Korrekt külsővel érkezik a Samsung Galaxy S8

2017. március 2. -
Evan Blass úgy döntött, kissé előrehozza a Samsung Galaxy S8 és S8 Plus bemutatását. A profi szivárogtató szavában nyugodtan bízhatsz, rengeteg telefon "korábbi megjelenése" köthető a nevéhez.
Korrekt külsővel érkezik a Samsung Galaxy S8

Már rengeteg találgatást hallottunk a március 29-én bemutatandó Samsung Galaxy S8 szériáról. Egyértelmű, hogy nagy durranásra kézül a gyártó, valljuk be, a tavalyi Note 7 botrány után ez azért érthető is. Az idei Oscar-gálán biztosította a Samsung a közönséget arról, hogy már nem fognak robbanni a készülékek. Bízzunk benne, hogy nem hazudnak. De vizsgáljuk meg a szivárogtatott képet.

Legelsőre az tűnik fel, hogy nincs gomb az új Galaxy S8-on. Az előző generációs telefonokon helyet kapott egy Home gomb, két oldalán az érintésérzékeny felülettel. Mivel ez teljesen eltűnik, így jó eséllyel a kijelző mérete megnő, a káva pedig csökken. Kézben tartva természetesen teljesen más lesz, de képről imponálónak tűnik az új felület. Az LG G6-hoz hasonló nyújtott képernyő újnak számít a piacon, izgatottan várjuk, hogy mennyire lehet majd kényelmesen kezelni a megnövekedett felületet.

samsung-galaxy-s8

Kérdés, hogy hova kerülhetett az ujjlenyomat érzékelő, ha egyáltalán lesz benne. Arra tippelünk, hogy szintén az LG-hez hasonlóan a hátlapjába építik majd be. Egyelőre nem várható, hogy a kijelző alá ültessék az alkatrészt, ahogy a következő iPhone esetében lesz, bár ez az információ is inkább találgatásnak számít, mint valós ténynek.

A képen tisztán látszik a telefon oldalának görbülése, a sima Galaxy S8 is meg fogja kapni a hajlított képernyőt. Szinte biztos, hogy két változattal fog érkezni a Samsung, eddig az különböztette meg a két telefont, hogy az EDGE-nek volt csak lekerekített oldala. Valószínűsíthetően a különbség most a kijelzők méretében keresendő.

A telefon előreláthatólag rendelkezik majd Jack bemenettel, azaz szinte bármilyen fülhallgató hozzácsatlakoztatható. Miután felvásárolta a Samsung az AKG-t, egyértelmű hogy ilyen fülhallgatókkal fog érkezni a készülék. Zenét kedvelőknek, ez egy nagyon pozitív döntés lehet, az AKG valóban jó fülhallgatókat készít.

Töltése változik, és már nem Micro USB bemenettel érkezik, ahogy elődje, hanem USB-C csatlakozással. A gyorsabb és kényelmesebb töltő szintén pozitív változás lehet. A képernyőjének átlójáról és felbontásáról egyelőre felesleges találgatni. Valahol már 4K-ról beszélnek, valahol megnövekedett képátlóról, valahol pedig semmilyen érdemi változásról. 

Bárhogy is alakul, mi várjuk március 29-ét, és minden újdonságról be fogunk számolni neked.

/Forrás: theverge.com/

Idén a rózsaszín Sony Xperia Z5 lesz a menő Idén a rózsaszín Sony Xperia Z5 lesz a menő
2016. január 19.
A rózsaszín Sony Xperia Z5 valószínűleg hölgy olvasóink figyelmét keli majd fel, hiszen ez a színösszeállítás a legkevésbé sem mondható az urak kedvencének. Mindettől függetlenül, szerintünk egy kifejezetten impozáns, divatos készülék lesz az új Xperia modell.
„10 dolog, ami miatt az Android jobb, mint egy iPhone” „10 dolog, ami miatt az Android jobb, mint egy iPhone”
2016. augusztus 24.
Ezen a címen közölt nemrégiben egy cikket a crambles.com. A téma már csak azért is érdekes, mert manapság egyre inkább elharapódzni látszik az Android vs.
Melyik okostelefon a leggyorsabb? – Legyőzi a Galaxy S8 az iPhone 7 Plust? Melyik okostelefon a leggyorsabb? – Legyőzi a Galaxy S8 az iPhone 7 Plust?
2017. április 20.
A Samsung Galaxy S8 megérkezett és vele együtt a rengeteg feltöltött tesztvideó is. Ahhoz, hogy megismerjük az újonnan megjelent készüléket, fontosak a száraz, leírt technikai adatok, de valljuk be, egy videó többet mond minden szónál.