Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 4/15 – Ajándékozz maximális biztonságot karácsonykor!

2017. december 6. -
Cikksorozatunk negyedik epizódjában üzleteink legerősebb kiegészítőit célozzuk meg. A párod félévente összetöri a készülékét? Többet látod a telefonját a földön, mint a kezében? Lepd meg karácsonyra egy UAG ütésálló tokkal!
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 4/15 – Ajándékozz maximális biztonságot karácsonykor!

Kár tagadni, de nem is szeretnénk, az Urban Armor Gear kiegészítőit a funkcionalitás és maximális védelem tökéletes egyvelege határozza meg. Nem ezek lesznek a legvékonyabb tokok, sőt nem is ezek csillognak a legjobban a telefonodon, de ezt egyáltalán nem bánjuk. Aki az UAG kiegészítőit használja, egy életre elfelejti, hogy léteznek másfajta gyártók.

A katonai töréstesztnek alávont kiegészítők egytől-egyik a legmagasabb fokú védelemmel látják el a készüléket. Ha a párod, barátod, vagy valamelyik családtagod állandóan a természetben van, imádja a színtiszta funkcionalizmust és megbízhatóságot, eszméletlenül fog örülni a következő törésálló tokok valamelyikének.

UAG Plasma – Pehelysúly királya

uag plasma

Habár unisex termékről beszélünk, a Plasma széria a hölgyek figyelmét ragadja meg leginkább. Hogy miért? Erőteljes védelme ellenére egyáltalán nem nehezedik rá a készülékedre, tökéletesen átlátszó és pihekönnyű. Az UAG stílusjegyei természetesen megmutatkoznak rajta, ugyanakkor rendkívül kényelmes kézben tartani. Pattintsd fel, és élvezd az átlátszó védelmet!

UAG Monarch – Természetes energia

uag monarch

A Monarch széria a legrégebbi az UAG tokok történetében. Abszolút vásárlókedvenc termékről beszélünk, amelyet minden ügyfelünknek szívesen ajánljunk. Mivel számos színben kapható, így férfiak és hölgyek kezében is egyaránt jól ál. Nem régen érkezett hozzánk egy hatalmas szállítmány iPhone X-re, erről külön cikkünkben írtunk. Stílusos védelmet keresel? Ne habozz tovább!

UAG Pathfinder – Nehézfiú, a nehéz helyzetekre

uag pathfinder

A legerősebb UAG törésálló tokról beszélünk. A Pathfinder széria tagjai nem érzik jól magukat a laza és unalmas hétköznapokban, a veszélyt és kihívást keresik. Ha ajándékozottad hasonló életet képvisel, és rettegnek a tulajdonában álló készülékek, könnyíts rajtuk az UAG Pathfinder ütésálló tokkal!

UAG Trooper – Mindennapok kedvence

uagtrooper

A Trooper tokokról ódákat tudnék zengeni. Annyi időn keresztül frusztrált esti futásaim alkalmával a zsebemben nehezedő pénztárca, hogy egy idő után már magammal sem akartam vinni. Azonban a bérletemnek, személyimnek nálam kellett lennie, így váltottam az UAG kártyatartós tokjára, aminek hátlapjára becsúsztattam az irataimat, ezzel megszabadulva az abszolút felesleges idegeskedéstől. Ilyennek kell lennie egy valódi funkcionalista toknak!

Blogsorozatunk előző része

Blogsorozatunk következő része

Top 10 hasznos iPhone 8 és iPhone X kiegészítő +1, amire minden férfi vágyik! Top 10 hasznos iPhone 8 és iPhone X kiegészítő +1, amire minden férfi vágyik!
2017. szeptember 7.
Már csak párat kell aludnunk és megjelenik a legújabb iPhone, ami nem csak új iOS operációs rendszert hoz magával, hanem jobb és mókásabb kiegészítőket is. Bemutatjuk az eddigi kedvenceinket!.
Urban Armor Gear - Brutálisan erős iPhone X tokok tesztje! Urban Armor Gear - Brutálisan erős iPhone X tokok tesztje!
2017. december 1.
Hazánkban és külföldön is egyöntetűen szeretett és elismert gyártó az UAG, melynek katonai töréstesztekkel igazolt termékeit mi is szép számmal áruljuk, a vásárlóink legnagyobb megelégedésére. Az előző szériás kiegészítők sikerén felbuzdulva, a gyártó számos tokot adott ki az Apple legújabb telefonjához, az iPhone X-hez is.
Ballistic iPhone és iPad tokok az őrült körülményekhez Ballistic iPhone és iPad tokok az őrült körülményekhez
2015. augusztus 7.
Előző írásunkban a városi igénybevételnek megfelelő Ballistic iPhone tokokkal foglalkoztunk. A soron következő cikk tematikája ennek megfelelően azon iPhone és iPad tulajdonosok számára lehet érdekes, akik okoskészülékeiket komolyabb igénybevételnek teszik ki.