Korrekt külsővel érkezik a Samsung Galaxy S8

2017. március 2. -
Evan Blass úgy döntött, kissé előrehozza a Samsung Galaxy S8 és S8 Plus bemutatását. A profi szivárogtató szavában nyugodtan bízhatsz, rengeteg telefon "korábbi megjelenése" köthető a nevéhez.
Korrekt külsővel érkezik a Samsung Galaxy S8

Már rengeteg találgatást hallottunk a március 29-én bemutatandó Samsung Galaxy S8 szériáról. Egyértelmű, hogy nagy durranásra kézül a gyártó, valljuk be, a tavalyi Note 7 botrány után ez azért érthető is. Az idei Oscar-gálán biztosította a Samsung a közönséget arról, hogy már nem fognak robbanni a készülékek. Bízzunk benne, hogy nem hazudnak. De vizsgáljuk meg a szivárogtatott képet.

Legelsőre az tűnik fel, hogy nincs gomb az új Galaxy S8-on. Az előző generációs telefonokon helyet kapott egy Home gomb, két oldalán az érintésérzékeny felülettel. Mivel ez teljesen eltűnik, így jó eséllyel a kijelző mérete megnő, a káva pedig csökken. Kézben tartva természetesen teljesen más lesz, de képről imponálónak tűnik az új felület. Az LG G6-hoz hasonló nyújtott képernyő újnak számít a piacon, izgatottan várjuk, hogy mennyire lehet majd kényelmesen kezelni a megnövekedett felületet.

samsung-galaxy-s8

Kérdés, hogy hova kerülhetett az ujjlenyomat érzékelő, ha egyáltalán lesz benne. Arra tippelünk, hogy szintén az LG-hez hasonlóan a hátlapjába építik majd be. Egyelőre nem várható, hogy a kijelző alá ültessék az alkatrészt, ahogy a következő iPhone esetében lesz, bár ez az információ is inkább találgatásnak számít, mint valós ténynek.

A képen tisztán látszik a telefon oldalának görbülése, a sima Galaxy S8 is meg fogja kapni a hajlított képernyőt. Szinte biztos, hogy két változattal fog érkezni a Samsung, eddig az különböztette meg a két telefont, hogy az EDGE-nek volt csak lekerekített oldala. Valószínűsíthetően a különbség most a kijelzők méretében keresendő.

A telefon előreláthatólag rendelkezik majd Jack bemenettel, azaz szinte bármilyen fülhallgató hozzácsatlakoztatható. Miután felvásárolta a Samsung az AKG-t, egyértelmű hogy ilyen fülhallgatókkal fog érkezni a készülék. Zenét kedvelőknek, ez egy nagyon pozitív döntés lehet, az AKG valóban jó fülhallgatókat készít.

Töltése változik, és már nem Micro USB bemenettel érkezik, ahogy elődje, hanem USB-C csatlakozással. A gyorsabb és kényelmesebb töltő szintén pozitív változás lehet. A képernyőjének átlójáról és felbontásáról egyelőre felesleges találgatni. Valahol már 4K-ról beszélnek, valahol megnövekedett képátlóról, valahol pedig semmilyen érdemi változásról. 

Bárhogy is alakul, mi várjuk március 29-ét, és minden újdonságról be fogunk számolni neked.

/Forrás: theverge.com/

Beszélnünk kell a Samsung Galaxy 8-ről! Beszélnünk kell a Samsung Galaxy 8-ről!
2017. január 17.
A Samsung Galaxy S7 és S7 Edge elsöprő sikert aratott az okostelefonok körében. A Galaxy S8 pedig még meg sem érkezett, máris millió kis pletyka ütötte fel a fejét a dél-koreai cég még be sem mutatott csúcstermékével kapcsolatban! Beszéljünk róla!.
Márkaszerviz vagy garancián túli LG javítás? Márkaszerviz vagy garancián túli LG javítás?
2015. december 22.
Bár manapság már egyre több garancián túli okostelefon szerviz működik Budapesten és országszerte, sokan még mindig nem tudják, hogy a meghibásodott csúcskategóriás okostelefonok többségét akár már a javítás kezdetétől számított fél órán belül kézhez vehetik. Alábbi bejegyzésünk az LG specifikus látványszervizek tulajdonságait veti össze a sokak által ismert hivatalos LG szervizekkel kapcsolatos tudnivalókkal.
Samsung Galaxy S8 hírek, specifikációk, jellemzők, árak, megjelenés Samsung Galaxy S8 hírek, specifikációk, jellemzők, árak, megjelenés
2016. augusztus 25.
A Samsung Galaxy S8 lesz a legnagyobb rosszfiú, ami a Galaxy S széria alatt valaha napvilágot látott. Számos érdekességet derítettek már ki a koreai cég nagyágyújával kapcsolatban.