Okoseszközök tömege került terítékre – Smart Clinic összefoglaló 33. hét

2022.06.27 0 hozzászólás 468 olvasás
Okoseszközök tömege került terítékre – Smart Clinic összefoglaló 33. hét

Ezen a héten szinte minden témába belekóstoltunk; voltak itt Mac tippek, iPhone kiegészítők, Androidos tanácsok és még az IP számok mögé is belestünk. És ha még ez sem lenne elég, a Note 10 újdonságait látva egy rövid kívánságlistát is összedobtunk az Apple felé…

10 macOS tipp kezdőknek II/II

Sorozatunk második részében folytattuk a „junior Mac-esek” kíművelését az eszközök alapvető funkcióinak bemutatásával. Ha hasonló cipőben jársz, itt a helyed, de ha hajlamos vagy elfelejteni egyszerűbb lehetőségeket, az ismétlés akkor sem fog ártani.

Beázott a telefonom, hogy történhetett ez? - Amit senki nem mondott el neked az IP számokról

Sokan elintézik azzal az IP67 vagy IP68 jelzést látva, hogy a telefonjuk vízálló és akár úszni is elmehetnek vele. De a menő tulajdonságnak gyorsan sírás lehet a vége, amikor a szervizben kiderül, hogy bizony beázott a készülék az IP besorolás ellenére. Miért lehet ez? Kattints és kiderül!

5 dolog, amit az Apple elleshetne a Galaxy Note 10-től

Mástól tanulni egyáltalán nem szégyen és az Apple-től sem bánnánk, ha néhány Galaxy Note 10 specifikációt az iPhone 11 szériában is bemutatna. Kamera vagy töltés fejlesztések? Mi mindent szeretnénk látni a legfrissebb modelleken?

Android tippek: Mit csinálj, ha nem kapcsol be a telefonod?

Gyakorlatilag teljesen tehetetlen vagy, ha a mobilod megadja magát és egyszerűen képtelenség bekapcsolni. Fontos adatok, a levelezéseid és az összes alkalmazásod elérhetetlen lesz, arról nem is beszélve, hogy kommunikálni sem tudsz így a külvilággal (már ha nem vagy épp laptop közelben). Cikkünkben sorra vesszük, mi okozhatja a hibát és hogyan tudod megoldani. Ha kíváncsi vagy, kattitns és olvasd el!

Ne várd meg, míg elúszik az esélyed – iPhone XS kiegészítők last minute árakon!

Az újabb iPhone szériák nekünk is izgalmasabbá teszik jó időre a napjainkat; megismerjük kívül-belül a modelleket és megérkeznek az első kiegészítők is. Ez viszont azzal is jár, hogy korábbi palettánk közt helyet kell találnunk az újdonságoknak – így te szuper árakon juthatsz hozzá egyes, már utolsó darabos termékeinkhez. Jó válogatást hozzá!