Másolja az Apple a Huawei-t? Ez lesz a következő iPhone nagy dobása!

2018. április 16. -
A gazdasági napilapban kiadott jelentése azt jelzi, hogy az Apple igen korán, akár jövőre is kiadhat egy olyan iPhone-t, melynek három lencséje lesz és fejlettebb zoom rendszere. Miután az Apple bemutatta az iSight Duo kettős objektív rendszerét az iPhone 7 Plus-on, amely szintén jelen van az iPhone 8 Plus és az iPhone X készülékeken, ez az új hardveres változás mindössze két évet venne igénybe.
Másolja az Apple a Huawei-t? Ez lesz a következő iPhone nagy dobása!

A MacRumors megjegyezte, hogy az okostelefonok piacán a konkurencia - különösen a kamerák körül - egyre csak nő, így az Apple 2019 második felében fogja útnak indítani az első három lencsés iPhone modellt.

Az Economic Daily News megjegyzi, hogy a Huawei már kiadott egy ilyen okostelefont, a P20 Pro-t. Itt látható a 9to5mac oldal által készített elemzés a P20 Pro három lencsés hátsó kamerájáról: 

“Az elsődleges érzékelő egy 40MP RBG szenzor, amelyet egy 20MP másodlagos monokróm érzékelő támogat. Az elsődleges érzékelőnek szilárd f / 1.8 nyílással kell fotóznia, és a másodlagosnak képesnek kell lennie arra, hogy feljavítsa ezt f / 1.6-ra.

Ez a lenyűgöző harmadik, 8MP-es teleobjektív, amelyet a "nagy hatótávolságú" fényképezéshez használnak, lehetővé teszi az 5x-ös hibrid zoom-ot ezen a telefonon. 

huawei_p20_pro

Ami a jövőbeni hasonló felállású iPhone-t illeti, a jelentés azt jósolja, hogy 12 megapixeles objektívvel fog rendelkezni, amely akár ötszörös nagyításra lesz képes (feltételezhetően optikaira) - ami 2x-es optikai zoom-ot jelentene a jelenlegi hardveren. 

Ez az első hír arról, hogy a jövőben az iPhone telefonokon meg fog jelenni ez a három lencsés megoldás. A homályos jelentés alapján viszont az a legjobb, ha még azért egy egészséges szkepticizmussal közelíthetjük meg ezt a hírt - bár be kell vallanunk, ez igencsak megfelel az Apple azon törekvésének, hogy az iPhone fényképezőgépeinek minőségét a végletekig fejlessze tovább.

Ami az idei évet illeti, mi azt várjuk az Apple-től, hogy három új iPhone modellt bocsásson ki: az 5.8 hüvelykes iPhone X utódját, az új 6,5 hüvelykes OLED modellt és egy megfizethetőbb, 6,1 hüvelykes LCD modellt. - A várható iPhone megjelenésekről már előző cikkeinkben beszámoltunk.

Neked mi a véleményed, megéri még egy plusz optikát szerelni az iPhone hátlapjára?

(Forrás: 9to5mac.com)

Milyen kijelző lesz az új iPhone modelleken? Milyen kijelző lesz az új iPhone modelleken?
2018. május 10.
Az Apple várhatóan három új iPhone modellt mutat be ősszel: két csúcskategóriás mobilt OLED kijelzővel és egy 6,1 hüvelykes, LCD kijelzővel rendelkező készüléket. Egy friss riportban a KGI elemzője, Ming-Chi Kuo további részleteket is megosztott arról, mit várhatunk még ettől az LCD modelltől.
Titkos gyárban készíti saját kijelzőit az Apple? Titkos gyárban készíti saját kijelzőit az Apple?
2018. március 20.
A Bloomberg neves portál robbantotta a hírt: Kaliforniában egy titkos épületben saját kijelzők gyártásába fogott az Apple. Ahogy a cégtől megszokhattuk, elhagyják az eddig megszokott technológiákat és egy teljesen újat vezetnek be.
Végre egy Apple innováció, amit érdemes lesz másolni Végre egy Apple innováció, amit érdemes lesz másolni
2018. május 15.
Az utóbbi hetekben a legtöbb cikk arról szólt, hogyan másolják egymást az okostelefon gyártók ahelyett, hogy saját, innovatív ötletekkel állnának elő. Nos, az Apple végre tett valamit ennek érdekében, ugyanis olyan gyártási technológia fejlesztésébe fektetett be, amely forradalmasítja az eddigi módszereket, a környezetvédelmet fókuszba helyezve.