Karácsonyi meglepetések III. – Kényelmes feltöltődés egész évben

2022.06.21 0 hozzászólás 1319 olvasás
Karácsonyi meglepetések III. – Kényelmes feltöltődés egész évben

Úristen, mindjárt lemerülök! – Szinte biztos, hogy erre a mondatra máris eszedbe jutott legalább egy barátod vagy családtagod. Ha legszívesebben egy töltővel ajándékoznád őt meg, de túl egyszerű ajándéknak gondolod, akkor csak figyelj. A most következő kiegészítők messze túlmutatnak az átlagos jelzőn és nem csak karácsonykor, de egész évben a nyugalom fogja átjárni szerettedet tőlük.

Vannak, akik napokig képesek egyetlen töltéssel használni a telefonjukat, mások egyszerűen képtelenek erre – ők egyben azok is, akiknek minden perc számít a nap végén, amikor az utolsó százalékokért küzdenek. Megkönnyítheted hasonló cipőben járó szeretteid életét, ha egy praktikus kiegészítővel leped meg őket karácsonykor, ami nem csak a töltés alapvető funkcióját látja el, de a felesleges idegeskedéstől is megszabadítja őket.

MiniBatt PowerPAD

Az egész napos irodai munka mellett néha még a tökéletes koncentrációval rendelkezők is elfelejtenek telefont tölteni. És ilyenkor jön a nap végi felismerés, hogy bizony már csak percei vannak hátra az aksinak. Így az is érthető, ha valamelyik barátod/családtagod gyakran nem elérhető a találkozók előtt, vagy arról panaszkodik, milyen keserves zene vagy bármiféle elfoglaltság nélkül hazautaznia.

minibatt_powerpad

A MiniBatt PowerPad ötlete pontosan ennek a kellemetlen helyzetnek a megoldására pattant ki néhány okos fejlesztő fejéből. A kiegészítő mindig ott lesz az orra előtt munkakezdéstől egészen az utolsó percig – egészen egyszerűen azért, mert a vezeték nélküli töltő egyben „mezei” egéralátét is. Csak rá kell tennie reggel a telefonját és onnantól kezdve nincs gondja rá. Hazafelé pedig 100%-os akkuval fog minden délután elindulni.

>> MINIBATT POWERPAD

iOttie iTap Wireless Qi Charging Car Mount

Ha az előbb vázolt probléma tökéletesen helytálló az ajándékozottra, de iroda helyett autóban tölt hosszú órákat, arra is van ötletünk. Az egyértelmű, hogy egy stabil telefontartó nem hiányozhat a vezetés mellé és persze lehet hozzá autós töltőkábelt is vásárolni – de miért ne lehetne mindkettőt egyben?

iottie_itap

A kábelek valahogy természetszerűen tűnnek el az ember kezei közül, arról nem is beszélve, hogy erről is könnyű megfeledkezni. Az iOttie autós tartója viszont egyben vezeték nélküli töltésre is képes, vagyis ugyanúgy csak bele kell helyeznie reggel a telefont, a kocsiból pedig egy teljesen feltöltött, friss készülékkel fog kiszállni.

>> ITAP WIRELESS QI CHARGING CAR MOUNT

LAB.C X5 5 Portos USB töltő

Telefon, tablet, fényképezőgép – ha a létező összes kütyü fellelhető szeretted gyűjteményében, akkor egy valami egészen biztos; nem tudja egyszerre tölteni őket és valószínűleg ez egyik vagy akár többük akkumulátorának merüléséhez is vezet. Pláne akkor, ha a családban fellelhető konnektorok száma is szűkös és valakinek muszáj áldozatot hozni.

lab.c_5portos_tolto

Muszáj VOLT – mert a LAB.C töltőjével egy időben öt USB port áll rendelkezésre, így nem kell sorszámot húzni a különböző eszközök töltéséhez és persze emlékezni sem kell rá, melyik akkumulátora fog legközelebb lemerülni. Karácsonykor ezzel pont azt fogod neki adni, amire igazán szüksége van; még több időt a fontos dolgokra.

>>LAB.C 5X USB TÖLTŐ

MiniBatt PowerAIR

Ha tudod, hogy valamelyik barátod/családtagod igazi Apple fan és nagy vágya volt az AirPower, akkor tudunk egy remek alternatívát, amivel enyhítheted a csalódottságát és nem mellesleg kényelmesebbé teheted az életét.

minibatt_powerair

A MiniBatt PowerAir gyakorlatilag ugyanazokkal a remek tulajdonságokkal rendelkezik, mint az Apple végül visszavont töltőpadja – egyszerre két készülék akkumulátorába lehelhet életet anélkül, hogy ehhez külön kábelre vagy konnektorra lenne szüksége. Ezzel pedig nem csak egyszerűbb, de gyorsabb is lesz a töltés. Ettől lesz neki igazán boldog a karácsony nem csak idén, hanem évekig.

>> MINIBATT POWERAIR

LAB.C vezeték nélküli gyorsöltő

Nem a készülékek száma a gond, hanem a rendszeresen az utolsó pillanatra hagyott töltés? Akkor nincs más hátra, mint lerövidíteni az akkumulátor felélesztésére szánt időt. A LAB.C vezeték nélküli gyorstöltőjével nem csak időt spórolhat, de egyben azzal is megajándékozod, hogy többé nem kell kínos helyzetbe kerülnie a folyamatos késések miatt.

labc_tolto

Nem marad le a korábban érkező buszról/vonatról, nem kerül bele a legnagyobb reggeli dugóba, nem csúszik le a fontos vizsgáiról és a közös találkozókra sem fél órával később érkezik, mert „még csak 10%-on van a telefon. Kell ennél jobb meglepetés karácsonyra?

>> LAB.C VEZETÉK NÉLKÜLI GYORSTÖLTŐ