Milyen kijelző lesz az új iPhone modelleken?

2018. május 10. -
Az Apple várhatóan három új iPhone modellt mutat be ősszel: két csúcskategóriás mobilt OLED kijelzővel és egy 6,1 hüvelykes, LCD kijelzővel rendelkező készüléket. Egy friss riportban a KGI elemzője, Ming-Chi Kuo további részleteket is megosztott arról, mit várhatunk még ettől az LCD modelltől.
Milyen kijelző lesz az új iPhone modelleken?

Annak ellenére, hogy például a 3D Touch nem fog megvalósulni - mint azt korábban jósolta-, Kuo úgy véli, hogy az Apple olyan erősebb kijelző üveget fog használni, amely ütésállóbb és könnyebb lesz elődjeinél. Az olcsóbb iPhone a találgatások alapján CGS (Cover Glass Sensor) szerkezetű kijelzővel fog megjelenni, ami egy sokkal vékonyabb üveget jelent, mint amit eddig a készülékekbe építettek.

kijelzo

Az Apple arról is beszámolt, hogy az érintés-érzékelő mellett vékonyréteg-érzékelővel is kiegészíti a készüléket. Az viszont még nem világos jelenleg, pontosan milyen funkciót lesz képes ellátni ez az üveg borítás. Amit eddig tudunk, hogy az érintőképernyő költsége így 15%-kal nagyobb lesz, mint a korábbi verzióknál.

Az új iPhone készülékekről folyamatosan jelennek meg pletykák, egyik legújabb a tripla kamera beépítése volt. Ha érdekel vélemény cikkünk a témában, kattints ide!

iphone_2018

A jelentés ezen kívül azt is tartalmazza, hogy minden iPhone, beleértve a két OLED modellt, át fog állni a CGS módszerre 2019-ben, mely érthető, ha az Apple megbízhatóbb és kevésbé törékeny okostelefonokat szeretne gyártani. A beszállítók így enyhe bevételnövekedést tapasztalhatnak majd, mivel a CGS technológia költsége kissé magasabb, mint amit az előző iPhone kijelzőin alkalmaztak.

(forrás: 9to5mac.com)

Hogyan oldottam meg az iPhone legidegesítőbb problémáját egy vonatút alatt? Hogyan oldottam meg az iPhone legidegesítőbb problémáját egy vonatút alatt?
2018. június 21.
Gyönyörűek a legújabb iPhone-ok és az Apple minden évben újabb szuper fejlesztésekkel lep meg minket, ez tény. De az újításoknak ára is van, még ma is úgy használom a telefonom, hogy fáj a jack csatlakozó hiánya.
Szimplából tripla – meddig mehet még fel a kamerák száma? Szimplából tripla – meddig mehet még fel a kamerák száma?
2018. július 3.
Mintha csak tegnap lett volna, amikor még mindenki egyetlen kamerás okostelefonnal szaladgált, aztán jött a duál, majd a tripla kamerarendszer és már azt sem tudjuk, hol lesz a határ. De honnan jutottunk idáig és mit várhatunk a jövőben? Lesz-e megállás három kameránál vagy még több jöhet?.
Ezeket a funkciókat várjuk 2019-ben az okostelefonoktól Ezeket a funkciókat várjuk 2019-ben az okostelefonoktól
2018. július 31.
Bár még bőven benne vagyunk az évben, az idei zászlóshajókról már annyi információt kaptunk, hogy nem tartogathatnak nekünk túl sok meglepetést. Sokkal izgalmasabb ezért egy picit belesni a jövőbe és találgatni, vajon milyen funkciókkal bővülhetnek az okostelefonok – pontosabban mi felhasználók mit szeretnénk látni.