Színt vinnél a szürkés őszi mindennapokba? Dobd fel az iPad-et ezekkel a menő tokokkal!

2017. november 7. -
A metrón ülve, sőt az utcán sétálva is, egyre több ember kezében látjuk az Apple 2017-es év iPad-jét. Sajnos legtöbb esetben megfelelő védelmet nyújtó tok nélkül. Pedig hordozható eszköz lévén, legalább akkora szüksége lenne megbízható védelemre, mint egy okostelefonnak. Bemutatjuk a kedvenceinket, hogy a készüléked véletlenül se fázzon az őszi hidegben.
Színt vinnél a szürkés őszi mindennapokba? Dobd fel az iPad-et ezekkel a menő tokokkal!

Twelve South valódi bőr iPad tok

A stílusos iPad tokkal régi könyvnek álcázhatod az új iPad-edet, hiszen a bőrtok kiköpött mása egy klasszikus könyv kötetnek. A kiegészítő úgy lett kialakítva, hogy a régmúlt esztétikai normák egyedi kialakítását tükrözze. Két cipzár segíti az iPad-edet biztonságosan tartani, melyek cipzárhúzói is bőrből vannak. Ha kinyitjuk a tokot, látjuk, hogy rendelkezik peremmel is, mely így tökéletesen tudja a helyén tartani az új iPad-et, melyet a puha belső anyag véd az esetleges karcolásoktól.

twelve_south_bookbook_ipad_air_2_2-720x720

A tokban található belül egy kis támasz, mely segítségével beállíthatod az iPad dőlésszögét, hogy kényelmesen tudj gépelni vagy nézni rajta valamit. Bár a tokon nincs kivágás a kamerának, viszont a bőr betétnek van, így nem kell teljesen kivenned a tokból az iPad-odat, ha használni szeretnéd a kamerát.

UAG Metropolis iPad (2017) tok

Ejtettél már le valaha okostelefont, vagy tabletet? Nem is kell válaszolnod a kérdésre, tisztában vagyunk vele, hogy igen. Akár véletlenül, akár dühösen eldobva a készüléked, megilleti a legerősebb védelem, amit az UAG Metropolis iPad tok nyújt a számára.

uag_metropolis tok

Vásárlóink körében egyik legkedveltebb márka az Urban Armor Gear, nem véletlenül, hiszen mind megjelenésében, mind képességeiben az élen jár a különböző gyártók kiegészítői között. Az ütésálló iPad tokot katonai töréstesztnek vetették alá, melyeknek könnyedén megfelelt, nem véletlen tehát, hogy a kiegészítőt üzleteinkben is beszerezheted.

Dodocase Classic Tok

Csak úgy, mint az első tok esetében, a Dodocase Classic tok is könyvként tudja álcázni az iPad-edet. Ezt a klasszikus stílusú tokot San Fransisco-ban készítik kézzel, melyhez marokkói szövetet és környezetbarát bambusz tálcát használnak fel.

dodocase_ipad_air_2-720x720

Ráadásul a Dodocase Classic tokot valójában hagyományos könyvkötési technikával készítik, mely során ötvözik a régi és új technológiai eljárásokat. Az iPad automatikus alvás és ébresztési funkcióját egy beépített mágnes teszi lehetővé, illetve a nyitott tok összehajtható, hogy kényelmes támaszt tudjon biztosítani gépeléshez vagy videók nézéséhez. A rugalmas kialakítás pedig tökéletesen hozzájárul a jegyzetfüzet megjelenés illúziójához.

Urban Armor Gear Folio ütésálló iPad tok

Az Urban Armor Gear Folio tok annyira strapabíró, hogy ebben akár mindenhova magaddal tudod vinni így az iPad-edet, mivel megfelel még a katonai ütésálló teszt szabványoknak (810G) is. A külső része a toknak az Urban Armor Gear által hívott Frogskin, melynek a jelentése: békabőr. A vicces elnevezés a biztonságos fogást és tapadást, illetve a vízálló tulajdonságát adja e fenomenális toknak.

uag

Mindezek mellett a tok képes felébreszteni, illetve alvó állapotba tenni az iPad-et a tok ki- és becsukásánál. Habár a külseje és az egész dizájnja úgy néz ki, mint egy ipari vaskos toknak, a súlya igen kicsi, illetve a kamerának való kivágások rettentő pontosan vannak kialakítva. Ezért nem nehézkes a kezelése akkor sem, ha épp kamerázni támadna kedved. Ha a piros színű tokot túlságosan kirívónak találnád, választhatsz még sima fekete és kobaltkék közül is. A tokokat egyébként egyaránt használhatsz az iPad Air 2 típusú készülékekhez is.

Te használsz az iPad mellé tokot? Írd meg nekünk kommentben, hogy milyet! 

Irány a strand! – ezek a legjobb vízálló iPhone és iPad tokok! Irány a strand! – ezek a legjobb vízálló iPhone és iPad tokok!
2017. június 22.
Kánikula, hőség, úgy érezzük a testünk legalább 200 fokon ég. Ilyenkor kell lemerülni egy hideg vízbe, lehűtve magunkat és kimosnunk magunkból a dolgos mindennapok elfáradt óráit.
Van bőr a képünkön - Sena Cases bőr iPad Air/Air 2 tokok kínálata Van bőr a képünkön - Sena Cases bőr iPad Air/Air 2 tokok kínálata
2015. augusztus 7.
A Sena mobil- és táblagép kiegészítőket gyártó cég már több kiegészítője révén bizonyította, hogy érzi az egyensúlyt a szolid elegancia és státuszt jelentő luxus között. A Vettra ST és a Vettra 360 bőr iPad Air tokok tökéletes kiegészítők lehetnek azok számára, akik a funkcionalitás mellett az előkelő megjelenést is fontosnak tartják.
Ballistic iPhone és iPad tokok az őrült körülményekhez Ballistic iPhone és iPad tokok az őrült körülményekhez
2015. augusztus 7.
Előző írásunkban a városi igénybevételnek megfelelő Ballistic iPhone tokokkal foglalkoztunk. A soron következő cikk tematikája ennek megfelelően azon iPhone és iPad tulajdonosok számára lehet érdekes, akik okoskészülékeiket komolyabb igénybevételnek teszik ki.