Mit tehetünk közösen, hogy biztonságban javíttassuk meg készülékünket?

Mit tehetünk közösen, hogy biztonságban javíttassuk meg készülékünket?

A koronavírus rohamos terjedése következtében gyakorlatilag leállt a világ eddigi megszokott működése. Jelenleg két védekezési forma ismert: a #maradjotthon és a #socialdistancing, ezek betartásából szükségszerűen következik az, hogy az eddigi személyes kapcsolattartást mára az online kommunikáció váltotta fel.

Azt tudjuk, hogy most nagyobb szükségünk van a digitális eszközökre, mint valaha, de vajon azt is tudjuk, hogy mit tegyünk, ha ezek óhatatlanul elromolnak ebben a krízishelyzetben? 

A mi elsődleges motivációnk nem más, mint a digitális kapcsolattartás fenntartása, ami ebben a nehéz időszakban még inkább fontos lett az emberek számára.  10 éves fennállásunk óta tapasztaltuk, hogy a digitális eszközök hibásodása, sérülékenysége szinte elkerülhetetlen, éppen ezért 3 alternatívát is kidolgoztunk, amivel segíteni tudjuk a szervizelés gyors és biztonságos módját.

safety first tábla

1. Szervizbiztonság level 100

Abban az esetben, ha mindenképp javításra lenne szükséged, de valamilyen oknál fogva nem élnél a szervizfutár-szolgáltatásunkkal, van egy jó hírünk. A  szervizeink jelenleg is működnek, rendkívüli nyitvatartási rend szerint — amely itt megtekinthető. 

Természetesen itt is fokozott óvintézkedéseket vezettünk be mind kollégáink, mind pedig az ügyfelek egészségének megóvása érdekében. Február óta a szervizeket két óránként fertőtlenítjük, ahogyan a beérkező készülékeket, illetve a javításhoz használt eszközöket is. A szervizben egyszerre csak egy ügyfél tartózkodhat a plexiüveg túloldalán, amit a pult köré emeltettünk. Ügyfeleseink és szervizeseink is szájmaszkban és védőszemüvegben dolgoznak. 

smart clinic biztonság

Tisztában vagyunk a küldetésünkkel, emiatt mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ezekben a nehéz napokban is segítsük működtetni a digitális kapcsolattartást az emberek között” – vallja Szabó Gábor, a Smart Clinic CEO-ja.

2. Expressz szervizfutár Budapesten

Szeretnénk a 2 millió budapesti lakos számára rendkívüli lehetőséget biztosítani. Az ügyfél akár egyetlen nap alatt visszakapja a javított készülékét anélkül, hogy el kellene hagynia a lakását.  Ez a módszer garantáltan biztonságos és — nem utolsó sorban — még kényelmes is. 

Nem kell napokig nélkülöznöd a készülékedet ebben a nehéz időszakban, amikor az nem csak a munkához, hanem a családi és baráti kapcsolattartáshoz is elengedhetetlen. Ezért döntöttünk úgy, hogy az ügyfél ajtaja elé költöztetjük az ügyfélszolgálatot annak érdekében, hogy a meghibásodott készülék mihamarabb megjavuljon. Természetesen ebben az esetben is teljes védőfelszerelésben érkezik futárunk a megadott címre. 

Alapvetően most az expressz futár díja Budapest területén INGYENES, csak abban az esetben kell kifizetned az oda-vissza szállítás 1.990 Ft-os költségét, ha a javítási összeg 15.000 Ft alatt van.

szervizfutár

Hogyan működik?

Ide kattintva töltsd ki a szervizfutár igénylő űrlapot, és a végén jelöld be: „Expressz futárt kérek Budapesten belül”. Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot az általad megadott telefonszámon, majd az átvételre is egyeztetünk veled időpontot.

Miután megrendelted az expressz futár szolgáltatást, a készülék futárunk általi átvételét követően e-mailben kapod meg az átvételi elismervényt — így emiatt sem szükséges fizikailag érintkezned vele.

3. Ingyenes szervizfutár-szolgáltatás országszerte

Márciustól a futárcég költségeit határozatlan ideig - amíg ez a járvány tart - cégünk átvállalja az ügyfelektől, tehát az ügyfélnek jelenleg ezért a kényelmi szolgáltatásért most nem kell fizetnie. Mi már pontosan megszerveztünk és kitaláltunk mindent, így neked már csak arra van gondod, hogy átadd a készüléked az érkező futárnak. Mi a szállításhoz szükséges felszerelésről és az előtte-utána fertőtlenítésről gondoskodunk, míg partnercégünk, az Express One csomagküldő olyan szolgáltatásokat tett lehetővé, mint az érintkezés nélküli fizetés vagy a saját mobillal történő aláírás.

A vészhelyzet idején mi is azt szorgalmazzuk, hogy aki csak tud, maradjon otthon, ezért minden tőlünk telhetőt bevezetünk és megteszünk annak érdekében, hogy biztonságban legyünk. Tudjuk, hogy a kapcsolattartás és a digitális eszközök használata talán még soha nem bírt olyan nagy jelentőséggel, mint most, ezért a felelősségvállalásunk nem kevesebb, mint az, hogy átvállaljuk most a szállítás költségét az emberektől az ország minden pontján: hiszen jól működő digitális eszközök nélkül zökkenőmentes digitális kapcsolattartás és ügyintézés sincs.

Kövess minket Facebookon és Instagramon is további hasznos tartalmakért!

iPhone szerviz Sony szerviz Látványszerviz MacBook szerviz Samsung szerviz rendkívüli
Megosztás: