iPhone szerviz tanácsaink vették át az uralmat – Smart Clinic összefoglaló 3.hét

2022.06.29 0 hozzászólás 617 olvasás
iPhone szerviz tanácsaink vették át az uralmat – Smart Clinic összefoglaló 3.hét

A tél mindig a megújulás időszaka, miért maradna ki ebből pont a telefonod? Ha eddig halogattad az iPhone-od aksi cseréjét, most itt a remek alkalom – cikkeinkből többek között az is kiderül, miért. És azt tudtad, hogy akár már az otthonodba is „beköltözhet” egy szervizes? Ilyen és még több izgalmas tartalmat találsz, ha végiggörgeted eheti blogunkat.

Hogyan kapcsold ki az automatikus app letöltéseket iPhone-on?

Ha egyszerre több iOS rendszert futtató eszközt is birtokolsz, ez a probléma biztosan nem került el téged sem. Elsőre remek funkciónak tűnik – és valójában az is – de ha nem szeretnéd a telefonodon és az iPad-en is ugyanazokat az appokat használni, akkor több szempontból is zavaró lehet. Hogy a legegyszerűbb példát hozzam, felesleges tárhelyet foglal. Kattints és pár percen belül megszűnik a gondod!

Miért is bonyolultabb egy iPhone X kijelző csere?

Egyértelműen nagy utat tettek meg az iPhone-ok az első modell megjelenése óta és ez nyilvánvalóan a szerelési nehézségben is megmutatkozik. Cikkünkben mélyebbre ástunk és összegyűjtöttük azokat a szempontokat, amik miatt egy iPhone X kijelző csere jóval bonyolultabb „fiatalabb” társainál”. Ha érdekel, olvasd el te is!

iphone_x_szerviz

Meddig tart egy iPhone 7 akkumulátor csere?

Jócskán visszaesett a telefonod akkumulátor teljesítménye, de annyi dolgod van, hogy képtelenségnek érzed órákat várni egy csere miatt? Pedig emiatt nincs értelme aggódnod, csak megfelelő szervizhez kell fordulnod. Ebben az írásunkba sorra vettük, milyen folyamatokon megy végig az iPhone 7 akkumulátor csere során, ráadásul látványszervizünkben ezt a saját szemeddel is ellenőrizheted!

iPhone szerviz már otthon is – Megéri?

Biztosan örülnél neki, ha a telefonod úgy kerülne szakember kezei közé, hogy emiatt a kanapéd kényelmét sem kellene nélkülöznöd. Néhány szerviz esetében már van is erre lehetőség, de jó néhány buktatót is rejt magában. Mik ezek, és vajon megéri „otthon szervizt” választani? Kattints és megtudod!

Ezért nem érdemes halogatni az iPhone 6s akkumulátor cseréjét

Rengetegszer írtunk róla, hogy az akkumulátor fáradása milyen következményekkel jár a telefonod teljesítményére nézve. Előfordulhat azonban, hogy a legdurvább jelet észre sem veszed, mert úgymond jótékony homály fedi. Mit jelent ez pontosan? Cikkünkből kiderül!

iphone_6s_toltes

Mennyibe kerül egy iPhone 7 kijelző csere?

Mielőtt még csakis ár alapján döntenél, melyik szervizhez fordulsz, érdemes átgondolnod néhány alapvető tényezőt. Közel sem mindegy ugyanis, hogy a csere után néhány hét vagy hónap után ismét probléma merül fel, vagy tökéletesen működik a friss kijelző. Kattints a linkre és ne hagyd, hogy csapdába ess!

Hogyan védheted meg az iPhone XR kijelzőjét?

A nagyobb és még nagyobb kijelzők közt könnyű ámulatba esni, ugyanakkor egyre nehezebb ezeket teljes pompájukban megőrizni. Ha egy igazán erős, és nem mellesleg tartós kijelzővédőt szereznél be az iPhone XR-re, cikkünkben megtalálod – ráadásul rögtön három alternatívát is mutatunk!

Kövesd továbbra is blogunkat, mert még vasárnap is hasznos tippekkel gazdagodhatsz!