Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 9/15 – Különleges és színes kiegészítők svédasztalunkon!

Üzletünk svédasztala elterül előtted, és olyan kiegészítőket találsz rajta, amelyekkel garantáltan jól lakik az egész család. Ne állj meg a tokoknál, töltőknél, válogass további hasznos és praktikus kiegészítők közül!
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 9/15 – Különleges és színes kiegészítők svédasztalunkon!

A telefonokra kellenek tokok, üvegfóliák, töltők. Oké, de ezek a felhasználók többségének már tulajdonában vannak. Minek vennél karácsonyra tokot, ha már ajándékozottad megtalálta a kedvencét? Üzleteink polcai tele vannak különleges és sokszínű kiegészítőkkel, amelyek tökéletes karácsonyi ajándékok lehetnek.

Spigen Selfie Stick S520 - iOttie MiGo Mini Selfie Stick

Fiúk-lányok egyaránt használnak szelfibotot, legalább annyira kötelező eleme lett a nyaralásoknak, mint a naptej. Persze, nem csak nyaranta van szükség a kiegészítőre, ezek segítségével készülnek a legjobb képek instagramra, és a zenészek is előszeretettel használják klipek készítésére. Ha ajándékozottad érdeklődik a filmezés, vagy zene világa iránt, imádni fogja a hasznos kiegészítőt. Mindkét szelfibot Bluetooth segítségével kapcsolódik a készülékhez, ennek köszönhetően nem kell majd időzítőre kapcsolni a kamerát, bármikor lekaphatod a tökéletes pillanatot.

2

Shoulderpod S2 The Handle Grip - Shoulderpod R2 The Pocket Rig

A Shoulderpod termékeit szintén az alkotóknak tervezték. Tökéletes ajándék annak, aki nap mint nap készít felvételeket a telefonjával, napjában többször posztol instagramra/facebookra képeket és videókat, vagy munkaeszközként használja a készülékét. A telefontartók segítségével sokkal precízebb felvételeket készíthetsz, a kiegészítők súlyozottak, aminek köszönhetően kiszűri a kéz remegését is. A Shoulderpod valódi innovatív gyártó, úgy tervezte a kamera állványt, hogy a későbbiekben bővíthető legyen, akár világító LED-et, vagy zajszűrő mikrofont is építhetsz mellé.

Shoulderpod_S2_handle_grip_stabilizer_iphone_7_plus

Mercedes / BMW /PureGear – külső akkumulátor töltő

Egy kis plusz energiára mindenkinek szüksége van. Hányszor fordult már elő, hogy épp a legrosszabbkor kapcsolódott ki a telefon, amikor még egy fontos hívást el kellett volna végezned. Hányszor veszett össze veled a barátnőd, mert lemerültél, és nem tudott elérni az este folyamán. Lepd meg egy külső akkumulátorral ajándékozottad, hogy ehhez hasonló kellemetlen helyzetek még véletlenül se érjék.

puregearpurejuiceportablecharger10k_5857aa9f576cc

iOttie Omnibolt Apple töltőállomás

Az iOttie Omnibolt abban az esetben ajánlott, ha ajándékozottadnak Lightning csatlakozós Apple telefonja, és Apple okosórája is van. A kiegészítő segítségével egyszerre tudja tölteni a két készüléket, mindezt esztétikus és kényelmes környezetben. Az Omnibolt elképesztően jól mutat irodaasztalon, de az éjjeliszekrényen is. Kompakt és praktikus szerkezet, nem lehet tévedni vele!

201705041001534827232

LAB.C X5 5 Portos USB töltő

A LAB.C USB elosztója az egész család ajándéka lesz! Folyamatosan azt hallod magad körül, hogy éppen kinek merül le a telefonja, mert nincs elég konnektor? Az irodádban osztoznia kell a táblagépednek és telefonodnak a hely szűkében, a nap végére pedig mindkettő teljesen lemerül? A praktikus USB elosztó segít átvészelni a mindennapok legnagyobb kihívását.

lab-c-wall-charger-3

Karácsonyi ajándékötlet sorozatunk ezzel a cikkel koránt sem ért még véget! A következő napokban újabb termékekről rántjuk le a leplet!

Blogsorozatunk előző része

Blogsorozatunk következő része

A Smart Clinicbe alacsonyabb árakat hozott a Jézuska! A Smart Clinicbe alacsonyabb árakat hozott a Jézuska!
2015. december 12.
Szervizpontjainkban már járt a Jézuska és hatalmas örömünkre alacsonyabb iPhone 4s/4, valamint iPhone 5s/5 akkumulátor csere árakat hozott! Mivel tudjuk, hogy az ünnepek közeledtével mindenki szeretné minél értékesebb ajándékkal meglepni szeretteit, úgy gondoltuk, megosztjuk Veletek a mi ajándékunkat, ezzel kívánva Boldog Karácsonyt minden kedves vásárlónknak! Ne habozzatok, akció december 24-ig tart!.
Ezektől az iPhone 8 tokoktól állt el a lélegzetünk az utóbbi egy hétben! Ezektől az iPhone 8 tokoktól állt el a lélegzetünk az utóbbi egy hétben!
2017. szeptember 19.
Pontosan egy hete mutatta be az Apple a legújabb készülékeit, amelyek között szerepelt az iPhone 8 is. Az üveg hátlappal érkező csodát azonban nyugodtan hívhatnánk iPhone 7s-nek is, hiszen paramétereiben teljesen megegyezik az előző generációs készülékkel.
Top 10 hasznos iPhone 8 és iPhone X kiegészítő +1, amire minden férfi vágyik! Top 10 hasznos iPhone 8 és iPhone X kiegészítő +1, amire minden férfi vágyik!
2017. szeptember 7.
Már csak párat kell aludnunk és megjelenik a legújabb iPhone, ami nem csak új iOS operációs rendszert hoz magával, hanem jobb és mókásabb kiegészítőket is. Bemutatjuk az eddigi kedvenceinket!.