Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 1/15 - Divatos tokok, amelyeknek minden lány örülne!

2017. december 3. -
Cikksorozatunkban összegyűjtjük a legjobb karácsonyi ajándékokat Hölgyeknek és Uraknak. Ma a divatos és nőies vonalat célozzuk meg, a Stilmind divatmárka legjobb termékeivel.
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 1/15 - Divatos tokok, amelyeknek minden lány örülne!

Amikor vásárlóink üzleteink polcai előtt szemezgetnek, legtöbb esetben a Stilmind tokokon akad meg a tekintetük. Nem csoda, hiszen a gyártó elkötelezett célja, hogy olyan telefontokokat teremtsen a piacra, amelyek nem csak biztonságot jelentenek a készülékednek, de stílust is lehelnek az egyébként szürke és unalmas telefontokok világába.

Habár ügyfeleink eleinte tartottak az olykor-olykor merész megjelenésű Stilmind kiegészítőktől, mára magabiztosan mondhatjuk, hogy a kedvencükké váltak. A következőkben olyan Stilmind sikertermékeket mutatunk be, amelyeket mi is szívesen ajándékozunk szeretteinknek. 

Áttetsző luxus - Stilmind Clear Wave iPhone 8/7/6s/6 tok

Az Stilmind karcálló iPhone tokja abban az esetben ideális választás, ha a kiszemelt ajándékozott a visszafogott mintákat és a letisztult design-t kedveli. Valljuk be, a Clear Wave nem az a csili-vili, aluljárókban beszerezhető középszerű kiegészítő, minden porcikájában tudatos megjelenésű, így a hasonló gondolkodású hölgyeknek ajánlott.

iphone7_clearwave_detail_01

A Stilmind Clear Wave azért is jó, mert egyszerűen nem lehet vele mellé lőni. Mivel átlátszó, nem fedi el a készülék tündöklését, ugyanakkor redőzött mintázata izgalmat kölcsönöz a telefonnak. Nem véletlen, hogy kolléganőink kedvenc kiegészítőjéről beszélünk.

További információt szeretnék a termékről!

Praktikus csajos - Stilmind Mystic Pebble iPhone 8/7 tok

Van olyan ismerősöd, aki mindent elfelejt, és állandóan otthon hagyja a pénztárcáját? Ez a tok neki való! A karcálló iPhone tok hátoldala csúsztatható, így készpénzt, vagy akár a fontosabb irataidat is elrejtheted benne.

iphone7_collection_12

Ezerszer mentett már meg engem a hasonló kialakítású iPhone tokom, amikor a kasszánál vettem észre, hogy otthon hagytam a pénztárcámat. Remek kiegészítő, amivel valóban elkerülheted a kellemetlen pillanatokat.

További információt szeretnék a termékről!

Unisex, ami mindenki kezében jól mutat - Stilmind Sneaker iPhone 6s/6 tok

Felsorolásunkban elrejtettünk akciós iPhone tokokat is! Ráadásul a Stilmind Mystic ütésálló iPhone 6s tokja unisex kialakítású, egyaránt megállja a helyét női és férfi kézben is.

stilmind-sneaker-iphone-6s-6-tok_5836be9bcd38d

A tok egyértelműen az idősebb korosztályt célozza, akik kedvelik az elegáns öltözködést, és nem szeretnék legszebb kompozíciójukat elrontani egy színes, bohókás megjelenésű iPhone tokkal. A remekbe szabott varrásmintázattal díszített kiegészítő megfelelő társ lehet egy irodában, vagy épp egy megbeszélésen.

További információt szeretnék a termékről!

Stilmind Monokini iPhone 8/7 tok

A felsorolás legvégére hagytam a személyes kedvencemet, amit már meg is vásároltam a barátnőmnek karácsonyra. Azt elsőre talán vakmerőnek tűnő tokot női vásárlóink kedvencükké avanzsáltak. A Stilmind Monokini önbizalmat ad és stílusos megjelenést.

index_1

További információt szeretnék a termékről!

Ahogy címünkből is kikövetkeztethető, karácsonyi ajándék blogsorozatunk ezzel a cikkel nem ért véget, sőt még csak most kezdődött! A következő napokban további 14 ajándékötlettel lepünk meg, hogy a karácsonyt már hetekkel előtte felkészülten várd!

Blogsorozatunk következő része

2 alapkellék, ha a volán mögött is biztonságra és kényelemre törekszel 2 alapkellék, ha a volán mögött is biztonságra és kényelemre törekszel
2016. május 9.
Ha próbáltál már valaha vezetni és közben felvenni a telefonod, esetleg GPS alkalmazást használni úgy, hogy eközben az útra is oda tudj figyelni, bizonyára: A, ejtetted már az öledbe a telefont; B, ejtetted már az ülés alá a telefont; C, mindkettő. ( A B, opció ráadásul azért különösen veszélyes, mert a telefon keresgélése közben szinte lehetetlen a vezetésre összpontosítanod.).
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 7/15 - Divatos tokok, amiket nem akar majd visszaváltani a párod! Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 7/15 - Divatos tokok, amiket nem akar majd visszaváltani a párod!
2017. december 10.
Következő cikkünk férfiakhoz szól, pedig női telefontokokat fogunk bemutatni. Ha még most is azon gondolkodsz, mit vegyél a barátnődnek, feleségednek, és valami olyat szeretnél neki adni, amit nem vált vissza három munkanapon belül, akkor ez a te cikked.
Okostelefon kiegészítők 20,000 forint alatt! Okostelefon kiegészítők 20,000 forint alatt!
2016. december 22.
Már két lábbal az ünnepekben vagyunk, és te még mindig az ajándékokon gondolkodsz? Ráadásul a karácsony közeledtével rájöttél arra, hogy túlköltekeztél, és már nem tudsz rászánni az ajándékozásra annyit, amennyit szeretnél? A cikkünkben bemutatunk több minőségi és rendkívül praktikus 20,000 forintos ár alatt kapható ajándéknak valót, hogy tudj miből válogatni.