Másolja az Apple a Huawei-t? Ez lesz a következő iPhone nagy dobása!

2018. április 16. -
A gazdasági napilapban kiadott jelentése azt jelzi, hogy az Apple igen korán, akár jövőre is kiadhat egy olyan iPhone-t, melynek három lencséje lesz és fejlettebb zoom rendszere. Miután az Apple bemutatta az iSight Duo kettős objektív rendszerét az iPhone 7 Plus-on, amely szintén jelen van az iPhone 8 Plus és az iPhone X készülékeken, ez az új hardveres változás mindössze két évet venne igénybe.
Másolja az Apple a Huawei-t? Ez lesz a következő iPhone nagy dobása!

A MacRumors megjegyezte, hogy az okostelefonok piacán a konkurencia - különösen a kamerák körül - egyre csak nő, így az Apple 2019 második felében fogja útnak indítani az első három lencsés iPhone modellt.

Az Economic Daily News megjegyzi, hogy a Huawei már kiadott egy ilyen okostelefont, a P20 Pro-t. Itt látható a 9to5mac oldal által készített elemzés a P20 Pro három lencsés hátsó kamerájáról: 

“Az elsődleges érzékelő egy 40MP RBG szenzor, amelyet egy 20MP másodlagos monokróm érzékelő támogat. Az elsődleges érzékelőnek szilárd f / 1.8 nyílással kell fotóznia, és a másodlagosnak képesnek kell lennie arra, hogy feljavítsa ezt f / 1.6-ra.

Ez a lenyűgöző harmadik, 8MP-es teleobjektív, amelyet a "nagy hatótávolságú" fényképezéshez használnak, lehetővé teszi az 5x-ös hibrid zoom-ot ezen a telefonon. 

huawei_p20_pro

Ami a jövőbeni hasonló felállású iPhone-t illeti, a jelentés azt jósolja, hogy 12 megapixeles objektívvel fog rendelkezni, amely akár ötszörös nagyításra lesz képes (feltételezhetően optikaira) - ami 2x-es optikai zoom-ot jelentene a jelenlegi hardveren. 

Ez az első hír arról, hogy a jövőben az iPhone telefonokon meg fog jelenni ez a három lencsés megoldás. A homályos jelentés alapján viszont az a legjobb, ha még azért egy egészséges szkepticizmussal közelíthetjük meg ezt a hírt - bár be kell vallanunk, ez igencsak megfelel az Apple azon törekvésének, hogy az iPhone fényképezőgépeinek minőségét a végletekig fejlessze tovább.

Ami az idei évet illeti, mi azt várjuk az Apple-től, hogy három új iPhone modellt bocsásson ki: az 5.8 hüvelykes iPhone X utódját, az új 6,5 hüvelykes OLED modellt és egy megfizethetőbb, 6,1 hüvelykes LCD modellt. - A várható iPhone megjelenésekről már előző cikkeinkben beszámoltunk.

Neked mi a véleményed, megéri még egy plusz optikát szerelni az iPhone hátlapjára?

(Forrás: 9to5mac.com)

Ez durva! - Szándékosan lassítja a Samsung a készülékeit? Ez durva! - Szándékosan lassítja a Samsung a készülékeit?
2018. október 29.
Egészen megdöbbentő infók kerültek nyilvánosságra a Samsung háza tájáról. A dél-koreai óriást közel 6 millió dolláros bírsággal büntették, mert az szándékosan lassította a készülékeit, miközben erről nem tájékoztatta a felhasználókat.
Új generációs MacBook Air és iPhone SE 2 márciusban? - Ezeket mutathatja be az Apple! Új generációs MacBook Air és iPhone SE 2 márciusban? - Ezeket mutathatja be az Apple!
2018. március 19.
Forr az internet az Apple következő konferenciájának hírétől. A meghívók kimentek, az emberek pedig találgatnak.
„Meglepetés” iPhone is érkezhet ősszel „Meglepetés” iPhone is érkezhet ősszel
2018. augusztus 27.
Szeptemberben az eddigi hírek alapján 3 új iPhone modellt várhattunk, két OLED verzió mellett egy LCD kijelzős készülék formájában – leginkább az iPhone X vonal folytatásaként. Úgy tűnik azonban, hogy az Apple más meglepetést is tartogat a tarsolyában, ami ezúttal még egy iPhone frissítés formájában érkezhet.