Márkaszerviz vagy garancián túli LG javítás?

2015. december 22. -
Bár manapság már egyre több garancián túli okostelefon szerviz működik Budapesten és országszerte, sokan még mindig nem tudják, hogy a meghibásodott csúcskategóriás okostelefonok többségét akár már a javítás kezdetétől számított fél órán belül kézhez vehetik. Alábbi bejegyzésünk az LG specifikus látványszervizek tulajdonságait veti össze a sokak által ismert hivatalos LG szervizekkel kapcsolatos tudnivalókkal.
Márkaszerviz vagy garancián túli LG javítás?

Mi a különbség a hivatalos és a garancián túli LG szervizek között?

Magyarországon még épp csak kialakulóban vannak a teljes körű garancián túli okostelefon szerviz szolgáltatások. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ne találnánk egyetlen olyan szervizpontot sem, ahol készülékünket kedvező árfekvésben, gyorsan és szakszerűen javítanák, sőt! Számos helyen már alkalmazzák a Smart Clinic - korábban iPhoneSzervizBuda.hu -  által meghonosított szervizszolgáltatás, mely lehetőséget biztosít arra, hogy a vásárlók és ügyfelek a helyszínen várják meg a döntő többségben 30-50 perces okostelefon javításokat.

Azonban a legtöbb ilyen szerviz vagy megmaradt iPhone-ok és iPadek javításánál vagy a készüléktulajdonosok egyszerűen nem is tudnak a cég létezéséről. Amikor azt írtam, hogy "kialakulóban van", arra gondoltam, hogy nincs meg az ilyen jellegű szolgáltatásokhoz méltó policy, illetve szervizkultúra. Sokan nem tudják például, hogy LG okostelefonjaik meghibásodása esetén nem a körülményes és lassú hivatalos szerviz lehet az egyetlen megoldás. A garancián túli okostelefon szervizek, bár nem ingyenesen, de nagyságrendekkel gyorsabban és gördülékenyebben hajtják végre a szükséges javítási procedúrákat.

android-wallpapers-3-1406043924

Ilyen okostelefon szerviz többek között a budai Smart Clinic, mely az Apple, a Sony, a HTC és a Samsung készülékek szervizelése mellet LG okostelefonok javítását is vállalja, ráadásul a legtöbb javítás körülbelül fél órát vesz igénybe, így a készüléket egyetlen napra sem kell nélkülöznöd egy esetleges meghibásodás esetén.

Milyen típusú LG okostelefonokat javít a Smart Clinic?

Bizonyos okostelefon alkatrészek beszerzése azonban azon felül, hogy költséges, igencsak időigényes is egyben. Ebből kifolyólag sajnos nem áll módunkban minden LG típusú készüléket megjavítani, hiszen az alkatrész beszerzésének körülményétől függően az általunk vállalt azonnali javítás meghiúsulása mellett az is problémát okoz, hogy sok esetben egy-egy alkatrész beszerzési ára meghaladja az adott készüléktípus árát.

Ezen kritériumokat alapul véve budai garancián túli LG okostelefon szervizeinkben kizárólag a következő típusok azonnali javításait tudjuk vállalni:

Mi a teendő, ha nem LG G típusú készüléked van?

Akkor sincs azonban minden veszve, ha nem a fentiekben felsorolt LG típusoktól eltérő készüléked van. Ilyenkor ugyanis még mindig fennáll a lehetősége annak, hogy a szóban forgó LG telefonod egy hivatalos márkaszervizben megjavítsák. Ebben az esetben azonban számolnod kell azzal, hogy a telefont esetleg több napig is nélkülöznöd kell. A márkaszervizek pozitívuma azonban, hogy a több napos javítási procedúrák esetén általában csere készüléket ajánlanak ügyfeleiknek.

QfSNSFNMswLpQuy1

Az általunk javítandó teljes készülék listát végigböngészve megbizonyosodhatsz róla, hogy a Te készüléked szervizelését vállalják-e budai garancián túli látványszervizeink vagy esetleg egy hivatalos márkaszervizbe kell vinned a meghibásodott készüléket.

Beszélnünk kell a Samsung Galaxy 8-ről! Beszélnünk kell a Samsung Galaxy 8-ről!
2017. január 17.
A Samsung Galaxy S7 és S7 Edge elsöprő sikert aratott az okostelefonok körében. A Galaxy S8 pedig még meg sem érkezett, máris millió kis pletyka ütötte fel a fejét a dél-koreai cég még be sem mutatott csúcstermékével kapcsolatban! Beszéljünk róla!.
iOS 11 vs. Android O - Nagyhatalmak küzdelme iOS 11 vs. Android O - Nagyhatalmak küzdelme
2017. június 27.
Alig néhány hónap különbséggel mutatta be a két gyártó az operációs rendszereinek legújabb, frissített verzióját. Eseménydús időszakon vagyunk túl, és felturbózott rendszerek állnak előttünk.
8 dolog, amit minden Android felhasználónak azonnal ki kell próbálnia 8 dolog, amit minden Android felhasználónak azonnal ki kell próbálnia
2016. február 18.
Rengeteg menő dolgot tehetsz meg az Androidoddal, amikről lehet, hogy eddig fogalmad sem volt. Kezdve a személyre szabható ROM-tól a látványos kezelőfelületeken, applikációkon, LED értesítéseken az érintésnélküli irányításon, ikoncsomagokon át egészen a szoftvermódosításokig az Android számtalan nagyszerű pillanatot szerezhet.