Karácsonyi ajándéktipp - elegáns bőr iPhone tok

2015. december 10. -
A karácsony közeledtével mindenki arra gondol, bárcsak egy kicsivel több pénzt halmozott volna fel az adott év során. Erre azonban semmi szükség. Egyrészt, mert a karácsony valójában a szeretetről és az együtt töltött időről szól, másrészt pedig azért, mert a Smart Clinic legújabb karácsonyi ajándék ötlete nem csak azok számára elérhető, akiknek a bőrük alatt is pénz van!
Karácsonyi ajándéktipp - elegáns bőr iPhone tok

Elöljáróban a karácsonyról!

A karácsony a szeretet ünnepe, mely során Jézus Krisztus születésére emlékezünk. Assisi Szent Ferenc az ünnepek ünnepének titulálta és a karácsony hivatalos dátuma december 25. A karácsony alapvetően keresztény ünnep, ennek ellenére azonban számos "nem-keresztény" náció ünnepli világszerte.

Ha egy kicsit becsukjuk a tankönyveket és a figyelmünket a jelenkor divatja felé irányítjuk, a karácsony a következőképpen definiálható: ajándék, sorban állás a plázákban, ajándék, halászlé, ajándék, bejgli, ajándék, Reszkessetek betörők!, ajándék, Grincs, ajándék, karácsonyfa, ajándék, családi vacsora és  természetesen, AJÁNDÉK!

karidisz

Na és persze az örökös rágódás azon, hogy mégis mivel lepjük meg szeretteinket idén karácsonykor ... Általában listát írunk, megkérdezzük egy közös ismerősünket, hogy tudna-e tippet adni nekünk, illetve vadul gépeljük a Google keresőbe a következő szavakat: "karácsonyi ajándék tippek".

Idén karácsonyra azonban egy többszörösen hasznos tippel látjuk el ügyfeleinket, vásárlóinkat. Létezik ugyanis egy magyar cég, magyar dolgozókkal, 100% magyar termékekkel, melyek minőségi a szó legmagasztosabb értelmében véve MAGYAR.

Elegáns iPhone bőrtokok a fa alá

Bár az iCase Leather által gyártott prémium minőségű iPhone 6/6s tokok megérdemelnék, hogy anyaghasználatukról litániákat zengjünk, kialakításukat pedig az egekig magasztaljuk, most ezt inkább mégis kihagynánk - a termék úgyis magáért beszél. Sokkal inkább szeretnénk kitérni arra, hogy korra, nemre és érdeklődési körre való tekintettel is olyan széles körben lehet telitalálat ez a karácsonyi ajándék, hogy gyakorlatilag már most, a Télapó útra kelését - vagy égre kelését -  követő napokban le is vehetitek a vállatokról a karácsonyi vásárlás terhét.

Hallottad már a párodat, barátaidat vagy szüleidet arról beszélni, hogy mennyire örülnének egy olyan iPhone toknak, mellyel nem ciki a baráti körben való megjelenés, de egy komolyabb üzleti partnerrel való találkozás vagy egy nívós kulturális esemény során is megállja a helyét? Egészen biztosak vagyunk benne, hogy a válasz igen. Ennek megfelelően adott a válasz, 2015 slágerterméke, a prémium bőr iPhone tokok egészen biztosan remek karácsony ajándék ötletnek bizonyulnak.

Ultravékony bőr iPhone tok

Már évek óta divat férfiak és nők körében egyaránt az úgynevezett Slim Fit viselet. Miért ne öltözhetnének szeretteink készülékei is a mai divatnak megfelelően? Ráadásul az ilyen típusú kiegészítőkre kapásból két jó tippünk is van: az iCase Thin Series és az iCase Slim Fit bőr iPhone tok.

icasethinseriesiphone6tokicon_5568310a37e27

Az iCase Thin Series alapvető jellemzői közül egyrészt a rugalmas bőr anyagot tudnám kiemelni, másrészt pedig az elegáns, erezetes borítás textil-hatású bélését, mely egy ún. Alcantara anyagból készül. Ennek különlegessége, hogy luxus ruházati cikkek, nagy értékű bútorok, valamint csúcskategóriás gépjárművek kárpitozása során használják, ráadásul a készülék kijelzőjének védelme mellett annak tisztán tartásában is nagy szerepet játszik.

Az iCase Slim Fit egyedisége pedig a merevített bőranyagban rejlik, aminek köszönhetően a kiegészítő még elegánsabb hatást kelt, ráadásul biztosabb védelmet garantál az iPhone kijelzőjének és peremrészeinek egyaránt. Ez pedig rendkívül fontos, hiszen olykor nagyobb összegeket is megspórolhat nekünk ez a technológia. Ráadásul a merevített bőr iPhone tok is kapott egy prémium bélésanyagot, mely ugyanazon paraméterekkel rendelkezik, mint a Thin Series bújtatós tokok. A két kiegészítő közötti legnagyobb különbséget az oldalsó peremek varrásmintájában találhatjuk, a Slim Fit ugyanis él visszahajtásos technikával készült , a Thin pedig hagyományos varrástechnikával.

icaseslimfitiphone5stokicon_55685b4ca397d

Elegáns bőr iPhone tok

Az igazi nagyágyú pedig kétségkívül az iCase Leather Elegant szériája. A kiegészítő úgy ötvözi az imént említett két társa tulajdonságait, hogy mindeközben képes egyedi maradni. A telefon precíz és elegáns formájához pontosan igazodó bőrtok értékét növeli annak egyedi színvilága és rendkívül finom tapintása. Továbbá az eddig megszokott erezetes mintázatot egy szinte teljes mértékben sima felületre cserélte a magyar gyártó.

A korábban említett darabokkal ellentétben az Elegant ízlésesen fényes, világos- és sötétárnyalatban egyaránt remekül mutató, merevített bőr iPhone tok. Ráadásul iPhone 5/5s-re valamint 6/6s-re egyaránt elérhető a kiegészítő. Az imént említett védőtokokhoz hasonlóan az Elegant is rendelkezik egy luxus kivitelezésű textilbéléssel, mely a telefon kijelzőjének épségének megőrzését és tisztán tartását is elősegíti.

icaseleatheri60740cropsmall_1

Nem is kell sorban állnod!

Az imént felsorolt előnyök mellett valószínűleg nehéz elképzelni, de további pozitívumokat is fel tudunk sorakoztatni. Az egyik a szinte kimeríthetetlen raktárkészlet, illetve a tok kompatibilitása, ugyanis bizonyos szériák egyaránt elérhetőek iPhone 4s, iPhone 5s, illetve iPhone 6s készülékekre. Itt fontos megjegyeznünk, hogy az Apple formatervezőinek hála a bizonyos iPhone modellek "s"-szériái ugyanolyan külső paraméterekkel rendelkeznek, így pl. egy 6-os készülékre tökéletesen passzolnak a 6s-re gyártott tokok és ugyanez igaz a 4-es és 5-ös készülékekre is.

JS51000135

A másik hatalmas előny pedig, hogy még sorban állnod sem kell ahhoz, hogy megvásárold a legtutibb karácsonyi ajándékot az idei évben! Ide kattintva online is leadhatod rendelésed, ezt követően pedig már csak a futárt kell várnod - ráadásul a várakozási idő sem lesz hosszú, hiszen az átfutási idő mindössze egy nap, így akár már másnap házhoz érkezhet a termék. Szintén itt ellenőrizheted továbbá, hogy mely üzletünk ideálisabb Neked személyes termékátvétel szempontjából.

Áldott Karácsonyt és Boldog Újévet kíván a Smart Clinic!

A Smart Clinicbe alacsonyabb árakat hozott a Jézuska! A Smart Clinicbe alacsonyabb árakat hozott a Jézuska!
2015. december 12.
Szervizpontjainkban már járt a Jézuska és hatalmas örömünkre alacsonyabb iPhone 4s/4, valamint iPhone 5s/5 akkumulátor csere árakat hozott! Mivel tudjuk, hogy az ünnepek közeledtével mindenki szeretné minél értékesebb ajándékkal meglepni szeretteit, úgy gondoltuk, megosztjuk Veletek a mi ajándékunkat, ezzel kívánva Boldog Karácsonyt minden kedves vásárlónknak! Ne habozzatok, akció december 24-ig tart!.
Telefont tokjáról – 3 iPhone-tok, amit érdemes szemügyre venned Telefont tokjáról – 3 iPhone-tok, amit érdemes szemügyre venned
2016. november 10.
Megannyi várakozás után végre a boltok polcaira kerültek az új iPhone 7-es telefonok, ami azt is jelenti, hogy jobbnál-jobb kiegészítők ütik fel fejüket az új készülékek mellett. Ebben a cikkben 3 olyan tokot mutatunk be, amikre megéri vetned egy pillantást!.
Újabb karácsonyi meglepetés a Smart Clinictől! Újabb karácsonyi meglepetés a Smart Clinictől!
2015. december 16.
Furcsa paradoxonnak tűnhet, de a karácsonyi vásárlás olykor spórolást is jelenthet. A Smart Clinic aktuális nyereményjátékával legalábbis mindenképpen! Ráadásul ahhoz, hogy megszerezd az 50%-os vásárlási kedvezményre jogosító kuponunkat, nem kell mást tenned, mint hozzászólnod a lentiekben található blog bejegyzéshez és várni, hogy vajon hány like-ot vagy képes gyűjteni kommenteddel! Ugye milyen egyszerű?.