Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 11/15 – Óriási raktárkészlet karc- és ütésálló iPad tokokból!

2017. december 14. -
Ahogy látjuk, az iPhone nagyobbik testvérének védelmére csak kevesen használnak kiegészítőket, pedig illene. Egyrészt sokkal költségesebb a szervizelésük, másrészt a tokok egy csomó kényelmi faktort hordoznak magukban. Megmutatjuk, miért ajándékozz iPad tokot karácsonykor.
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 11/15 – Óriási raktárkészlet karc- és ütésálló iPad tokokból!

Az iPad-ek világában nagyobb a felfordulás, mint december 23-án otthon, az utolsó utáni kapkodások és készülődések közepette. Külső szemmel nézve az Apple fejetlenül dobálja ki évente a készülékeket, mindenféle névvel és paraméterrel ellátva. Mi következik ebből? Horror ezekre a készülékekre kiegészítőket találni. Nem csoda, hogy gyakran vásárolnak a felhasználók olyan tokokat, amelyek közel sem illeszkednek az iPad-re, majd másnap viszik vissza a boltba. Nem lenne jó, ha olyan ajándékot adnál, amit a következő munkanapon vissza kellene vinni, így kitárjuk eléd raktárkészletünket, miközben elkalauzolunk téged az iPad-ek csodálatos világában.

Az iPadek hátulján mindig látható egy modellszám, ezek határozzák meg, hogy milyen típusról beszélünk. Ha kétséged lenne az iPad típusa felől, olvasd el a modellszámot, mi a címekben külön kiemeljük majd.

iPad (2017) – Modellszám: A1822, A1823

Ebben az évben kiadott iPad vérfrissítése, a már régen elfeledett egyszerű iPad szériának. Ez a legkisebb 2017-ben kiadott készülék, ergo ez hordozható a legkönnyebben. Szállítás közben karcolódik, ha séta közben leesik, akkor pedig törik is. Gondolj erre, mikor ajándékot vásárolsz és kösd össze a kellemest a hasznossal. Az alábbi két tok közül mindkettő remekül állja a karcolódást, azonban funkcióiban különböznek egymástól. Ismerd meg őket jobban, kattints a linkre!

lab.c_ipad_2017

iPad Pro 12,9 (2017) – Modellszám: A1670, A1671

Az elérhető legerősebb iPadről beszélünk, amelyet felhasználók nagy százaléka munkára használ. Nem véletlen, hogy a kiegészítő gyártók is ezt az irányt vették fel, és olyan ütésálló iPad Pro tokokat terveztek, amelyek a dolgozói igényeket szolgálják ki. A Baseus karcálló iPad tokját a laza mindennapok munkájára, míg az UAG ütésálló iPad Pro tokját a valódi bevetésekre ajánljuk. Lepd meg egyik tokkal ajándékozottad, hogy kényelmesebbé váljon számára a munka!

ipad_pro_2017

iPad Pro 10,5 (2017) – Modellszám: A1701, A1709

A fent említett iPad kistestvére. Habár alkatrészbeli különbség nincs, addig méretcsökkenése vehemens. Egy egyetemista rendkívül jó hasznát veheti, csakúgy, mint egy fiatalos karcálló iPad Pro toknak is. Dönthetők, igényesek és kulturáltak. A Baseus és LAB.C tokjai nagyon hasonlóak, természetesen apróbb különbségek akadnak közöttük, részletesebb információkért kattints az alábbi linkekre.

ipad_pro_2017_10.5

iPad Pro 9,7 (2016) – Modellszám: A1673, A1674, A1675

Egy év használat után, az iPad tok nélkül egészen biztosan összekarcolódott. Ha a családból van valakinek ilyesfajta problémákkal küzdő készüléke, előzd meg hogy tovább sérüljön, és ajándékozd meg egy ütésálló iPad Pro tokkal! Mérlegeld mennyire karcos a gép, ha csak kevésbé, a LAB.C remek karcálló tokját válaszd. Ha nagyon, akkor az UAG ütésálló iPad tokjára van szüksége. Kattintás után további információkat tudhatsz meg.

ipad_pro_2016

iPad Pro 12,9 (2015) – Modellszám: A1584, A1652

A veteránoknak is kijár a törődés! Ha már 2 éve bírja az iPad, két lehetőség áll fent. Vagy nagyon vigyázott rá a tulaj, vagy megfelelő tokban tartotta azt. Ha utóbbi igaz, az elmúlt időszakban biztosan elkopott, elnyúlt a tok, amely már közel sem annyira strapabíró, mint régen. Érdemes egy új és tökéletes formában lévő kiegészítővel meglepni, amire az UAG ütésálló iPad Pro tokja és a PureGear karcálló iPad Pro tokja ideális választás. Előbbit építkezésen is, utóbbit csak irodaasztalon ajánlatos használni. De ennél sokkal tartalmasabb leírást is találsz, ha a linkekre kattintasz.

ipad_pro_2015

iPad Air - Modellszám: A1474, A1475, A1476 
iPad Air 2 - Modellszám: A1566, A1567

A következő két készüléket egy kalap alá vesszük, mert mindkettőre ráillenek az ajánlott kiegészítők. Az Apple legnagyobb valószínűséggel beszüntette az iPad Air szériát, így már Air 3-ra nem lehet számítani. Érdemes tehát minél tovább és jól megőrizni a készülékeket, de ezekkel a használóik biztosan tudatában vannak. Ebből kifolyólag egészen biztosan örülnének egy karc- és ütésálló iPad Air toknak, amikből mi kínálunk pihekönnyűt, és bőrborítású gyöngyszemet is. Tájékozódj erről a következő linkeken.

ipad_air

iPad mini 4 – Modellszám: A1538, A1550

A legkisebb kijelzős iPad-re két olyan tokot árulunk, amelyek legalább annyira erősek, mint amennyire kicsik. Az UAG és Ballistic márka sem a pihe-puha lagymatag termékeiről híres. Olyan tokokat gyártanak, amelyek előzetesen átestek katonai törésteszteken, természetesen sikerrel. Döntsd el te, hogy melyik ütésálló iPad mini 4 tok kerüljön ki győztesen, és feküdjön majd a karácsonyfa alá. Ahogy megszokhattad, sok-sok információt találsz a linkekre kattintva.

ipad_mini_4

Karácsonyi ajándékötlet sorozatunk ezzel a cikkel koránt sem ért még véget! A következő napokban újabb termékekről rántjuk le a leplet!

Blogsorozatunk előző része

Blogsorozatunk következő része

Ballistic iPhone és iPad tokok városi vagányok számára Ballistic iPhone és iPad tokok városi vagányok számára
2015. augusztus 7.
Azok számára, akiknek nap, mint nap aggódniuk kell szeretett iPhone-juk biztonsága miatt, valószínűleg számtalanszor gondoltak már arra, mennyivel könnyebben vennék a mindennapi akadályokat, ha okoskészülékeik védelmére nem kéne percről-percre ügyelniük. Ha magadra ismertél, van egy jó hírünk: a Ballistic okostelefon védőtokokat gyártó amerikai cég éppen ezzel a küldetéssel kezdte meg működését közel egy évtizede.
Az Apple-től a Beatlest kapjuk karácsonyra! Az Apple-től a Beatlest kapjuk karácsonyra!
2015. december 21.
Amennyiben használod az Apple zenei előfizető szolgáltatását, az Apple Music-ot és a Beatles zenei világa sem idegen számodra, egészen biztosan örülni fogsz a hírnek, miszerint a szolgáltatás felületein karácsonytól elérhetővé válik a liverpooli zenekar összes száma! Néhány sorban pedig az eddigi eladási statisztikákat is végigjárhatod.
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 10/15 – Vízálló tokok, amelyeket egy hóember kezébe is nyugodtan adnánk! Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 10/15 – Vízálló tokok, amelyeket egy hóember kezébe is nyugodtan adnánk!
2017. december 13.
A következő 6-7 percben olyan vízálló tokokat ismerhetsz meg, amelyek egy hóember nedves szorításban is megvédenék a készüléket. FIGYELEM! Túlságosan megbízható tokok következnek!.