Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 1/15 - Divatos tokok, amelyeknek minden lány örülne!

2017. december 3. -
Cikksorozatunkban összegyűjtjük a legjobb karácsonyi ajándékokat Hölgyeknek és Uraknak. Ma a divatos és nőies vonalat célozzuk meg, a Stilmind divatmárka legjobb termékeivel.
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 1/15 - Divatos tokok, amelyeknek minden lány örülne!

Amikor vásárlóink üzleteink polcai előtt szemezgetnek, legtöbb esetben a Stilmind tokokon akad meg a tekintetük. Nem csoda, hiszen a gyártó elkötelezett célja, hogy olyan telefontokokat teremtsen a piacra, amelyek nem csak biztonságot jelentenek a készülékednek, de stílust is lehelnek az egyébként szürke és unalmas telefontokok világába.

Habár ügyfeleink eleinte tartottak az olykor-olykor merész megjelenésű Stilmind kiegészítőktől, mára magabiztosan mondhatjuk, hogy a kedvencükké váltak. A következőkben olyan Stilmind sikertermékeket mutatunk be, amelyeket mi is szívesen ajándékozunk szeretteinknek. 

Áttetsző luxus - Stilmind Clear Wave iPhone 8/7/6s/6 tok

Az Stilmind karcálló iPhone tokja abban az esetben ideális választás, ha a kiszemelt ajándékozott a visszafogott mintákat és a letisztult design-t kedveli. Valljuk be, a Clear Wave nem az a csili-vili, aluljárókban beszerezhető középszerű kiegészítő, minden porcikájában tudatos megjelenésű, így a hasonló gondolkodású hölgyeknek ajánlott.

iphone7_clearwave_detail_01

A Stilmind Clear Wave azért is jó, mert egyszerűen nem lehet vele mellé lőni. Mivel átlátszó, nem fedi el a készülék tündöklését, ugyanakkor redőzött mintázata izgalmat kölcsönöz a telefonnak. Nem véletlen, hogy kolléganőink kedvenc kiegészítőjéről beszélünk.

További információt szeretnék a termékről!

Praktikus csajos - Stilmind Mystic Pebble iPhone 8/7 tok

Van olyan ismerősöd, aki mindent elfelejt, és állandóan otthon hagyja a pénztárcáját? Ez a tok neki való! A karcálló iPhone tok hátoldala csúsztatható, így készpénzt, vagy akár a fontosabb irataidat is elrejtheted benne.

iphone7_collection_12

Ezerszer mentett már meg engem a hasonló kialakítású iPhone tokom, amikor a kasszánál vettem észre, hogy otthon hagytam a pénztárcámat. Remek kiegészítő, amivel valóban elkerülheted a kellemetlen pillanatokat.

További információt szeretnék a termékről!

Unisex, ami mindenki kezében jól mutat - Stilmind Sneaker iPhone 6s/6 tok

Felsorolásunkban elrejtettünk akciós iPhone tokokat is! Ráadásul a Stilmind Mystic ütésálló iPhone 6s tokja unisex kialakítású, egyaránt megállja a helyét női és férfi kézben is.

stilmind-sneaker-iphone-6s-6-tok_5836be9bcd38d

A tok egyértelműen az idősebb korosztályt célozza, akik kedvelik az elegáns öltözködést, és nem szeretnék legszebb kompozíciójukat elrontani egy színes, bohókás megjelenésű iPhone tokkal. A remekbe szabott varrásmintázattal díszített kiegészítő megfelelő társ lehet egy irodában, vagy épp egy megbeszélésen.

További információt szeretnék a termékről!

Stilmind Monokini iPhone 8/7 tok

A felsorolás legvégére hagytam a személyes kedvencemet, amit már meg is vásároltam a barátnőmnek karácsonyra. Azt elsőre talán vakmerőnek tűnő tokot női vásárlóink kedvencükké avanzsáltak. A Stilmind Monokini önbizalmat ad és stílusos megjelenést.

index_1

További információt szeretnék a termékről!

Ahogy címünkből is kikövetkeztethető, karácsonyi ajándék blogsorozatunk ezzel a cikkel nem ért véget, sőt még csak most kezdődött! A következő napokban további 14 ajándékötlettel lepünk meg, hogy a karácsonyt már hetekkel előtte felkészülten várd!

Blogsorozatunk következő része

Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 15/15 – Legjobbak, amik a végére maradtak Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 15/15 – Legjobbak, amik a végére maradtak
2017. december 19.
Ahogy a sakkban mondják, mindig a legerősebb marad legutoljára. Cikksorozatunk előző 14 részében remek kiegészítőket ismerhettél meg, de szánt szándékkal a legérdekesebb termékeinket a végére tartogattuk.
Ezektől az iPhone 8 tokoktól állt el a lélegzetünk az utóbbi egy hétben! Ezektől az iPhone 8 tokoktól állt el a lélegzetünk az utóbbi egy hétben!
2017. szeptember 19.
Pontosan egy hete mutatta be az Apple a legújabb készülékeit, amelyek között szerepelt az iPhone 8 is. Az üveg hátlappal érkező csodát azonban nyugodtan hívhatnánk iPhone 7s-nek is, hiszen paramétereiben teljesen megegyezik az előző generációs készülékkel.
Ne hagyd magad átverni, válaszd az eredeti Spigen kiegészítőket! Ne hagyd magad átverni, válaszd az eredeti Spigen kiegészítőket!
2016. március 25.
Bemész egy üzletbe vagy meglátogatsz egy webshopot, ahol megvásárolod a kívánt terméket, majd miután használni kezded azt, hamar kiderül, hogy egy olcsó hamisítványt sikerült vásárolnod. Ezzel a jelenséggel ruházati-, illetve elektronikai cikkek esetében is találkozhatunk, miért kerülné el épp a folyamatosan növekedő okostelefon kiegészítői piacot?.