Tervező álmodta meg, hogy nézne ki egy blush gold iPhone X

2022.06.29 0 hozzászólás 2161 olvasás
Tervező álmodta meg, hogy nézne ki egy blush gold iPhone X

A népszerű dizájner és tervező Martin Hajek új alkotással rukkolt elő, melyben megmutatja, hogy nézhetne ki az iPhone X felhozatal ebben az évben. Míg korábban már láttunk néhány RED iPhone X tervet, Hajek elképzeléseiben egyaránt megjelenik a piros és az arany szín is.

Ezeken a hihetetlenül lenyűgöző rajzokon egy púderes arany (blush gold) színű iPhone X-et láthatunk arany szélekkel. A készülék előlapja fekete, míg a hátlapja halvány arany. Ezzel szemben a Hajek által megálmodott iPhone X RED az elegáns vörös és a fekete színek kombinációit jeleníti meg.

Az Apple iPhone 8 és iPhone 8 Plus készülékei már április eleje óta elérhetők piros színben is, melyről egy korábbi cikkünkben írtunk.

 iphone_x_red_1

Hajek tervei igen népszerűek, mert jól szemléltetik, hogy, milyenek lehetnének vagy lehettek volna az Apple termékei. Megosztott még olyan további eszközökről is rajzokat, mint például az iPhone X Plus, az Apple jelenleg is szóbeszédben keringő fülhallgatóiról és egy újfajta okoshangszóróról is.

 iphone_x_blush_gold

A múlt hónapban egy jelentés azt írta, hogy az Apple egy új arany színt tervezett az iPhone X-nek, hogy elősegítse az értékesítési folyamatokat. Mivel az év közepe az Apple számára hírhedten lassabban hoz eredményeket, így nem meglepő ez az évközi színfrissítés.

 iphone_x_szinek

Még mindig elképzelhető, hogy az Apple kiad egy arany, vagy akár egy piros iPhone X-et, bár ahogy telnek a napok, ez egyre valószínűtlenebb.

Egy új szín mindenképpen feldobná az iPhone X értékesítési mutatóit, de ne felejtsük el, hogy hamarosan megjelenik az Apple legújabb modellje (vagy modelljei) is, amelyre kétségkívül nagyobb figyelmet fordít a cég.

Téged melyik érdekelne jobban, egy arany, vagy egy RED iPhone X? Írd meg nekünk véleményedet kommentben!

(Forrás: 9to5mac.com)