Színeket akarunk látni a telefonokon!

2022.06.29 0 hozzászólás 1471 olvasás
Színeket akarunk látni a telefonokon!

Te is belefáradtál már abba, hogy ugyanazt a fekete hátlapot látod minden egyes alkalommal, amikor kijön egy új telefon? Léteznek már most is futurisztikus dizájnnal ellátott mobiltelefonok, de általánosságban a legtöbb márka a fekete, fehér, arany vagy kék színeket részesíti előnyben.

Persze ez részben érthető is, a legtöbb ember tokot tesz a mobiljára, és egy idő után szinte el is felejti, hogy néz ki eredetileg a készülék. De mi van azokkal, akik átlátszó tokot használnak, vagy akik egyáltalán nem használnak ilyen kiegészítőt? Mi a helyzet azokkal, akik egyedi megjelenésű telefonra vágynak még akkor is, ha azt csak a tok cseréjekor vagy tisztítás során látják?

Jó páran vagyunk olyanok, akik imádják, ha egy telefonnak igazán belevaló, őrült dizájnt adnak és ez alól a szín sem kivétel. Végtére is mindegyik hardver többé-kevésbé ugyanolyan, így miért ne lehetne valami jó kis dizájnnal megfűszerezni a készülékeket?

A HTC U12 + dizájnja például átlátszó kék, sejtelmesen megmutatva a belső alkatrészeket. Még ennél is szembetűnőbb a lángvörös kivitel, amit a cég már évek óta használ és a mélyvöröstől egészen a narancssárga és sárga színekig változik, attól függően, hogy milyen szögből nézzük a készüléket.

huawei_p20_pro

A színjátszós dizájn kapcsán nem lehet kihagyni a Huawei idei zászlóshajóját, a P20 Pro-t sem. Kétségkívül a magasfényű és fényvisszaverő, lilás-indigókék színű, alkonyt idéző P20 Pro rendelkezik az egyik legmenőbb külsővel, amit valaha láttunk telefonon. De a többi kivitelezés is lenyűgöző, a rózsaszín-arany és a sötétkék is nagyszerűen néz ki, utóbbi például időnként sötét tengerzöld színben is játszik.

 

A P20 Pro kétségkívül gyönyörű, de ahhoz, hogy sokáig ilyen pompásan mutasson, szüksége van védelemre. Az UAG Plyo ütésálló tok nem csak óvja a sérülésektől a készüléket, de átlátszó külsejének köszönhetően a gyönyörű dizájnt sem szorítja háttérbe.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a fekete telefonok nem lennének nagyszerűek, hiszen ezekre is lehet tenni valamilyen vagány dizájnt, de önmagukban is eleganciát tükröznek. A nemrég megjelent Vivo NEX egyébként, bár első pillantásra fekete, de ha elforgatod, a szivárvány összes színében ragyog, kis geometriai mintákban.

Te mit gondolsz? Maga a telefon kapjon menő, színes külsőt vagy inkább választasz hozzá valamilyen szuper tokot, amivel feldobod a visszafogott dizájnt? Kommentben várom a véleményed. :)

 

(forrás: androidcentral.com)