorlatban is eltér a korábbi készülékektől. Voltak akik eleve ezt a kijelző növekedést nem díjazták, de bizony voltak akik igen. Nyilván ha az ember már megvesz egy ilyen hatalmas és drága készüléket, tisztában van vele, mindamellett hogy sokkal nagyobb felületen tud mozogni, a megszokásait is hozzá kell igazítania. Mivel az iPhone XS Max egy 6,5 colos, káváig érő OLED kijelzőt kapott, egyértelmű, hogy egy kézben ezt a készüléket már nagyon kevesen tudják könnyedén kezelni. Nincs mese itt már valóban szinte minden folyamatot, ami nem csak egy szimpla görgetés, már két kézzel kell végezni. Amikor az egyik kezünk tele van, szükség esetén egy kézzel is elnavigálunk a készüléken, de azért érdemes ezt óvatosan tenni. Az ilyen helyzetekre a legbiztosabb megoldás, ha felkészülünk, mielőtt megtörténik a baleset.

iphone_xs_max_hatlap_csere

Ennyire le kell csupaszítani a készülékházat, ha a kijelző és a hátlap is összetört. Hosszú és nehéz folyamat.

Minden olyan ügyfelünknek akinek a készülékén nincs tok, vagy kijelzővédő üvegfólia, szoktuk javasolni, hogy böngésszék át a tartozékainkat, ugyanis az esetleges kárt például egy iPhone XS Max kijelző csere árának a töredékéért meg tudják előzni, ha felkészülnek rá. Aggodalomra semmi ok, ugyanis mi magunk is használunk ilyen tokokat, így pontosan tudjuk, hogy különböző emberek, különböző igények. Ennek megfelelően találsz nálunk elegáns, diszkrét, sportos, vagy éppen kifejezetten extrém körülményekre kifejlesztett tokokat is!

Íme egy lista a nálunk elérhető iPhone XS Max tokokról:

iphone_xs_max_tok

Ha tokot egyáltalán nem szeretnél készülékedre tenni, mert jobban szereted a készüléket magát látni és fogni, akkor viszont érdemes elgondolkodnod egy kijelzővédő üvegfólián. Ugyan nem védi a teljes készüléket, mint egy tok, attól viszont megóvhat, hogy betörjön a kijelződ. Egy esetleges eséskor, vagy ütődésnél, ha valaminek törnie kell, akkor egy minőségi kijelzővédő üvegfóliát áldozz fel, mert ezt egy mozdulattal le tudod venni róla.

Néhány iPhone XS Max kijelzővédő üvegfólia:

Egyébként a legtöbb amit tehetsz azért, hogy teljes biztonságban tudhasd telefonod, az a kijelzővédő fólia és a tok egyszerre történő használata.

Ha még nem következett be a baleset, érdemes valamilyen lépést tenni a készülék védelme érdekében. Ha viszont igen, akkor javasoljuk, hogy fáradj be bármelyik szervizpontunkba, mert nálunk egy iPhone XS Max kijelző csere 1 órán belül elkészül, amit akár meg is várhatsz. Ha nincs időd vagy messze élsz tőlünk, akkor pedig kérj szerviz futárt. Magyarország egész területén!