Irány a strand! – ezek a legjobb vízálló iPhone és iPad tokok!

Kánikula, hőség, úgy érezzük a testünk legalább 200 fokon ég. Ilyenkor kell lemerülni egy hideg vízbe, lehűtve magunkat és kimosnunk magunkból a dolgos mindennapok elfáradt óráit. Csak egy probléma akad, hová teszed a telefonod? Ha véletlenül a zsebedben hagytad minden egyes másodpercben víz lepi el az alaplapját, akkumulátorát, ezzel végleg elveszítve szeretett készüléked. Van megoldás.
Irány a strand! – ezek a legjobb vízálló iPhone és iPad tokok!

Üzletünkben felkészültünk a nyárra és rendeltünk egy rakás olyan tokot, amelyekben nem kell félned strandra vinned a készüléked, sőt. A víz alatt kamerázhatsz vele, a haverokkal zenét hallgathatsz, de éppen a több napos hegymászásra is elviheted bennük a készüléked. A következőkben bemutatott tokok mind olyan kiegészítők, amelyek legfőbb tulajdonsága a vízállóság, de mindemellett rendkívül jól védenek a porosodás ellen is, ami a telefonokra nézve, az egyik legnagyobb és legősibb probléma forrása. Azt mondjuk nyár van, irány a tengerpart, de előtte látogass el hozzánk egy gyors vásárlásra, hidd el, a telefonod megköszöni majd.

RedPepper Waterproof Shockproof iPhone 7 tok

redpepperwaterproofshockproofcaseiphone7_5885c929cee41

Az örök kedvencünk, a RedPepper vízálló tokja. Megjelenésre magán hordozza a tengerekhez, óceánokhoz kötődő stílusjegyeket. Ilyenek például a némító gombot fedő forgatható elem, és az oldalát díszítő apró kis körminták. Összeszerelése rendkívül egyszerű, két részletből épül fel, amik összepattintása után már használható is a telefon. Extra kiegészítőként jár hozzá egy csuklópánt, ami nagyon hasznos tud lenni, ha a vízben a hullámok kicsavarnák a kezedből a telefont.

Lifeproof Nüüd iPhone 7 tok

lifeproofnuudcasei7_594b8b5c87e47

A legújabb technológiai fejlesztéseket kihasználva alkotta meg a Lifeproof a tökéletes vízálló tokot. Amellett, hogy ez a tok is 360°-ban borítja körbe a készüléked, a "Screenless" technológiát felhasználva a képernyője előtti borítás egy új szintre lépett. Tökéletesen átengedi a kijelzőn megjelenő képet, sőt érintésre is hasonlóan alig megkülönböztethető. Az ujjaidat, ujjlenyomatodat kifogástalanul érzékeli, nem szükséges erősebben húznod rajta őket. Két méterig vízálló, ahogy két méterig ütésálló is., azaz a tokot nem feltétlenül csak víz mellé, hanem nagyobb túrázásokra, sportolásra is ajánljuk.

Lifeproof Fré iPhone 7 tok

frecasei7_594bbb703af4e

A Lifeproof második gyöngyszeme a Fre iPhone 7 vízálló tok. Természetesen mondanunk sem kell, hogy ez a tok is vízálló. Kimagasló a mezőnyből, mert rendkívül jól alkalmazkodik az iPhone megjelenéséhez, és formájához. Ráadásul a hátlapján található plexi kivágás utat enged az Apple logónak is. A „ScreenLess” technológiának köszönhetően a kamera előtti plexi egyáltalán nem töri meg a fényt, így optikailag tökéletessé válik a fotózásra.

Lifeproof Fre iPad Mini tok

lifeprooffrecaseipadmini123_594bbb034a1f3

Nem maradhat ki kínálatunkból az iPad Mini vízálló tok sem. Mi nem gondoljuk azt, hogy csak okostelefonok kerülhetnek víz közelbe. Szervizünkben tapasztaljuk, hogy milyen gyakran áznak be az iPad-ek. Szerencsére van megoldás, hiszen a Lifeproof az iPhone 7-hez hasonlóan az iPad Minihez is készített vízálló tokot. Természetesen a készüléket 360°-ban körbeveszi, azontúl a csatlakozók előtt kipattintható elem található, így még a töltésről sem kell lemondanod, ha a tokban tartod a készüléket.

Ha már megtörtént a baj, és a készülékedet valamilyen formában víz érte ne csüggedj. Szervizünkben megpróbáljuk ultrahangos tisztítás segítségével kihozni belőle a legjobbat. Azonban ez nem mindig garancia a sikerre, ezért ajánlott a probléma megelőzése.

Ha tetszett a cikk oszd meg és küldd el az ismerőseidnek, akik épp nyaralás előtt állnak.

Rendeld online a karácsonyi ajándékokat! Rendeld online a karácsonyi ajándékokat!
2016. december 16.
Az év vége felé szokás szerint feltömörülnek a dolgok körülöttünk, feszesebb tempót kell diktálni a feladatokkal, és több váratlan meglepetéssel kell megbirkózni. Legtöbbször fáradtan érünk haza, amikor már kimozdulni sincs erőnk a lakásból.
iSkolakezdés: Tippek, hogy felkészülten induljon iskolába a gyermek! iSkolakezdés: Tippek, hogy felkészülten induljon iskolába a gyermek!
2017. augusztus 23.
Sokan teszik fel a kérdést, vajon szüksége van-e mobiltelefonra egy iskolás gyermeknek? Szerintünk a válasz egyértelmű, ha a szülők tisztában vannak a technológia adta lehetőségekkel, sokkal nyugodtabb és tudatosabb életet élhetnek. Cikkünk azoknak a szülőknek szól, akik hasonlóan gondolkodnak, mint mi, de eltévedtek az okostelefonok tengerében, és segítségre szorulnak a felelős döntések meghozásához.
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 10/15 – Vízálló tokok, amelyeket egy hóember kezébe is nyugodtan adnánk! Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 10/15 – Vízálló tokok, amelyeket egy hóember kezébe is nyugodtan adnánk!
2017. december 13.
A következő 6-7 percben olyan vízálló tokokat ismerhetsz meg, amelyek egy hóember nedves szorításban is megvédenék a készüléket. FIGYELEM! Túlságosan megbízható tokok következnek!.