iPhone X kicsomagolós/unboxing videó!

2017. november 1. -
A Business Insider elsőként szerezte meg a 2017-es év legnagyobb Apple újításának számító iPhone X készüléket. Nem haboztak, rögtön elkészítették róla a kicsomagolós, úgynevezett iPhone X unboxing videót, amit blogunkban kielemzünk neked.
iPhone X kicsomagolós/unboxing videó!

Nem számít, melyik országban vásárolod meg a készüléket, a doboz tartalma szinte mindenhol megegyezik. (Apró eltérés természetesen az adapter esetében várható, hiszen a fali csatlakozók felépítése különböző.)

Ha már megrendelted a készüléket, de kicsúsztál az első szállításból, és csak 5-6 hét múlva jutsz hozzá, érdemes kicsit spoilerezned a doboz tartalmát. Már csak azért is, mert a doboz nem tartalmaz mindent, amire az iPhone X tökéletes kihasználásához szükséged lenne, így akár a telefon érkezés előtt is beszerezheted a különböző szükséges kiegészítőket.

Az iPhone X doboz tartalma

A készülék doboza kívülről tökéletesen megegyezik az eddigiekkel, előlapján az iPhone X hatalmas kijelzőjéről látható egy grafikai ábrázolás. (Nem csoda, hiszen egyértelműen az OLED kijelző a legnagyobb újítása a készüléknek)

A doboz tetejét felemelve elsőre a már megszokott iratok, és a két darab Apple matrica köszön vissza ránk. Némi újítást azért találunk, az iPhone X-nek immáron nincs Home gombja, ezért a gyártó mellékelt némi magyarázatot, amit még a készülék bekapcsolása előtt át tudunk olvasni. Ez tartalmazza a Face ID használati utasítását is.

Az iratok alatt bújik meg az iPhone X valódi pompájában. A készülék pont olyan bámulatosan elegáns, mint a szeptemberi bemutatón láthattuk. A kijelzője valóban az egész előlapot lefedi, Home gombja eltűnt, hátoldali kamerái pedig egymás alatt helyezkednek el.

Az iPhone X alatt található az adapter, ahogy említettük, némi eltéréssel a magyarországitól. Másik oldalán kapott helyet a vezetékes Lightning végű fülhallgató, újrahasznosított anyagból készült dobozában. Az Apple törekszik a környezetkímélő megoldásokra, ezért búcsúzhattunk el az iPhone 6s-nél látott utoljára műanyag doboztól.

Az EarPods mögött van a Lightning – jack átalakító. A tavalyi iPhone 7-es szériától az Apple már nem épít a telefonjaiba jack csatlakozót, amiért sok kritikát kapott. A gyártó ezt orvosolandóan, jack átalakítókat helyez el a készülékek mellé, hogy a felhasználók továbbra is a kedvenc fülhallgatójukkal tudják élvezni a telefonon tárolt multimédia adatokat.

Ami hiányzik az iPhone X dobozából

Az üvegből és fémből épített készülék elegáns és progresszív kinézetű, talán a legszebb okostelefon a piacon. Ugyanakkor ezek az anyagok könnyen sérülnek, akár kisebb ütődések hatására is. Az Apple gyárt ütésálló tokokat, de ezeket a készülékhez külön kell megvásárolni, azaz a dobozban nem találsz majd ilyen kiegészítőket. Ha előre gondoskodnál a készüléked épségben tartásáról, azt javasoljuk nézz szét webshopunkban, ahol remek minőségű iPhone X tokokat találhatsz.

mkbhd-iphone-x-unboxing-770x433

Nem szeretnénk újjal mutogatni, de például a Huawei már automatikusan kijelzővédő üvegfóliával felszerelt készülékeket helyez a dobozokba. A kijelző védelme, főleg egy iPhone X esetében elhagyhatatlan, érthetetlen, hogy az Apple miért nem gondoskodik erről. Még bekapcsolás előtt érdemes a készülékre illesztened egy kijelzővédő üvegfóliát, amelyet ezen a linken érhetsz el a legkönnyebben.

A vezeték nélküli töltés nem szükségszerű a készülék használatához, ugyanakkor ajánlott kihasználni, ha már az iPhone X birtokolja ezt a funkciót. Az iPhone X Qi technológián alapuló vezeték nélküli töltője ráadásul nem csak Apple töltőegységgel kompatibilis, ezért érdemes szemezgetni a piacon, jobb ár-érték arányú töltők után. Az üzletünkben is kapható Samsung vezeték nélküli dokkolója remek választás az iPhone X mellé is.

A doboz tartalmáról egyelőre ennyit, nem sokára magát a készüléket is kielemezzük. Cikkünk a jövőben frissülni fog. Ha érdekesnek találtad a videót, nyomj a megosztás gombra!

(Forrás: businessinsider.com)

Újabb iPhone X tokok kerültek napvilágra, amelyek végleg leleplezik a készülék végső dizájnját! Újabb iPhone X tokok kerültek napvilágra, amelyek végleg leleplezik a készülék végső dizájnját!
2017. szeptember 11.
Tekintettel arra, hogy egyre több iPhone 8, iPhone 8 Plus és iPhone X modellel kapcsolatos hír megy át a kezeinken, nekünk igencsak eredetinek tűnnek az alábbiakban bemutatott tokok. A cikk végére érve 100%-os képet kapunk az iPhone X megjelenéséről!.
Túlbiztosítjuk a telefonunkat? Túlbiztosítjuk a telefonunkat?
2017. október 10.
A gyártók egyre újabb funkciókkal kiegészítve dobják piacra a készülékeiket. Ennek egyik eredményeként a telefonon tárolt adatok védelme már jóval túlmutat a PIN kód vagy a mintázat használatán.
3D kamerával jöhet az iPhone 8! 3D kamerával jöhet az iPhone 8!
2017. február 22.
A szeptemberben megjelenő iPhone 8-tól jogosan várjuk el, hogy igazán nagy újdonságokat hozzon, olyanokat, amelyek meghatározóak és valóban egyedülállóak a piacon. Az Apple nevéhez méltó újításokat azonban nehéz alkotni a rohamosan haladó technika világában, de lehet, hogy most újra sikerül nekik.