Irány a strand! – ezek a legjobb vízálló iPhone és iPad tokok!

Kánikula, hőség, úgy érezzük a testünk legalább 200 fokon ég. Ilyenkor kell lemerülni egy hideg vízbe, lehűtve magunkat és kimosnunk magunkból a dolgos mindennapok elfáradt óráit. Csak egy probléma akad, hová teszed a telefonod? Ha véletlenül a zsebedben hagytad minden egyes másodpercben víz lepi el az alaplapját, akkumulátorát, ezzel végleg elveszítve szeretett készüléked. Van megoldás.
Irány a strand! – ezek a legjobb vízálló iPhone és iPad tokok!

Üzletünkben felkészültünk a nyárra és rendeltünk egy rakás olyan tokot, amelyekben nem kell félned strandra vinned a készüléked, sőt. A víz alatt kamerázhatsz vele, a haverokkal zenét hallgathatsz, de éppen a több napos hegymászásra is elviheted bennük a készüléked. A következőkben bemutatott tokok mind olyan kiegészítők, amelyek legfőbb tulajdonsága a vízállóság, de mindemellett rendkívül jól védenek a porosodás ellen is, ami a telefonokra nézve, az egyik legnagyobb és legősibb probléma forrása. Azt mondjuk nyár van, irány a tengerpart, de előtte látogass el hozzánk egy gyors vásárlásra, hidd el, a telefonod megköszöni majd.

RedPepper Waterproof Shockproof iPhone 7 tok

redpepperwaterproofshockproofcaseiphone7_5885c929cee41

Az örök kedvencünk, a RedPepper vízálló tokja. Megjelenésre magán hordozza a tengerekhez, óceánokhoz kötődő stílusjegyeket. Ilyenek például a némító gombot fedő forgatható elem, és az oldalát díszítő apró kis körminták. Összeszerelése rendkívül egyszerű, két részletből épül fel, amik összepattintása után már használható is a telefon. Extra kiegészítőként jár hozzá egy csuklópánt, ami nagyon hasznos tud lenni, ha a vízben a hullámok kicsavarnák a kezedből a telefont.

Lifeproof Nüüd iPhone 7 tok

lifeproofnuudcasei7_594b8b5c87e47

A legújabb technológiai fejlesztéseket kihasználva alkotta meg a Lifeproof a tökéletes vízálló tokot. Amellett, hogy ez a tok is 360°-ban borítja körbe a készüléked, a "Screenless" technológiát felhasználva a képernyője előtti borítás egy új szintre lépett. Tökéletesen átengedi a kijelzőn megjelenő képet, sőt érintésre is hasonlóan alig megkülönböztethető. Az ujjaidat, ujjlenyomatodat kifogástalanul érzékeli, nem szükséges erősebben húznod rajta őket. Két méterig vízálló, ahogy két méterig ütésálló is., azaz a tokot nem feltétlenül csak víz mellé, hanem nagyobb túrázásokra, sportolásra is ajánljuk.

Lifeproof Fré iPhone 7 tok

frecasei7_594bbb703af4e

A Lifeproof második gyöngyszeme a Fre iPhone 7 vízálló tok. Természetesen mondanunk sem kell, hogy ez a tok is vízálló. Kimagasló a mezőnyből, mert rendkívül jól alkalmazkodik az iPhone megjelenéséhez, és formájához. Ráadásul a hátlapján található plexi kivágás utat enged az Apple logónak is. A „ScreenLess” technológiának köszönhetően a kamera előtti plexi egyáltalán nem töri meg a fényt, így optikailag tökéletessé válik a fotózásra.

Lifeproof Fre iPad Mini tok

lifeprooffrecaseipadmini123_594bbb034a1f3

Nem maradhat ki kínálatunkból az iPad Mini vízálló tok sem. Mi nem gondoljuk azt, hogy csak okostelefonok kerülhetnek víz közelbe. Szervizünkben tapasztaljuk, hogy milyen gyakran áznak be az iPad-ek. Szerencsére van megoldás, hiszen a Lifeproof az iPhone 7-hez hasonlóan az iPad Minihez is készített vízálló tokot. Természetesen a készüléket 360°-ban körbeveszi, azontúl a csatlakozók előtt kipattintható elem található, így még a töltésről sem kell lemondanod, ha a tokban tartod a készüléket.

Ha már megtörtént a baj, és a készülékedet valamilyen formában víz érte ne csüggedj. Szervizünkben megpróbáljuk ultrahangos tisztítás segítségével kihozni belőle a legjobbat. Azonban ez nem mindig garancia a sikerre, ezért ajánlott a probléma megelőzése.

Ha tetszett a cikk oszd meg és küldd el az ismerőseidnek, akik épp nyaralás előtt állnak.

Hogyan töltsd fel gyorsan iPhone-od? Hogyan töltsd fel gyorsan iPhone-od?
2017. február 27.
Készülődés közben gyakran találhatod magad abban a kellemetlen helyzetben, hogy a telefonod töltöttsége szinte nulla – azonban neked még hosszú órákon keresztül szükséged lenne a szolgálataira. Ha akad napközben egy kis hely és idő a telefonod töltésére, ezeket a lépéseket betartva, sokkal gyorsabban tudod majd tölteni a készüléked.
Súlyos tervezési hiba az Apple-nél: A Touch Disease Súlyos tervezési hiba az Apple-nél: A Touch Disease
2017. június 1.
Biztosan megesett már veled is, hogy az iPhone, vagy az iPad képernyője hirtelen megfagyott, és akármilyen erősen is próbáltad, nem válaszolt az egyre hevesebb nyomkodásnak. Biztosíthatunk, a legtöbb esetben elég könnyű „felolvasztani” egy lefagyott kijelzőt, a következő cikkben ehhez adunk 9 egyszerű tippet, emellett kitérünk az Apple egyik legsúlyosabb tervezési hibájára is.
Okostelefon kiegészítők 20,000 forint alatt! Okostelefon kiegészítők 20,000 forint alatt!
2016. december 22.
Már két lábbal az ünnepekben vagyunk, és te még mindig az ajándékokon gondolkodsz? Ráadásul a karácsony közeledtével rájöttél arra, hogy túlköltekeztél, és már nem tudsz rászánni az ajándékozásra annyit, amennyit szeretnél? A cikkünkben bemutatunk több minőségi és rendkívül praktikus 20,000 forintos ár alatt kapható ajándéknak valót, hogy tudj miből válogatni.