Rövid héten is iPhone - Smart Clinic összefoglaló 43. hét

2022.06.21 0 hozzászólás 429 olvasás
Rövid héten is iPhone - Smart Clinic összefoglaló 43. hét

Heti cikkeinkben iOS tippek mellett az iPhone kamera hibákra fókuszáltunk és még néhány brutál erős tokot is felvonultattunk a szemek előtt. Nem tudod, melyiket olvasd el (először)? Összefoglalónkban mindből találsz ízelítőt!

iOS 13 - Így ellenőrizd a helyzetedhez hozzáférő alkalmazásokat

Az iOS sok szempontból megbízható rendszer, vírusok például szinte nem is fenyegetik a felhasználókat. Abban viszont nem tud (egyelőre) 100%-os megoldást nyújtani az Apple, hogy az egyes alkalmazások számára engedélyezett helymeghatározás után ne kerülhessen egyetlen személyes adat sem illetéktelen kezekbe. Hogyan tudod ezt mégis szabályozni és miben segít az iOS 13? Kattints és megtudod!

Gyakori iPhone kamera hibák és megoldások

Az iPhone-ok kamerájára alap esetben nem lehet panaszunk, de egyértelműen vannak kisebb nagyobb bakik fotózás során, amik bosszúságot okoznak. Cikkünkben összeszedtük a leggyakrabban előforduló hibákat és ezekre olyan otthoni megoldásokat is, amikkel szakember segítségével is újra „üzemképes” állapotba kerül az iPhone. Ha kíváncsi vagy, kattints!

Brutál erős védelem kompromisszum nélkül Gear4 iPhone tokokkal

Az igazi, ütésálló iPhone tokok résnyi piacán könnyű ragaszkodni azokhoz a kiegészítőkhöz, amik egyszer már beváltak. De ha már vágynál egy kis változatosságra, akkor a kínálatunkban még újoncnak száímtó Gear4 tokokat hamar a szívedbe fogod zárni. Masszívak, erősek és mégsem nélkülözik a stílusos megjelenést – ráadásul többféle típusban elérhetők, így formai korlátokba biztos nem fogsz velük ütközni. Kattints és ismerd meg a márka kínálatát!