Mindent a kijelzővédő üvegfóliákról!

Mindent a kijelzővédő üvegfóliákról!

Szögezzük le. A kijelzővédő üvegfólia a legfontosabb kiegészítő, amelyet a készüléked mellé vásárolhatsz. Láthatatlan, szinte alig érezhető, a mindennapi használatot egyáltalán nem befolyásolja. Mégis, mindennél fontosabb a jelenléte.

Mire jó a kijelzővédő?

A telefonod az életed része. Meghatározza az életviteled. Hozzátartozik a mindennapjaidhoz. Jóformán mindent el tudsz rajta intézni, így szinte elkerülhetetlen, hogy ne tartsd egész nap a zsebedben, kezedben, fürdőkád peremén, vagy épp az autód rádiója alatt. Ennek köszönhetően számtalan olyan veszély elé állítod, amelyre talán nem is gondolnál.

A kijelzőjének már az is végzetes lehet, ha ugyanabba a zsebedbe teszed, amelyikben már egy kulcs is helyet kapott azelőtt. Miután kiemeled a zsebedből, szomorúan fogod tapasztalni, hogy a kijelzője össze-vissza karcolódott.

thecoos-screen-protector

Gondolkozz el, a környezetedben találsz olyan ismerőst, akinek már megrepedt, vagy eltört a kijelzője? Fogadjunk, hogy igen. Azt tudtad, hogy a 35 éven aluli fiatalok 50%-a 1 éven belül összetöri a telefonját? Ebben cikkben összegyűjtöttünk egy csomó fontos adatot arról, hogy miért rossz döntés az, ha nem használsz kijelzővédő üvegfóliát.

Nem mindegy, hogy melyiket választod

Nem kertelünk, a piacon rengeteg olcsó üvegfólia kapható, akár online, akár a minőségileg erősen megkérdőjelezhető boltok polcain. Persze kecsegtető lehet a gondolat, hogy párszáz forintért kiváltsd azt, amit máshol több ezer forintért kapnál meg, de valld be magadnak, ez irreális elvárás.

Mi lehet a különbség egy olcsóbb és egy drágább fólia között?

A tartóssága

Azaz, hogy mennyi időn keresztül képes védelmezni a készüléked. Az üzletünkben kapható kijelzővédőket fél évig nyugodt szívvel használhatod, nem fognak elválni a képernyőtől. Ezzel szemben egy silányabb minőségű üvegfóliát sokkal gyakrabban kell majd cserélned.

A hatékonysága

Ha az időtállóságot nem tartod szem előtt, mert van időd és kedved havi rendszerességgel lecserélni a fóliát, ne feledkezz meg annak hatékonyságáról sem. A kevésbé megmunkált üvegek leginkább a lelkiismereted megnyugtatását szolgálhatja, a kijelződ védelmét semmiképp sem. Ezért érdemes edzett üvegek közül választanod, amelyek tervezésébe energiát és időt fektettek, a hatékonyabb védelem érdekében.

Névtelensss

Hol érdemes és hol nem érdemes vásárolni?

Internetről rendelni nagyon nagy kockázatot jelent. Ha eBay-ről rendelsz fóliát, több hétig, sőt több hónapig is eltarthat, mire megérkezik. Arról nem is beszélve, hogy közben könnyedén sérülhet a telefonod kijelzője, sőt összetörhet a szállítás alatt maga a kiegészítő is. Érdemes azon a pár ezer forinton spórolnod, és több hónapot várnod arra, hogy ez a bizonytalan áru megérkezzen hozzád?

Üzletünkben láthatod azt, amit megvásárolsz. Nem árulunk zsákbamacskát, és nem kell amiatt aggódnod, hogy teljesen mást kapsz attól, amit szerettél volna. Sok éve foglalkozunk kijelzővédőkkel, és nyugodt lelkiismerettel mondhatjuk, rengeteget próbáltunk már ki. Nagyon sok jót, és még több rosszat is. Az évek alatt kiválogattuk azokat, amelyeket érdemes használni.

Üzletünkben háromféle kijelzővédő fólia közül tudsz választani

Egyszerű, karcálló műanyag védőfóliák

A műanyag védőfóliák a készülékek karcolódásának elhárításáért felelnek. Ezen kívül nem ígérnek sokat. Mivel nem ütésállóak, ha leesik a készüléked, a kijelződ szinte biztosan összetörik. Abban az esetben ajánljuk, ha egyáltalán nem jellemző rád, hogy leejtenéd a készüléked. Ellenkező esetben mindenképpen valami erősebbre van szükséged.

A karc- és törésálló kijelzővédő üvegfóliák

Az ütésálló kijelzővédő üvegfóliák már sokkal többet tudnak az műanyag elődjeiknél, ezért minden esetben megfelelő választásnak bizonyulnak. Szintén ellenállnak a karcolódásoknak és horzsolódásoknak, emellett az ütődésekkor keletkező rezgési energiákat is elnyelik, így nem a telefon képernyője fog összetörni, hanem maga az üvegfólia.

A karc- és törésálló 3D kijelzővédőüvegfóliák

51SyVp2472L

A 3D ütésálló kijelzővédő üvegfóliák a legújabbak a piacon. Nagy különbségük az előző társaikkal szemben, hogy amíg azok csupán a készülék képernyőjére fókuszálnak, addig a 3D-s üvegfóliák kialakításának következtében, a készülékek teljes előlapját lefedik.

Meg kell jegyeznünk, hogy a 3D üvegfólia nem minden tokhoz illik. Sajnos azokkal a tokokkal, amelyek erősebben tapadnak a készülékedre, nem lesznek kompatibilisek. A tok könnyedén felnyomja a fóliát, amitől az használhatatlanná válik. Mindenképpen érdemes vásárlás előtt érdeklődni, hogy melyiket válaszd.

Kollégáink örömmel segítenek abban, hogy melyik tok ad lehetőséget a 3D üvegfólia felhelyezésére. Az üzletünkben szinte az összes népszerű márkájú okostelefonra találsz karc- és törésálló kijelzővédő üvegfóliát.

Felhelyezése

Ha úgy döntöttél, hogy kijelzővédő üvegfóliával látod el a készüléked, akkor nagyon jól döntöttél. Ideje arról beszélnünk, hogy tudod majd azt a telefonodra varázsolni. A munkatársaink, akik már több száz üvegfóliával dolgoztak, ingyen és pillanatok alatt segítenek neked a felhelyezésében. Természetesen megértjük, ha nehézkes számodra az üzletünk meglátogatása, és te magad szeretnéd felhelyezni a fóliát.

Általános hibák és problémák a felhelyezésével kapcsolatban

A legnagyobb hibaforrás az, ha nem kellő gyorsasággal helyezed fel a készülékedre. A megvásárolt üvegfólia dobozából való kivétel után, a használat előtt le kell húznod róla egy ragasztó anyagot. Miközben ezt a ragasztóanyagot eltávolítod, statikusan feltöltődik az üvegfólia. Ennek hatására a körülötte lévő levegőben található porszemeket magához vonzza. Ügyelj arra, hogy tiszta és szélvédett helyen próbálkozz a felhelyezésével.

tempered-glass-iphone-6_5571b71b616da

A csomagolásban található egy nedves törlőkendő, azzal tisztítsd meg olyan alaposan a kijelzőt, amennyire csak tudod. Ez nagyon fontos, hiszen ha zsíros marad, vagy egy nagyobb porszem alá kerül, az megakadályozhatja a fólia teljes tapadását is.

Tehát ne habozz sokat, amint tudod, helyezd fel a készülékedre, minél tovább vársz, annál biztosabb a porosodás. Az üzletünkbe rengeteg olyan készüléket hoznak, amit otthon próbáltak meg felhelyezni üvegfóliával, de a kellő tapasztalat nélkül ferdén, rosszul ragasztották azt rá. Mivel nem hagynak nyomot, így nem probléma a levétele, csupán anyagi veszteséggel jár, de azt is jobb elkerülni.

android tippek iphone tippek trükkök kijelzővédő okostelefon trükkök
Megosztás: