iPhone X kicsomagolós/unboxing videó!

2017. november 1. -
A Business Insider elsőként szerezte meg a 2017-es év legnagyobb Apple újításának számító iPhone X készüléket. Nem haboztak, rögtön elkészítették róla a kicsomagolós, úgynevezett iPhone X unboxing videót, amit blogunkban kielemzünk neked.
iPhone X kicsomagolós/unboxing videó!

Nem számít, melyik országban vásárolod meg a készüléket, a doboz tartalma szinte mindenhol megegyezik. (Apró eltérés természetesen az adapter esetében várható, hiszen a fali csatlakozók felépítése különböző.)

Ha már megrendelted a készüléket, de kicsúsztál az első szállításból, és csak 5-6 hét múlva jutsz hozzá, érdemes kicsit spoilerezned a doboz tartalmát. Már csak azért is, mert a doboz nem tartalmaz mindent, amire az iPhone X tökéletes kihasználásához szükséged lenne, így akár a telefon érkezés előtt is beszerezheted a különböző szükséges kiegészítőket.

Az iPhone X doboz tartalma

A készülék doboza kívülről tökéletesen megegyezik az eddigiekkel, előlapján az iPhone X hatalmas kijelzőjéről látható egy grafikai ábrázolás. (Nem csoda, hiszen egyértelműen az OLED kijelző a legnagyobb újítása a készüléknek)

A doboz tetejét felemelve elsőre a már megszokott iratok, és a két darab Apple matrica köszön vissza ránk. Némi újítást azért találunk, az iPhone X-nek immáron nincs Home gombja, ezért a gyártó mellékelt némi magyarázatot, amit még a készülék bekapcsolása előtt át tudunk olvasni. Ez tartalmazza a Face ID használati utasítását is.

Az iratok alatt bújik meg az iPhone X valódi pompájában. A készülék pont olyan bámulatosan elegáns, mint a szeptemberi bemutatón láthattuk. A kijelzője valóban az egész előlapot lefedi, Home gombja eltűnt, hátoldali kamerái pedig egymás alatt helyezkednek el.

Az iPhone X alatt található az adapter, ahogy említettük, némi eltéréssel a magyarországitól. Másik oldalán kapott helyet a vezetékes Lightning végű fülhallgató, újrahasznosított anyagból készült dobozában. Az Apple törekszik a környezetkímélő megoldásokra, ezért búcsúzhattunk el az iPhone 6s-nél látott utoljára műanyag doboztól.

Az EarPods mögött van a Lightning – jack átalakító. A tavalyi iPhone 7-es szériától az Apple már nem épít a telefonjaiba jack csatlakozót, amiért sok kritikát kapott. A gyártó ezt orvosolandóan, jack átalakítókat helyez el a készülékek mellé, hogy a felhasználók továbbra is a kedvenc fülhallgatójukkal tudják élvezni a telefonon tárolt multimédia adatokat.

Ami hiányzik az iPhone X dobozából

Az üvegből és fémből épített készülék elegáns és progresszív kinézetű, talán a legszebb okostelefon a piacon. Ugyanakkor ezek az anyagok könnyen sérülnek, akár kisebb ütődések hatására is. Az Apple gyárt ütésálló tokokat, de ezeket a készülékhez külön kell megvásárolni, azaz a dobozban nem találsz majd ilyen kiegészítőket. Ha előre gondoskodnál a készüléked épségben tartásáról, azt javasoljuk nézz szét webshopunkban, ahol remek minőségű iPhone X tokokat találhatsz.

mkbhd-iphone-x-unboxing-770x433

Nem szeretnénk újjal mutogatni, de például a Huawei már automatikusan kijelzővédő üvegfóliával felszerelt készülékeket helyez a dobozokba. A kijelző védelme, főleg egy iPhone X esetében elhagyhatatlan, érthetetlen, hogy az Apple miért nem gondoskodik erről. Még bekapcsolás előtt érdemes a készülékre illesztened egy kijelzővédő üvegfóliát, amelyet ezen a linken érhetsz el a legkönnyebben.

A vezeték nélküli töltés nem szükségszerű a készülék használatához, ugyanakkor ajánlott kihasználni, ha már az iPhone X birtokolja ezt a funkciót. Az iPhone X Qi technológián alapuló vezeték nélküli töltője ráadásul nem csak Apple töltőegységgel kompatibilis, ezért érdemes szemezgetni a piacon, jobb ár-érték arányú töltők után. Az üzletünkben is kapható Samsung vezeték nélküli dokkolója remek választás az iPhone X mellé is.

A doboz tartalmáról egyelőre ennyit, nem sokára magát a készüléket is kielemezzük. Cikkünk a jövőben frissülni fog. Ha érdekesnek találtad a videót, nyomj a megosztás gombra!

(Forrás: businessinsider.com)

Ilyet még biztosan nem láttál! - Izgalmas képsorozat az iPhone X OLED kijelzőjéről! Ilyet még biztosan nem láttál! - Izgalmas képsorozat az iPhone X OLED kijelzőjéről!
2017. november 23.
Izgalmasan indult a reggel szervizünkben, mivel kezünkbe akadt egy olyan képsorozat, ami által minden eddiginél jobban az iPhone X OLED kijelzőjének mélyére tudunk nézni. A meglepő képeket nem sajnáljuk tőletek, megmutatjuk a nagy felfedezést.
2018 forradalom lesz az telefonok korában? – 3 dolog, amit elvárunk a megjelenő telefonoktól 2018 forradalom lesz az telefonok korában? – 3 dolog, amit elvárunk a megjelenő telefonoktól
2018. február 13.
A 2017-es év nem az a forradalmi év volt, amire számítottunk. Természetesen néhány eszköz érdekes volt tavaly, és kétségtelen, hogy egyes technológiák a dicsőség határán állnak, de a 2017-es év mégsem igazán volt olyan korszakalkotó.
Ez az iPhone X és iPhone 8 gyorstöltésének legnagyobb hátulütője! Ez az iPhone X és iPhone 8 gyorstöltésének legnagyobb hátulütője!
2017. szeptember 19.
Az iPhone 8 és iPhone X készülékek egyik legvadítóbb tulajdonsága a vezeték nélküli töltés lehetősége, ezzel kár vitatkozni. Azonban az Apple Keynote-on szó esett egyéb akkumulátorokhoz köthető fejlesztésekkel is azon ügyfelek számára, akik nem bánják, ha kábelt kell használni a töltéshez.