Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 9/15 – Különleges és színes kiegészítők svédasztalunkon!

Üzletünk svédasztala elterül előtted, és olyan kiegészítőket találsz rajta, amelyekkel garantáltan jól lakik az egész család. Ne állj meg a tokoknál, töltőknél, válogass további hasznos és praktikus kiegészítők közül!
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 9/15 – Különleges és színes kiegészítők svédasztalunkon!

A telefonokra kellenek tokok, üvegfóliák, töltők. Oké, de ezek a felhasználók többségének már tulajdonában vannak. Minek vennél karácsonyra tokot, ha már ajándékozottad megtalálta a kedvencét? Üzleteink polcai tele vannak különleges és sokszínű kiegészítőkkel, amelyek tökéletes karácsonyi ajándékok lehetnek.

Spigen Selfie Stick S520 - iOttie MiGo Mini Selfie Stick

Fiúk-lányok egyaránt használnak szelfibotot, legalább annyira kötelező eleme lett a nyaralásoknak, mint a naptej. Persze, nem csak nyaranta van szükség a kiegészítőre, ezek segítségével készülnek a legjobb képek instagramra, és a zenészek is előszeretettel használják klipek készítésére. Ha ajándékozottad érdeklődik a filmezés, vagy zene világa iránt, imádni fogja a hasznos kiegészítőt. Mindkét szelfibot Bluetooth segítségével kapcsolódik a készülékhez, ennek köszönhetően nem kell majd időzítőre kapcsolni a kamerát, bármikor lekaphatod a tökéletes pillanatot.

2

Shoulderpod S2 The Handle Grip - Shoulderpod R2 The Pocket Rig

A Shoulderpod termékeit szintén az alkotóknak tervezték. Tökéletes ajándék annak, aki nap mint nap készít felvételeket a telefonjával, napjában többször posztol instagramra/facebookra képeket és videókat, vagy munkaeszközként használja a készülékét. A telefontartók segítségével sokkal precízebb felvételeket készíthetsz, a kiegészítők súlyozottak, aminek köszönhetően kiszűri a kéz remegését is. A Shoulderpod valódi innovatív gyártó, úgy tervezte a kamera állványt, hogy a későbbiekben bővíthető legyen, akár világító LED-et, vagy zajszűrő mikrofont is építhetsz mellé.

Shoulderpod_S2_handle_grip_stabilizer_iphone_7_plus

Mercedes / BMW /PureGear – külső akkumulátor töltő

Egy kis plusz energiára mindenkinek szüksége van. Hányszor fordult már elő, hogy épp a legrosszabbkor kapcsolódott ki a telefon, amikor még egy fontos hívást el kellett volna végezned. Hányszor veszett össze veled a barátnőd, mert lemerültél, és nem tudott elérni az este folyamán. Lepd meg egy külső akkumulátorral ajándékozottad, hogy ehhez hasonló kellemetlen helyzetek még véletlenül se érjék.

puregearpurejuiceportablecharger10k_5857aa9f576cc

iOttie Omnibolt Apple töltőállomás

Az iOttie Omnibolt abban az esetben ajánlott, ha ajándékozottadnak Lightning csatlakozós Apple telefonja, és Apple okosórája is van. A kiegészítő segítségével egyszerre tudja tölteni a két készüléket, mindezt esztétikus és kényelmes környezetben. Az Omnibolt elképesztően jól mutat irodaasztalon, de az éjjeliszekrényen is. Kompakt és praktikus szerkezet, nem lehet tévedni vele!

201705041001534827232

LAB.C X5 5 Portos USB töltő

A LAB.C USB elosztója az egész család ajándéka lesz! Folyamatosan azt hallod magad körül, hogy éppen kinek merül le a telefonja, mert nincs elég konnektor? Az irodádban osztoznia kell a táblagépednek és telefonodnak a hely szűkében, a nap végére pedig mindkettő teljesen lemerül? A praktikus USB elosztó segít átvészelni a mindennapok legnagyobb kihívását.

lab-c-wall-charger-3

Karácsonyi ajándékötlet sorozatunk ezzel a cikkel koránt sem ért még véget! A következő napokban újabb termékekről rántjuk le a leplet!

Blogsorozatunk előző része

Blogsorozatunk következő része

Mi a közös egy orvosban, egy ügyvédben és egy üzletemberben? Mi a közös egy orvosban, egy ügyvédben és egy üzletemberben?
2018. június 7.
Kétféle ember létezik, azok, akik napról napra váltogatják a mindenféle színű és formájú iPhone tokokat és azok, akik a munkájukból adódóan nem tehetik ezt meg. Ők azok, akiknek az elegáns, letisztult megjelenés kötelező, így az sem mindegy, milyen kiegészítőt használnak.
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 14/15 – Ezzel lepd meg a szüleidet karácsonykor! Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 14/15 – Ezzel lepd meg a szüleidet karácsonykor!
2017. december 18.
Szülőknek mindig nehéz ajándékot vásárolni. Teljesen mindegy, hogy 15 évesen, vagy már a 30-as évekhez közeledve, az ajándékok kiválasztása felér egy többismeretlenes egyenlettel, amelyekből valahogy soha nem mi kerülünk ki győztesen.
Hosszú hétvégére készülsz? Ezeket mindenképp vidd magaddal! Hosszú hétvégére készülsz? Ezeket mindenképp vidd magaddal!
2018. május 14.
Rohamosan közelítünk Pünkösd ünnepéhez, ami azt jelenti, hogy a hotelek már most teljes gőzzel készülnek a hétvégi rohamra. Te is megtehetsz néhány dolgot annak érdekében, hogy a wellness hétvége végig stresszmentes hangulatban teljen.