Kedves Ügyfeleink! Szervizünk Húsvéti ünnepek miatt 2023.04.07. (péntek) és 2023.04.10-án (hétfő) között zárva tart! Nyitás: 2023.04.11-én kedden. (X)

x

Minden hibára van megoldás - Smart Clinic összefoglaló 29. hét

2022.06.27 0 hozzászólás 480 olvasás
Minden hibára van megoldás - Smart Clinic összefoglaló 29. hét

A kiegészítők és hírek mellett ezen a héten leginkább az Apple termékek meghibásodásaival foglalkoztunk. Összegyűjtöttük a leggyakoribb MacBook hibákat és az iPhone érintés problémájához hasonlóan az otthoni megoldásokat is…

Felrobbanhat az iPhone, ha nem vigyázol?

Nagyjából félévente hallani olyan híreket, amik az iPhone-ok gyulladásához, robbanásához kapcsolódnak, ezúttal egy fiatal kislány készülékével akadt probléma. Hogy milyen ok lehet háttérben, azt pontosan még nem tudni, ezért cikkünkben sorra vettük a lehetőségeket és azt is, mennyi esély van rá, hogy ez veled is megtörténik.

Gyakori MacBook problémák és megoldásaik I/II

Tökéletes MacBook nincsen, de ordító hibáktól sem kell tartanod, ha az Apple notebookját választottad társadul. Két részes sorozatunkban összesen 9 olyan problémát gyűjtöttünk össze, ami bárkivel előfordulhat és amit akár a kanapén ülve is meg tud javítani.

Gyakori MacBook problémák és megoldásaik II/II

Sorozatunk második felében többek közt macOS és alaplapi hibákkal foglalkoztunk, ami mellé a híres kernelpánik is befért. Még több hibát és persze javításukat is megtalálod a folytatásban, csak kattintanod kell hozzá!

Mit csinálj, ha az iPhone nem reagál érintésre?

A MacBook hibák mellett az iPhone sem maradhatott ki, ezúttal a kijelző érzéketlenségét vettük nagyító alá és egy teljes cikket szenteltünk azoknak a trükköknek, amikkel szerviz nélkül is orvosolhatod a problémát.

Lenyűgöző Guess iPhone tokok, amikkel a legnagyobb tömegben is ragyogni fogsz

Levezetésként csillogó és nőies tokokat válogattunk össze, amik bármilyen fesztivál vagy alkalmi szettet képesek feldobni. Imádod a glittereket vagy a különleges minták állnak hozzád közel. Kínálatunkban izgalmas darabokra találsz!