Mi lehet drágább egy iPhone XS Max-nál? Hát egy tiszta arany XS Max!

2018. október 1. -
Érezted már úgy, hogy egy milliárdos bőrébe kéne bújnod ahhoz, hogy egy iPhone XS Max-ot megengedhess magadnak? Ha a legújabb, az orosz Caviar által kifejlesztett csodára és leginkább az árára nézel, már kétszer át fogod gondolni ezt az elképzelést. A gyártó ugyanis igazi arany borítást adott az Apple csodának, ami finoman szólva is megdobta az értékét.
Mi lehet drágább egy iPhone XS Max-nál? Hát egy tiszta arany XS Max!

Most aztán tényleg a bokánkat veri az állunk, pedig a Caviar már nem egy meghökkentő dolgot „művelt” az Apple okostelefonjaival. Ha emlékszel még a Tesla fedőnevű iPhone X-re, ami napelemes részleteket is kapott (mondjuk nehéz erre nem emlékezni), azt is az orosz cégnek köszönhetjük.

Ezúttal az iPhone XS Max került új köntösbe, mégpedig tiszta arany köntösbe, ennél is pontosabban 150 grammnyi luxusba borítva. A Caviar csupán egyetlen modellt készített, az ára pedig több, mint 15 ezer dollár – ehhez képest egy „mezei” XS Max már nem is tűnik olyan pénztárca szaggatónak.

iphone_xs_max_arany

Akinek ennél vékonyabb a tárcája, de luxus körökben szeretne válogatni, az a szintén a Caviar által készített fekete iPhone XS Max-ot is választhatja, 400 gyémánt társaságában. Ez a modell már a bűvös 10 ezer dolláros határt sem súrolja, de még így is könnyek szöknek a szemünkbe az ár láttán.

A gyártótól egyébként cseppet sem meglepőek ezek a csinosítgatások, hiszen éppen arról híres, hogy iPhone készülékeket tervez újra drágakövekkel, arannyal és akár némi meteorittal is. Sokaknak a Caviar szó hallatán pedig azok az eszközök ugranak be, melyekről az orosz elnök, Vladimir Putyin arcmása néz vissza.

iphone_xs_max_caviar

De az arany bevonatú iPhone XS Max valószínűleg a cég eddigi legnagyobb dobása, de hogy ez a kincs végül kinek a gyűjteményét fogja gazdagítani, az egy gigászi kérdőjel. Azért a Caviar a „szegényebbekre” is gondolt, ugyanis a kínálatában többféle iPhone XS Max csoda is megtalálható, egészen jutányos 6000 dollár alatt – bár részletfizetés egyik modell esetében sem áll rendelkezésre.

Milyen kijelző lesz az új iPhone modelleken? Milyen kijelző lesz az új iPhone modelleken?
2018. május 10.
Az Apple várhatóan három új iPhone modellt mutat be ősszel: két csúcskategóriás mobilt OLED kijelzővel és egy 6,1 hüvelykes, LCD kijelzővel rendelkező készüléket. Egy friss riportban a KGI elemzője, Ming-Chi Kuo további részleteket is megosztott arról, mit várhatunk még ettől az LCD modelltől.
Kiderült! Az iPhone X a legkönnyebben eltörhető okostelefon - Videó! Kiderült! Az iPhone X a legkönnyebben eltörhető okostelefon - Videó!
2017. november 13.
Az Apple szerint az iPhone X telefonnak van a legtartósabb kijelző üvege, amelyet valaha okostelefonban használtak, mert 50%-kal mélyebbre tették az erősítő réteget. Ennek ellenére a különböző ejtési tesztek azt mutatják, hogy az üveg és a beton kombinációja még mindig nem működik jól.
iPhone XS (Max): Váltsak vagy várjak? iPhone XS (Max): Váltsak vagy várjak?
2018. október 11.
Nehéz dolguk van azoknak, akik új iPhone vásárlásán törik a fejüket. Azt már tudjuk, hogy az iPhone X-hez hasonlítva az iPhone XS nem hozott be annyi újdonságot az életünkbe, ami miatt érdemes lenne az egy évvel korábbi modellt választani.