Mi case su case! - iPhone tokok, melyeket mi is használunk

2022.06.13 0 hozzászólás 3090 olvasás
Mi case su case! - iPhone tokok, melyeket mi is használunk

Bizonyára sokak dilemmája meghatározni, készülékükhöz melyik kiegészítő passzol leginkább. Ezzel kapcsolatban szeretnénk saját tapasztalataink alapján bemutatni, csapatunk mi alapján választ iPhone kiegészítőket. Soron következő cikkünkben tehát azt mutatjuk be, hogy mi mely iPhone tokokra tettük le a voksainkat.

Arról már olvashattatok, hogy egyes hírességek mely tokjainkat használják szívesen és miért. Arról azonban még nem esett szó, hogy csapatunk tagjai milyen mezben lépnek pályára a mindennapokban.

Sipi, a sztahanovista szervizvezetőnk: 

"iPhone 5s készülékemhez Magpul Field iPhone 5 tokot használok. Döntésemben a masszív iPhone tok vastagsága, a megemelt pereme és a stabil fogást és tapadást biztosító PMAG stílusú bordázata segített. Eleinte kicsit furcsállottam a tok rideg fogását, de egyáltalán nem bántam meg, szerintem nagyon jól fogja a készüléket. Bár igyekszem nagyon vigyázni rá, olykor-olykor előfordul, hogy a telefon nem a kívánt sebességgel és becsapódási szögben landol valamilyen kemény felületen, azonban a Magpul Field iPhone 5s tok eddig jól állta a sarat.

IMG_3703vágott

 A Magpul iPhone 5s tok előtt egy fekete Incipio iPhone 5 tokot használtam, mellyel teljes mértékben meg voltam elégedve, azonban valamilyen nyári színre szerettem volna váltani, ezért is esett a választásom a narancs színű Magpul iPhone tokra. Egyébként az Incipiot is nyugodt szívvel ajánlom bárkinek, remek darab, én például a barátnőmet egy lila Incipio iPhone tokkal leptem meg."

Sanyi, az őshonos szervizes:

IMG_3541vágott1

"Szabadidőmben levetem a szervizes inget és repülős overált, biciklis vagy motoros öltözéket húzok, hogy a szenvedélyeimnek hódolhassak. Ezért esett a választásom egy fekete méhkas kialakítású Ballistic Aspira iPhone 5s tokra. A magasfényű polírozott polikarbonát iPhone 5s tok egy belső gumi réteggel van ellátva, így az esetleges leejtések, ütődések során a tok magas rezgésszámot képes elnyelni, így megfelelő védelmet nyújt az iPhone-omnak az esetleges sérülésektől. Ez egy kétrétegű iPhone 5 tok, aminek a sarkai is megerősített védelmet garantálnak a készülék számára, mindemellett szerintem irtó klassz kiegészítő. Dizájnos és sportos egyaránt.

A Ballistic Aspira iPhone 5s tokhoz egy HandleBand univerzális biciklistartót használok, ha motorbiciklire vagy kerékpárra pattanok, így a készülékem még nagyobb biztonságban tudhatom, ráadásul mindeközben térképként vagy GPS-ként is használhatom az eszközt."

Gábor, a főni:

IMG_3522vágott

"Mint cégvezető, gondolnom kell arra, hogy ne a legnagyobb népszerűségnek örvendő, egyedi tokokat használjam, azokat meghagyom a vásárlóinknak - ráadásul profitunk is ebből származik, nem lenne okos döntés elkapkodni a legjobb tokjainkat a potenciális fogyasztók elől. Így egy Glossy Jelly iPhone 6 tokot használok.

Ez egy karcálló, ütésálló iPhone 6 tok, melynek váza a teljes peremet körülöleli. Egy csúszásmentes, ultravékony iPhone tokról beszélünk, ami ráadásul igen jó fogást biztosít. Jobban szeretem az ilyen és ehhez hasonló rugalmas iPhone tokokat és egyébként ez a darab is irtó közkedvelt, praktikus, ráadásul pénztárcakímélő megoldás. "

Márk, Optimus Fővezér:

"Az én iPhone 6- omon egy áttetsző Ballistic Jewel iPhone 6 tok díszeleg. Jó szolgálatot tesz nekem, ugyanis a készülékem rengeteget esik különböző keménységű felületekre, ezért szükségem van a ballisztikus védelmű iPhone tokra. A fogása kényelmes, a sarkakon kívül sehol sem növeli meg az iPhone 6 méretét, ami nagyon fontos egy ilyen ultravékony, elegáns készülék esetében. A sarokrészeken található megerősített védelem viszont fontos, hiszen azt tapasztaltam, hogy az iPhone sarkai igen gyorsan el tudnak kopni, ha komolyabb igénybevételnek vannak kitéve - márpedig nálam erről van szó. Ráadásul ezen az áttetsző, szakadásmentes iPhone 6 tokon úgy törik meg a fény, hogy egy különleges indigókék fény fut végig rajta. A Ballistic Jewel egy különleges, egyedi tok. Nem sok embernél láttam még ilyet, pedig megéri az árát. Ahogy mondani szoktam: A rock halott, a dizájn objektív!"

 IMG_3529vágott

Ricsi, a szatócs:

"Egy BMW 523i boldog tulajdonosa vagyok, így gyakorlatilag elképzelhetetlennek tartom, hogy iPhone 6 Plus készülékemen ne egy BMW - M Carbon/ Alu Hard iPhone 6 Plus tok díszelegjen. Korábban használtam átlátszó, ultravékony szilikon iPhone tokot, melyet szintén kedveltem, hiszen a népszerű iPhone 6 Plus dizájn értékéből semmit sem vont le a szilikon iPhone tok. Ennek plusz előnyét akkor használtam ki, mikor a BMW-t is szervizbe kellett vinni - ilyenkor pedig egy másik három betűs vállalat járgányait használtam és BKV-val jártam -, a bérletemet pedig a készülék hátlapja és a szilikon iPhone 6 Plus tok közé helyezve tároltam.

IMG_3519

Aztán jött a szerelem első látásra. BMW-fanként szinte azonnal meggyőzött az elegáns, sportos iPhone 6 Plus tok. A stílusos BMW-M logóval ellátott karbonszálas alumínium betéttel rendelkező lakkozott polikarbonát iPhone 6 Plus tok ultravékony kialakítása és a gombokhoz, portokhoz való tökéletes illeszkedése kiváló védelmet nyújt a telóm számára. Semmi pénzért sem cserélném le! Bár a minap épp a bolt előtt ejtettem le és sajnos egy apró karcolás keletkezett a tokon, de a készülék sértetlen maradt."

Szilvi, a mindenes:

"Két éve használok iPhone 5-öst, melyet egy menta színű Handwoven iPhone 5s/5 tokkal igyekszem megóvni a különböző karcolásoktól, szennyeződésektől. Eleinte olyan tokokat használtam, amik kizárólag a készülék oldaléleit védik, azonban hamar rájöttem, hogy az addig olyannyira fontosnak tartott dizájn valamelyest háttérbe szorítható a védelemmel szemben, hiszen olyan iPhone 5 tokot is beszerezhetek, amely a telefont teljes egészében körbeveszi, így biztosítva 360°-os védelmet iPhone 5 készülékemnek.

 IMG_3709

Mivel velem is előfordul, hogy elejtem a telefonom, mindenképpen a gumis iPhone tokokat részesítem előnyben, hiszen ezek több rezgést képesek elnyelni egy-egy esetleges leejtés alkalmával. Valamint érdemes odafigyelni arra is, hogy emelt peremű iPhone tokot válasszunk, ezek ugyanis segítenek az iPhone kijelző karcolás elleni védelmében. A műanyag iPhone tokoktól azért tartok, mert egy komolyabb ütődés során a tokon látható sérülés keletkezhet vagy rosszabb esetben akár el is törhet."

Niki, az apró apród

"Nekem iPhone 4s készülékem van, melyet egy Color Gem Lucent Jelly Ring iPhone bumperrel igyekszem megóvni a különböző sérülésektől. Szeretem, mert kényelmes a fogása, bár minimális mértékben nagyít a telefonon, de nem vészes és a térerő jelerősségét sem befolyásolja. Ráadásul kiemeli a telefon elegáns megjelenését és megfelelő védelmet nyújt a telefon széleinek és sarkainak. Ez az iPhone 4s bumper kapható egyszerűbb, matt színekben is, viszont nekem jobban tetszett a csillogós, arany színű darab.

IMG_3534vágott

Annak érdekében, hogy a készülék elő- és hátlapja ne váljon karcossá, a biztonság kedvéért iPhone 4s üvegfóliát is használok, hogy a telefonomat mindennemű karcolástól megóvjam."

Karesz, a marketing guru :

"Bevallom, én leginkább a dizájn miatt használom a Natural Wood iPhone 5s tokot. A tok oldalán található gumírozott megoldás kellemes és biztos fogást kölcsönöz. Nem számítottam rá, de a fahátlap a használat során kifényesedett, amitől szerintem meg szebb lett. Ami miatt kicsit hiányérzetem van, az a fa iPhone tok alul-felül nyitott kialakítása, ugyanis emiatt a bekapcsoló gomb körül apró kopások keletkeztek.

IMG_3538

Ebből kifolyólag a hétvégi kocsmatúrák alkalmával mindig lecserélem a fa iPhone 5s tokomat egy fekete színű Para Collection-re. Ez a tok félig átlátszó, így remekül kiemeli az 5s-em eleganciáját. Anyagát tekintve egy egyszerű TPU-ból készült tartós, szakadásálló iPhone 5s tokról beszélünk, tapintása kellemesen puha és mégis megfelelő védelmet nyújt telefonom számára a kétes kimenetelű hétvégi esték során. Akik esetleg szeretik az egyedibb színösszeállításokat, akár neon zöld kiadásban is megvásárolhatják a kiegészítőt.

Ezenkívül pedig egy Sarma Peg univerzális autóstartót használok. Nagyon jó kis cucc, imádom, mert a csipeszes kialakítása miatt akár tokkal együtt is belefér a telefonom, így nem kell minden alkalommal kivennem azt a tokjából. Minden alkalommal leveszem a szélvédőről majd újratapasztom és egyáltalán nem veszített tapadásából. Akik viszonylag sokat utaznak autóval és iPhone-jukat GPS eszközként is alkalmazzák, mindenképpen jó vásárt csinálnak egy ilyen autós iPhone tartóval.

Zoli bácsi, a hiperkocka:

A webfejlesztőnket sajnos csak online sikerült elérnünk - őszintén, kit lepett meg a tény? Elmondása szerint azért használja a more.thing Para Collection 5s/5 tokjának fekete változatát, mert a feleségétől ezt tudta lenyúlni. Mindenki kedvenc Zoli bácsijának energiaital gyűjteménye már önmagában szót érdemel, az alábbi képen egy töredékét tekinthetitek meg a tekintélyes kollekciónak, melynek száma nemrégiben elérte 117 a db-ot.

IMG_3536vágott

Céges iPhone:

A céges telefon nem rendelkezik önálló identitással és mivel legtöbbször Sipi használja, így a szervizvezetőnk privát iPhone-jához hasonlóan a céges készülék is a Magpul Field iPhone tokot viseli magán a mindennapi munka során.

IMG_3706vágott

Amennyiben bármely iPhone tok felkeltette érdeklődésed, a megfelelő linkre kattintva megvásárolhatjátok. Ha pedig a csapatunk által használt iPhone tokok közül egyik sem nyerte el a tetszésed, tégy egy próbát az smartclinic.hu weboldalon!