Komolyra fordítjuk a szót – Smart Clinic összefoglaló 27. hét

2022.06.27 0 hozzászólás 524 olvasás
Komolyra fordítjuk a szót – Smart Clinic összefoglaló 27. hét

Fontos és izgalmas témák töltötték be blogunkat ezen a héten. A beázás örök téma, amiről nem lehet eleget beszélni, hogy megelőzzük a bajt. De az újdonságnak számító fordított vezeték nélküli töltéssel is foglalkoztunk, ahogy egy egészen érdekes iPhone pletyka is felbukkant cikkeink közt…

Mit jelent a fordított vezeték nélküli töltés és hogyan működik?

Egy-két okostelefon már képes más eszközöket is vezeték nélkül tölteni és valószínűleg záros határidőn belül sokszorozódni fog ez a szám. Ezért egy kicsit bepillantottunk abba, hogyan is működik ez a funkció és mire érdemes használnod. Ha kíváncsi vagy a friss technológiára, kattints!

Honnan tudhatom biztosan, hogy beázott az iPhone-om?

Még mindig rengetegen élnek abban a tévhitben, hogy a vízállóságot mutató IP szám egyben azt is jelenti, hogy bármikor következmény nélkül érheti nedvesség a telefont. Az igazság viszont az, hogy akár egyetlen csepp is elindíthatja az iPhone beázását – érdekel, hogyan tudod ezt otthon ellenőrizni? Olvasd el cikkünket!

iPhone XS Max vs. iPhone 8 Plus – Összehasonlítás! Az óriások csatája

Leváltanád iPhone 6/6s/7 Plus-od, de nem tudod, melyik frissebb modellt lenne érdemes megvásárolnod? Összeszedtük az utóbbi két év extra méretű csúcskészülékeinek lényeges specifikációit és még azt is eláruljuk, szerintünk melyik lenne a bölcsebb választás.

Visszatérhet a Touch ID az iPhone-okba, de örülnénk ennek? – Vélemény

Kissé meglepő, ám logikusnak mondható pletyka merült fel a héten, mégpedig egy beépített ujjlenyomat olvasós iPhone megjelenésével kapcsolatban. Mi állhat ennek hátterében és egyáltalán jó ötlet lenne az Apple részéről? Elmondtuk róla őszinte véleményünket…

Top 3 Samsung kiegészítő, amiért még a leghosszabb sorba is beállnánk

Keresed még az igazit, azt a kiegészítőt, ami méltó társa lehet a Samsungodnak? Három kedvencünk közt nagy eséllyel te is kiszúrod majd azt, amelyikért már hajnalban is felkelnél, hogy megszerezd magadnak. Kattints és ismerd meg őket!