Karácsonyi ajándék ötletek gyűjteménye

Alig két hete indult útnak a karácsonyi ötletcunami sorozatunk, aminek sikere minket is meglepett. Most összegyűjtöttük az összes eddigi megjelent blogot. FIGYELEM, UTOLSÓ UTÁNI PILLANATOK KÖVETKEZNEK.
Karácsonyi ajándék ötletek gyűjteménye

Számos vásárlónk érdeklődött üzleteinkben a cikkekben bemutatott termékek iránt, otthonról online pedig még ennél is többen rendeltek karácsonyi ajándékokat. Ha te még nem végeztél a karácsonyi nagybevásárlással, itt az ideje!

1# Divatos tokok, amelyeknek minden lány örülne!

1

Barátnődnek, feleségednek vásárolnál? A divatos és nőies vonalat céloztuk meg, a Stilmind divatmárka legjobb termékeivel. Tovább olvasom!

2# Spigen tokok, több ezer ügyfél ajánlásával

2

Olyan Spigen telefontokokat mutattunk be, amelyeket már több ezer elégedett ügyfél is megvásárolt és tesztelt. Tovább olvasom!

3# Hangulatos kiegészítők karácsonyfára, és meghitt estékre

3

Karácsonyi kiegészítőket mutattunk be, amelyek egyedülálló hangulatot teremtenek otthonodba, ráadásul mindezt a telefonoddal vezérelve. Tovább olvasom!

4# Ajándékozz maximális biztonságot karácsonykor!

4

A párod félévente összetöri a készülékét? Többet látod a telefonját a földön, mint a kezében? Lepd meg karácsonyra egy UAG ütésálló tokkal! Tovább olvasom!

5# Bemutatjuk a MacBook egyetlen esélyét a túlélésre!

5

Az UAG MacBook toknak hatalmas felelőssége van, hiszen egy több százezer forintos gépről kell gondoskodnia. Kíváncsi vagy, hogy mit tud? Tovább olvasom!

6# Ajándék, az egész család örömére!

6

A cikkben bemutatott kiegészítő az egész családod életét megváltoztatja majd, egyúttal kényelmesebbé, és tudatosabbá teszi a mindennapokat. Tovább olvasom!

7# Divatos tokok, amiket nem akar majd visszaváltani a párod!

7

Ha még most is azon gondolkodsz, mit vegyél a barátnődnek, feleségednek, és valami olyat szeretnél neki adni, amit nem vált vissza három munkanapon belül, akkor ez a te cikked. Tovább olvasom!

8# Ajándékok, a haladó személyiségeknek

8

A következőkben bemutatott kiegészítőket azoknak érdemes ajándékozni, akik már birtokolják a legújabb készülékeket, de kihasználni azok innovatív tulajdonságát még nem tudják. Tovább olvasom!

9# Különleges és színes kiegészítők svédasztalunkon!

9

Üzletünk svédasztala elterül előtted, és olyan kiegészítőket találsz rajta, amelyekkel garantáltan jól lakik az egész család. Ne állj meg a tokoknál, töltőknél, válogass további hasznos és praktikus kiegészítők közül! Tovább olvasom!

10# Vízálló tokok, amelyeket egy hóember kezébe is nyugodtan adnánk!

10

A következő 6-7 percben olyan vízálló tokokat ismerhetsz meg, amelyek egy hóember nedves szorításban is megvédenék a készüléket. Tovább olvasom!

11# Óriási raktárkészlet karc- és ütésálló iPad tokokból!

11

Ahogy látjuk, az iPhone nagyobbik testvérének védelmére csak kevesen használnak kiegészítőket, pedig illene. Egyrészt sokkal költségesebb a szervizelésük, másrészt a tokok egy csomó kényelmi faktort hordoznak magukban. Tovább olvasom!

12# Tuningold fel szeretteid autóját!

12

A különböző autós kiegészítőkkel maximum akkor lőhetsz mellé, ha olyannak veszed, akinek nincs autója. Ezt meg azért elég nehéz eltéveszteni. Tedd kényelmessé a leghosszabb autóutakat is! Jöjjenek a legjobb autós kiegészítőink! Tovább olvasom!

13# Ajándék tippek igazi férfiaknak!

13

Hölgyeim, ha már megvettétek a legnagyobb ajándékokat kedveseiteknek, de még szeretnétek pár apróságot melléjük, a népszerű Mercedes és BMW tokok környékén érdemes szemezgetni. Tovább olvasom!

14# Ezzel lepd meg a szüleidet karácsonykor!

14

A te dolgodat megkönnyítve mutatunk be olyan bőrborítású tokokat, amelyeknek a szüleid valóban tudnak örülni. Tovább olvasom!

15# Legjobbak, amik a végére maradtak

15

Ahogy a sakkban mondják, mindig a legerősebb marad legutoljára. Ha kipótolnád a karácsonyi ajándékok listáját, ez az utolsó alkalmad rá! Tovább olvasom!

Kellemes Karácsonyi Ünnepet és Boldog Új Évet! 
Smart Clinic

Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 14/15 – Ezzel lepd meg a szüleidet karácsonykor! Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 14/15 – Ezzel lepd meg a szüleidet karácsonykor!
2017. december 18.
Szülőknek mindig nehéz ajándékot vásárolni. Teljesen mindegy, hogy 15 évesen, vagy már a 30-as évekhez közeledve, az ajándékok kiválasztása felér egy többismeretlenes egyenlettel, amelyekből valahogy soha nem mi kerülünk ki győztesen.
5 dolog, amit eddig rosszul hittél a telefonoddal kapcsolatban 5 dolog, amit eddig rosszul hittél a telefonoddal kapcsolatban
2017. május 12.
Számtalan okostelefon mítosz terjeng az Android világában, amik általában megválaszolatlanok maradnak. Működésük hasonló, valami egyszer előfordul egy bizonyos körülmények között, vagy teljesen véletlenül, és elkezdenek szabályként tekinteni rá.
10 legnépszerűbb cikk a Smart Clinic-en 2017-ben! 10 legnépszerűbb cikk a Smart Clinic-en 2017-ben!
2018. január 3.
Fel sem tudnánk sorolni, mi minden történt az elmúlt évben a blogunkon. Élőben közvetítettük az iPhone X megjelenését, elindítottuk szakértői cikksorozatunkat, 15 napon keresztül 15 cikkben mutattuk be azokat a kiegészítőket, amelyeket mi is szívesen ajándékoznánk, és ez még csak a jéghegy csúcsa.