Milyen kijelző lesz az új iPhone modelleken?

2018. május 10. -
Az Apple várhatóan három új iPhone modellt mutat be ősszel: két csúcskategóriás mobilt OLED kijelzővel és egy 6,1 hüvelykes, LCD kijelzővel rendelkező készüléket. Egy friss riportban a KGI elemzője, Ming-Chi Kuo további részleteket is megosztott arról, mit várhatunk még ettől az LCD modelltől.
Milyen kijelző lesz az új iPhone modelleken?

Annak ellenére, hogy például a 3D Touch nem fog megvalósulni - mint azt korábban jósolta-, Kuo úgy véli, hogy az Apple olyan erősebb kijelző üveget fog használni, amely ütésállóbb és könnyebb lesz elődjeinél. Az olcsóbb iPhone a találgatások alapján CGS (Cover Glass Sensor) szerkezetű kijelzővel fog megjelenni, ami egy sokkal vékonyabb üveget jelent, mint amit eddig a készülékekbe építettek.

kijelzo

Az Apple arról is beszámolt, hogy az érintés-érzékelő mellett vékonyréteg-érzékelővel is kiegészíti a készüléket. Az viszont még nem világos jelenleg, pontosan milyen funkciót lesz képes ellátni ez az üveg borítás. Amit eddig tudunk, hogy az érintőképernyő költsége így 15%-kal nagyobb lesz, mint a korábbi verzióknál.

Az új iPhone készülékekről folyamatosan jelennek meg pletykák, egyik legújabb a tripla kamera beépítése volt. Ha érdekel vélemény cikkünk a témában, kattints ide!

iphone_2018

A jelentés ezen kívül azt is tartalmazza, hogy minden iPhone, beleértve a két OLED modellt, át fog állni a CGS módszerre 2019-ben, mely érthető, ha az Apple megbízhatóbb és kevésbé törékeny okostelefonokat szeretne gyártani. A beszállítók így enyhe bevételnövekedést tapasztalhatnak majd, mivel a CGS technológia költsége kissé magasabb, mint amit az előző iPhone kijelzőin alkalmaztak.

(forrás: 9to5mac.com)

Tervező álmodta meg, hogy nézne ki egy blush gold iPhone X Tervező álmodta meg, hogy nézne ki egy blush gold iPhone X
2018. április 24.
A népszerű dizájner és tervező Martin Hajek új alkotással rukkolt elő, melyben megmutatja, hogy nézhetne ki az iPhone X felhozatal ebben az évben. Míg korábban már láttunk néhány RED iPhone X tervet, Hajek elképzeléseiben egyaránt megjelenik a piros és az arany szín is.
Vége a találgatásoknak! – Így néz ki az iPhone 8! Vége a találgatásoknak! – Így néz ki az iPhone 8!
2017. augusztus 8.
Az elmúlt időszakban ezerféle grafika, rajz, fénykép és videó született a következő, egyelőre név nélküli iPhone kinézetéről. Azonban a mai napon kitisztult a kép és kijelenthetjük, már biztosak lehetünk benne: így néz ki a szeptemberben megjelenő legújabb iPhone!.
9+1 leleplező iPhone 8 tokot találtunk az internet bugyraiban 9+1 leleplező iPhone 8 tokot találtunk az internet bugyraiban
2017. augusztus 30.
Összegyűjtöttük neked a 10 legérdekesebb iPhone 8 tokot, amit az internet rejt magában. Gondoltad volna, hogy a készülék megjelenése előtt 2 héttel már válogatni tudunk a különböző átlátszó, szilikon, vagy épp törésálló iPhone 8 tok közül? Ráadásul a képek nem csak érdekességként szolgálnak, hasznos infókat is le lehet belőlük szűrni.