Korrekt külsővel érkezik a Samsung Galaxy S8

2017. március 2. -
Evan Blass úgy döntött, kissé előrehozza a Samsung Galaxy S8 és S8 Plus bemutatását. A profi szivárogtató szavában nyugodtan bízhatsz, rengeteg telefon "korábbi megjelenése" köthető a nevéhez.
Korrekt külsővel érkezik a Samsung Galaxy S8

Már rengeteg találgatást hallottunk a március 29-én bemutatandó Samsung Galaxy S8 szériáról. Egyértelmű, hogy nagy durranásra kézül a gyártó, valljuk be, a tavalyi Note 7 botrány után ez azért érthető is. Az idei Oscar-gálán biztosította a Samsung a közönséget arról, hogy már nem fognak robbanni a készülékek. Bízzunk benne, hogy nem hazudnak. De vizsgáljuk meg a szivárogtatott képet.

Legelsőre az tűnik fel, hogy nincs gomb az új Galaxy S8-on. Az előző generációs telefonokon helyet kapott egy Home gomb, két oldalán az érintésérzékeny felülettel. Mivel ez teljesen eltűnik, így jó eséllyel a kijelző mérete megnő, a káva pedig csökken. Kézben tartva természetesen teljesen más lesz, de képről imponálónak tűnik az új felület. Az LG G6-hoz hasonló nyújtott képernyő újnak számít a piacon, izgatottan várjuk, hogy mennyire lehet majd kényelmesen kezelni a megnövekedett felületet.

samsung-galaxy-s8

Kérdés, hogy hova kerülhetett az ujjlenyomat érzékelő, ha egyáltalán lesz benne. Arra tippelünk, hogy szintén az LG-hez hasonlóan a hátlapjába építik majd be. Egyelőre nem várható, hogy a kijelző alá ültessék az alkatrészt, ahogy a következő iPhone esetében lesz, bár ez az információ is inkább találgatásnak számít, mint valós ténynek.

A képen tisztán látszik a telefon oldalának görbülése, a sima Galaxy S8 is meg fogja kapni a hajlított képernyőt. Szinte biztos, hogy két változattal fog érkezni a Samsung, eddig az különböztette meg a két telefont, hogy az EDGE-nek volt csak lekerekített oldala. Valószínűsíthetően a különbség most a kijelzők méretében keresendő.

A telefon előreláthatólag rendelkezik majd Jack bemenettel, azaz szinte bármilyen fülhallgató hozzácsatlakoztatható. Miután felvásárolta a Samsung az AKG-t, egyértelmű hogy ilyen fülhallgatókkal fog érkezni a készülék. Zenét kedvelőknek, ez egy nagyon pozitív döntés lehet, az AKG valóban jó fülhallgatókat készít.

Töltése változik, és már nem Micro USB bemenettel érkezik, ahogy elődje, hanem USB-C csatlakozással. A gyorsabb és kényelmesebb töltő szintén pozitív változás lehet. A képernyőjének átlójáról és felbontásáról egyelőre felesleges találgatni. Valahol már 4K-ról beszélnek, valahol megnövekedett képátlóról, valahol pedig semmilyen érdemi változásról. 

Bárhogy is alakul, mi várjuk március 29-ét, és minden újdonságról be fogunk számolni neked.

/Forrás: theverge.com/

Samsung Galaxy A3 és A5 (2017): Érkeznek a Galaxy A7 kistestvérei Samsung Galaxy A3 és A5 (2017): Érkeznek a Galaxy A7 kistestvérei
2017. január 12.
Tavalyi évtől a Samsung elkezdte szűkíteni okostelefon-választékát. Így ahelyett, hogy a telefonbőség zavarába esnének, mindössze három szériára koncentrálnak: J, A és az S.
iOS-ról Androidra, Windows-ról iOS-ra lehetetlen az adatmentés? Dehogyis! iOS-ról Androidra, Windows-ról iOS-ra lehetetlen az adatmentés? Dehogyis!
2017. március 30.
Az Apple termékek közös jellemzője, hogy nem túlzottan kompatibilisek más gyártók eszközeivel és operációs rendszereivel. Ennek ellenére előfordulhat, hogy szeretnél fényképeket áthelyezni iOS-ról Androidra/Windowsra.
8 dolog, amit minden Android felhasználónak azonnal ki kell próbálnia 8 dolog, amit minden Android felhasználónak azonnal ki kell próbálnia
2016. február 18.
Rengeteg menő dolgot tehetsz meg az Androidoddal, amikről lehet, hogy eddig fogalmad sem volt. Kezdve a személyre szabható ROM-tól a látványos kezelőfelületeken, applikációkon, LED értesítéseken az érintésnélküli irányításon, ikoncsomagokon át egészen a szoftvermódosításokig az Android számtalan nagyszerű pillanatot szerezhet.