Okostelefon az üzleti életben - 6 gondolat

2022.06.30 0 hozzászólás 1734 olvasás
Okostelefon az üzleti életben  - 6 gondolat

A legtöbbünk már el sem tudná képzelni az életét az okostelefonok nélkül. Beférkőztek mindennapjainkba, rajtuk olvasunk híreket, hallgatunk zenét, készítünk egymásról/magunkról fényképeket, és még sorolhatnánk. De vajon a munka világában is helyt tud állni egy készülék? Képesek kényelmesebbé tenni a mindennapjainkat a munkahelyen?

Jól tudjuk, hogy a mai technológiával készített okostelefonok mekkora tudással rendelkeznek, ismerjük és már többnyire használjuk is a képességeiket. Azonban még egy-egy területen nem érte utol magát a mai technika, ilyen a munka világa is. Pár pontban összeszedtük neked, hogy miként integrálhatod be a telefonod az életed ezen részére is.

Munka, már nem csak az irodában

Eddig a legtöbb esetben csak az irodában tudtál dolgozni. De gondolj bele, milyen kellemetlen, ha el kell szaladnod valahova, viszont egy kiemelten fontos ügy kellős közepén vagy, amit jó lenne minél hamarabb megoldanod. Utazás közben, ha épp várakozol egy buszra, vagy vonaton ülsz, nyugodtan felveheted újra a munkatempót. Kapcsolatban maradsz a munkatársakkal, ügyfelekkel, így nem kell megszakítanod egy-egy fontosabb ügyet sem, egy esetleges kötelező utazás miatt. Várakozás közben intézheted tovább az ügyeidet megkímélve magad attól, hogy az irodádban teljesíthetetlen mennyiségű feladat várjon. 

Információ a kezedben

Egy okostelefonnal bárhol és bármikor könnyedén hozzáférhetsz az internethez. Ebben semmi újdonság sincs. Viszont jó, ha tisztában vagy azzal, hogy mekkora tudás rejtőzik az internet világában. Bármilyen kérdésedre, amit nem tudsz, nagy valószínűséggel választ kapsz az interneten. Szükséged van egy bolt nyitva tartására? Szeretnél egy jogszabályt megtudni minél hamarabb? Egy épület pontos címét keresed? Ha okostelefont használsz, nem akadály.

okostelefon_az_üzleti_életben

kép forrása: technewstoday.com

Kerüld a felesleges kitérőket

A telefonok megjelenése előtt nehézkesen ment az egymás közötti információcsere. Azonban ezek megjelenésével minden felgyorsult, így az információ gyorsasága is. Amellett, hogy egész nap elérhető vagy, létrehozhatsz online táblázatokat, szöveges dokumentumokat, amiket többen szerkeszthettek egy időben. Így nem kell mindenkivel külön-külön megbeszélned az adott problémákat, ha elmarad egy konferencia, vagy beékelnek egy másikat, te azonnal tudni fogsz róla, és nem késel el, nem utazol feleslegesen.

Relaxálj

Egy hosszabb, pörgős napközben kicsit fel szeretnél engedni? Amikor már úgy érzed, hogy szétrobban a fejed, ha nem tartasz egy kis szünetet? A telefonodra elérhető számtalan alkalmazás segít elvonni a figyelmed a mindennapi kihívásokról, kicsit kilépni a világból, hogy nyugodtan töltődj fel. Indíts el egy jó zenét, amely segít ellazulni. Üzletünkben találsz olyan hangfalat, amely zene lejátszás közben fényjátékkal segít ellazulni. Garantálva a nyugalmat, és a kikapcsolódást.

okostelefonok_az_uzleti_eletben2

cultofmac.com

Használd ki a telefonos alkalmazásokat

Rengeteg remek alkalmazás áll a lehetőségedre, hogy megkönnyítse az üzleti életed. Töltsd le a legújabbakat és használd őket! Számos naptárat, számológépet, online munkafelületet találhatsz, de akár digitalizálhatod is az adminisztratív feladatokat, rendezheted a napi teendőidet, hogy semmiről se felejtkezz el és mindennel kész legyél a nap végére.

Bízunk benne sikerült pár jó tippel ellátni téged, amelyek előnyödre fognak válni.

Forrás: consultantjournal.com