Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 4/15 – Ajándékozz maximális biztonságot karácsonykor!

2017. december 6. -
Cikksorozatunk negyedik epizódjában üzleteink legerősebb kiegészítőit célozzuk meg. A párod félévente összetöri a készülékét? Többet látod a telefonját a földön, mint a kezében? Lepd meg karácsonyra egy UAG ütésálló tokkal!
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 4/15 – Ajándékozz maximális biztonságot karácsonykor!

Kár tagadni, de nem is szeretnénk, az Urban Armor Gear kiegészítőit a funkcionalitás és maximális védelem tökéletes egyvelege határozza meg. Nem ezek lesznek a legvékonyabb tokok, sőt nem is ezek csillognak a legjobban a telefonodon, de ezt egyáltalán nem bánjuk. Aki az UAG kiegészítőit használja, egy életre elfelejti, hogy léteznek másfajta gyártók.

A katonai töréstesztnek alávont kiegészítők egytől-egyik a legmagasabb fokú védelemmel látják el a készüléket. Ha a párod, barátod, vagy valamelyik családtagod állandóan a természetben van, imádja a színtiszta funkcionalizmust és megbízhatóságot, eszméletlenül fog örülni a következő törésálló tokok valamelyikének.

UAG Plasma – Pehelysúly királya

uag plasma

Habár unisex termékről beszélünk, a Plasma széria a hölgyek figyelmét ragadja meg leginkább. Hogy miért? Erőteljes védelme ellenére egyáltalán nem nehezedik rá a készülékedre, tökéletesen átlátszó és pihekönnyű. Az UAG stílusjegyei természetesen megmutatkoznak rajta, ugyanakkor rendkívül kényelmes kézben tartani. Pattintsd fel, és élvezd az átlátszó védelmet!

UAG Monarch – Természetes energia

uag monarch

A Monarch széria a legrégebbi az UAG tokok történetében. Abszolút vásárlókedvenc termékről beszélünk, amelyet minden ügyfelünknek szívesen ajánljunk. Mivel számos színben kapható, így férfiak és hölgyek kezében is egyaránt jól ál. Nem régen érkezett hozzánk egy hatalmas szállítmány iPhone X-re, erről külön cikkünkben írtunk. Stílusos védelmet keresel? Ne habozz tovább!

UAG Pathfinder – Nehézfiú, a nehéz helyzetekre

uag pathfinder

A legerősebb UAG törésálló tokról beszélünk. A Pathfinder széria tagjai nem érzik jól magukat a laza és unalmas hétköznapokban, a veszélyt és kihívást keresik. Ha ajándékozottad hasonló életet képvisel, és rettegnek a tulajdonában álló készülékek, könnyíts rajtuk az UAG Pathfinder ütésálló tokkal!

UAG Trooper – Mindennapok kedvence

uagtrooper

A Trooper tokokról ódákat tudnék zengeni. Annyi időn keresztül frusztrált esti futásaim alkalmával a zsebemben nehezedő pénztárca, hogy egy idő után már magammal sem akartam vinni. Azonban a bérletemnek, személyimnek nálam kellett lennie, így váltottam az UAG kártyatartós tokjára, aminek hátlapjára becsúsztattam az irataimat, ezzel megszabadulva az abszolút felesleges idegeskedéstől. Ilyennek kell lennie egy valódi funkcionalista toknak!

Blogsorozatunk előző része

Blogsorozatunk következő része

Neked már becsengettek? - iPhone/iPad kiegészítők a TZ-khez, ZH-khoz. Neked már becsengettek? - iPhone/iPad kiegészítők a TZ-khez, ZH-khoz.
2015. november 2.
A szeptember elmúltával sokan gondolják, hogy végetérnek az iskolai beruházások, ez azonban csupán féligazság. A tél közeledtével aktuálissá váló témazáró- és zárthelyi dolgozatok ugyanis hasonlóképpen igényelhetnek némi eszköztárfrissítést.
Mi case su case! - iPhone tokok, melyeket mi is használunk Mi case su case! - iPhone tokok, melyeket mi is használunk
2015. július 8.
Bizonyára sokak dilemmája meghatározni, készülékükhöz melyik kiegészítő passzol leginkább. Ezzel kapcsolatban szeretnénk saját tapasztalataink alapján bemutatni, csapatunk mi alapján választ iPhone kiegészítőket.
Top 3 iPhone tok Apák napjára – ezekkel tuti nem lőhetsz mellé Top 3 iPhone tok Apák napjára – ezekkel tuti nem lőhetsz mellé
2018. június 14.
Te sem érzed igazságosnak, hogy az anyákat minden évben megünnepeljük, de az apák nem kapják meg ezt a „kötelező” figyelmet? Itt az idő, hogy tegyél valamit az ügyben és a vasárnapi Apák napjára már készülj egy kis aprósággal édesapádnak. Erre most rögtön 3 iPhone tokot is mutatok neked, ha valami maradandó és igazán klassz ajándékkal szeretnéd meglepni.