Okostelefon kiegészítők 20,000 forint alatt!

2022.06.30 0 hozzászólás 1678 olvasás
Okostelefon kiegészítők 20,000 forint alatt!

Már két lábbal az ünnepekben vagyunk, és te még mindig az ajándékokon gondolkodsz? Ráadásul a karácsony közeledtével rájöttél arra, hogy túlköltekeztél, és már nem tudsz rászánni az ajándékozásra annyit, amennyit szeretnél? A cikkünkben bemutatunk több minőségi és rendkívül praktikus 20,000 forintos ár alatt kapható ajándéknak valót, hogy tudj miből válogatni.

Mercedes Benz Pure Line Leather iPhone 6s/6 tok

Biztosak vagyunk benne, hogy van olyan ismerősöd, akinek iPhone 6/6s telefonja van. Abban is biztosak vagyunk, hogy örülne egy igazán nívós, minőségi és exkluzív telefon, ami nem csak a biztonságot ad a telefonnak, hanem luxusba is öltözteti azt.

legjobb_ajandekok_20_000_ft_alatt (2)

A Mercedes Pure Line ezeket a tulajdonságokat ötvözi, sőt elhozza az autómárkához jellemző sportosság érzését is. Nem meglepő, hogy leginkább fiúknak ajánljuk ezt a remek ajándék lehetőséget. A tokot valódi bőr borítja, vonalai élesek, és masszívak, kivágásai pontosak. Fekete és bordó színekben juthatsz hozzá erre a linkre kattintva 9,990 forintos áron.

Stilmind Kaiser II iPhone 7 tok

A Stilmind Kaser II új terméknek számít a kínálatunkban, tehát nem egy elcsépelt tokról beszélünk. Az előző cikkünkben már bemutattuk nektek a márkát, és a legjobb termékeit, így sok karaktert nem is pazarolnánk erre. Ha egy valóban különleges és impozáns ajándékot szeretnél adni, ez legyen az a tok!

legjobb_ajandekok_20_000_ft_alatt (5)

Cikk-cakk vonalai bohókássá teszik, pezsgő-arany színe pedig kiemeli a szürke, unalmas tokok világából. Ráadásul játékossága ellenére sikerült megtartania a Stilmind márkához méltó eleganciát is. Ha ismersz olyat, aki rajong a különleges, trendi dolgokért, ez az iPhone tok megfelelő ajándék lesz számára.  A Stilmind Kaiser II iPhone 7 tokhoz 11,990 forintos áron juthatsz hozzá, erre a linkre kattintva.

Habár teljesen más stílusú a két tok, a megbízhatóságukban és minőségükben hasonlóak.  Egyiket sem javasoljuk extrémebb körülmények közé vinni, de a mindennapi használat során megfelelően óvják az telefont az átlagos kihívásoktól.

Spigen Selfie Stick S520

Készítenél egy meghitt szép családi képet? Nem biztos, hogy elég hosszú lesz a karod, ha a karácsonyfát az egész család körbeállja. És egyébként is, szelfizni mindenki szeret, nem kell ünnephez kötni, sőt még nyaraláshoz sem. Az ember bármikor, és bárhol megmutathatja a boldog arcát a világnak. Nem árt, ha a készített képeken nem vagy kicsavart, nem lóg ki belőle a fél arcod, és nincs elmosódva. Ehhez nem kell mást tenned csak annyit, hogy ne remegjen a kezed, ne tartsd rossz felé, és ne túl rövid távolságból fényképez. Látod, nem is annyira könnyű jó szelfit csinálni.

legjobb_ajandekok_20_000_ft_alatt (3)

Ehhez nyújt segítséget a Spigen Selfie Stick. Elegáns, kis kompakt méretű kiegészítő, amit bárhova könnyedén magaddal vihetsz. A telefonodat egy pillanat alatt belehelyezheted, akár tokban is! A kar méretének hosszát is állíthatod, így az sem probléma, ha húszan és az sem, ha csak ketten szeretnétek képet csinálni. A telefonhoz bluetooth-on keresztül csatlakoztathatod, a vezérlőgombjával pedig kényelmesen lőheted a képeket. Igazán remek és praktikus ajándék lehet ez karácsonykor, korrekt 7,990 forintos áron.

Spigen Stealth univerzális autós tartó

A Spigen Stealth autós tartót akkor ajánljuk neked, ha valami különleges ajándékkal szeretnél készülni a karácsony estéjére. Ha van olyan ismerősöd, aki gyakorlatilag az autóban éli az életét, állandóan a volán mögött ül, akkor a Spigen termékével szerzed majd neki a legnagyobb örömöt.

legjobb_ajandekok_20_000_ft_alatt (4)

Funkciójában nem különbözik a többi autós tartótól, azonban külsejét tekintve már annál inkább. Leginkább egy nagy csipeszre hasonlít. A fekete-kék színekkel operáló Spigen autós tartó kialakításnak köszönhetően bármilyen telefon elfér benne, akár tokban is. Ragadós zselépárnája magabiztosan tapad az autó műszerfalára is. A tartó egyetlen hátránya, hogy a telefont csak vízszintes helyzetben tudod belehelyezni, és nem tudod forgatni. Azaz egy olyan biztos pontot kell találnod, amit te kényelmesen belátsz. Ezen kívül minőségi anyagból felépített, tartós és rendkívül mutatós darab. A Spigen Stealth autós tartót ezen a linken tudod 8,990 forintért megrendelni.

BMW Power Bank Tricolor Stripes

Ismersz olyat, akinek mindig lemerül a telefonja? Akit ahányszor megcsörgetsz, annyiszor van kikapcsolva? Ideális választás lehet számára a BMW Power Bank.

legjobb_ajandekok_20_000_ft_alatt (1)

Nem kell autós körökben mozognod ahhoz, hogy ismerd a BMW márkát, és annak minőségét. Az autógyártó hivatalos logójával ellátott külső akkumulátortöltő, 5000 mAh-val pörög, így akár kétszer is teljesen fel tudod vele tölteni a telefonodat, anélkül, hogy a power bankot töltőre dugnád. Minőségi anyaga, precíz kialakítása hosszú élettartamot sugall, kompakt mérete lehetővé teszi, hogy akár a zsebedben is magadnál tartsd. A BMW külső akkumulátor töltőhöz 17,990 forintért juthatsz hozzá üzleteinkben.

Bízunk benne megtaláltad a megfelelő ajándékot a fentiek közül, és már nem kell amiatt aggódnod, hogy üres kézzel maradsz karácsonykor. Már csak pár nap maradt, ne feledd! Üzleteink ünnepi nyitva tartásáról fent a Kapcsolat fülre kattintva, vagy pedig ezen linken olvashatsz.