Kijelzők, akkuk… nagymamák? - Smart Clinic összefoglaló 9. hét

2022.06.28 0 hozzászólás 605 olvasás
Kijelzők, akkuk… nagymamák? - Smart Clinic összefoglaló 9. hét

Ismét ezerrel pörgött blogunk, ezúttal egy teljes hétre való cikket olvashattál tőlünk mindössze 5 nap leforgása alatt. Nem csodálom, ha eközben lemaradtál, de hát erre való egy jó összefoglaló. iOS tippek, kiegészítők, szervizes tanácsok – volt itt minden, mint a mesében!

iOS tippek-trükkök: Vezérlőközpont testreszabása

Azt biztosan nem állíthatjuk az Apple-ről, hogy a készülékeit ne igyekezne 100%-ban felhasználóbaráttá tenni. Néha ugyan döcögnek ezen az úton, de most ígérem, nem erről lesz szó. Lehet, hogy még nem tudtad, de egy ideje már a Vezérlőközpontot is az igényeidhez igazíthatod - ha máris kapnál az alkalmon, csak olvasd el cikkünket!

Az iPhone nem reagál az érintésre? Semmi pánik!

Ha a kijelző nem érzékel, akkor komoly eséllyel indul egy szalagkábel újraillesztésre (rossz esetben teljes cserére). De nem kell egyből a legrosszabbra gondolnod, ha a telefonod makacsul nem hajlandó reagálni egyetlen mozdulatodra sem – néha egy egészen egyszerű hiba is állhat a háttérben. Nemrég egyik ügyfelünk is átesett ezen a kellemetlen helyzeten, így az ő példáján keresztül mutattuk be, mit kell tenned pánikolás helyett.

Olcsó, gyors és minőségi?Ez mind egy iPhone szervizben?

A három bűvös szó, amit mindenki hallani szeretne, bármilyen szolgáltatásról is van szó. De vajon ez a valóságban is megtörténhet, pláne egy iPhone szervizben? Azt javaslom, mielőtt beleesnél egy ilyen hívogató szlogen csapdájába, mindenképp olvasd el ezt a cikket és csak azután dönts, vajon kihez érdemes fordulnod.

iPhone XS Max vs Galaxy S10 - Melyik bírja tovább?

Ismét beindul a tesztvideók szezonja, ugyanis érkezik a Samsung legfrissebb újdonsága, a Galaxy S10 trió. De még a vizuális tartalmak előtt is beleshetsz a kulisszák mögé, mivel már meg is született az első párbaj a két csúcsmodell, az iPhone XS Max és a Galaxy S10 Plus akkumulátora között. Meg tudod tippelni, melyik került ki győztesen? Kattints és kiderül!

Valóban annyival rosszabb az iPhone XR kijelzője?

Hónapok óta égnek a fórumok azt a kérdést feszegetve, hogy vajon az iPhone XR kijelzője elég jó-e ahhoz, hogy a két OLED-es variáció helyett is érdemes lehet ezt a modellt választani. A vélemények igencsak megoszlanak, még ügyfeleink közt is – ezt mutatjuk be cikkünkben.

Okoseszközök, amiknek a nagymamád is örülne

Nagymamák napjára olyan praktikus kiegészítőket szedtünk össze, amiknek – egy csokor virágtól eltérően – akár évekig hasznát vehetik szeretteid. Ezek az okoseszközök biztos nem fognak a polcon porosodni, csipkés terítővel leterítve és még nagyobb biztonságban is tudhatod velük az édes drága nagyit. Kíváncsi lettél? Kattints!

Hogyan válaszd ki a tökéletes iPhone X kijelzővédőt?

Korábban már írtunk arról, milyen fontos az iPhone X szempontjából, hogy egy megfelelő tok ölelje „körbe”. De ezzel még nem teljes a felszerelés, ugyanis a kijelzőt úgy tudod igazán megóvni, ha egy erős üvegfóliát is beszerzel hozzá. Ha nem vagy biztos a dolgodban és hezitálsz, milyen típusú fóliát válassz, ezt a cikket véletlenül se hagyd ki!

link